Коментари - Изкарват мръсните пари от имотните сделки | dnes.dir.bg
назад

Изкарват мръсните пари от имотните сделки

Строителните фирми, които продават недвижими имоти, вече ще трябва да докладват за сделките над 30 000 лв. и за клиентите си в Агенцията за финансово разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - Изкарват мръсните пари от имотните сделки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

h,epud

Ако някой искаше да се бори с мръсните пари, досега да е унищожил хартиените пари. Кой може да скрие нещо което не е налично. Всички сделки - на масата и под контрол. Всички имоти в единна, държавна нотариална система, за достъпа до която нотариусите да си плащат с онлайн обновяване от оторизирани. Къде тогава в този B&W свят нива на сивото?

МАЙКО МИЛА ТОВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЛКО ТЕГЛО ИЗТЕГЛИ

ами купуваче ще плаща няколко пъти по 29000....

mnogo njama kade da se hodi, samo v parlamenta

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА

ПРОВЕРЯВАЙТЕ САМИ, АКО МОЖЕТЕ, ЧЕ ЗНАЕТЕ И ...КАКВИ ГИ ИМА...

che durjavata e lainiana niama spor. no tova e i sredstvo da se zadurjat poveche pari v banki, inache moje da grumne finansovia balon na absurdistan...

Почнаха се сделки за 29 999,99 лв. КРАЙ НА ИНФЛАЦИЯТА!!!

След дъжд качулка. Някои се налапаха от въздуха, други се чудят къде да се дянат. Защо ги търпим тия боядисани върху червената боя врабчета в парламента?

да го духа държавата, пак ще я метнем!

По-добре тази агенция да се захване с вече осъществените сделки в последните 15 години, например всички нови хотели в малки и големи курорти...

Почнаха се сделки за 29 999,99 лв. КРАЙ НА ИНФЛАЦИЯТА!!!

Brei, sega da ne bi da izwadiat na bial swiat, otkade sa parite na Aamed Doganow, Bohumil Bonew, Kowa4ki i ostanalite nowobogatashi?!

...Da-a-a, shte gi izkarat mrasnite pari ot imotite, razbira se... Naprimer - ot Vilata si v Boyana shte gi izkarat nyakade nakam Karibite...!

Че кога са били разрешени плащания от 30000 лева кеш? Но то вече е късно. Докато умните се наумуват, лудите се налудуваха. Друг е въпросът доколко са умни умните и дали не са умни, но за собствения си джоб.

малеииийййййййййййй ти съ съ разбързаале ,че упраат всичката мъфия шъ излуът всичата пъра дет я въртът они малеиий те тъва е баце свършиа сичката и давай къде са парите ? нооооооооооо парите ,са като прокълнатия син диамант . примери колкото искаш -ил.павлов ,е. кюлев, г. илиев, в. илиев и тн.а от поколението преди 1989г л. живкова, и тн

Мака, мъка и ялови идеи. Що не вземете да влезете в една банка, да подберете кредитните досието по ипотечни и др. кредити и да ги сравните с данъчните декларации. Срабввнете дали погасителните вноски са декларирани като приходи, дали има с какво да живеят кредитополучателите. Да не излезе, че неграмотна шивачка с безработен мъж е декларирала по 200 лева заплата, а плаща по 600 лева погасителна вноска на месец. При една стачка в Гоце Делчев май провлема на шивачките беше точно такъв. С тия ипотеки без интерес към източника на доходи банките са тези, дено стимулират сивата, че и черната икономика. акво пречи един апартамент да го платят 3ма души по 29900 лева и да са под прага за уведомяване на АФР. Ще се намерят и др. трикове. Цялата работа е мижи да те лажем. Като кушлевата комисия.

NIAKOI BESHE KAZAL- PARICITE SA PRI MRASNICITE.

късно, късноо, пък дали не е навреме, ама точно на време. И парите да изперем и прах в очите да хвърли. То защо пазара на имоти стана толко фалшив, да не е слуайно от търсеши да си купят жилище ...

това ли беше досега проблема за да не ги разкрият . пълно заблуждение и демагогия

след дъжд - качулка. too little - too late. и вълка сит и агнето цяло.

Късно е вече .Тези които трябваше, вече си изпраха паричките останаха кокошкарите които ще хванат за да ни замажат очите че са хванали лошите.

То си го имаше и преди, но никой не се интересуваше!

късно е вече....

Да ,бе ........

Може ли да се изясни как точно се наблюдават сделките ?? С бинокъл ли,с телескоп ли или под микроскоп ??

E, i?

iztarvaxame ve4e si kupixxaxaxa

Най-добре да се закрият всички агенции и комисии- това са още едно перо за ограбване на народа. А начини да се провери богатството на всеки има-проста формула за нормалните доходи за една година ,плюс минус 50% и двоен данък върху имоти над 250-300 кв.м на човек от семейство и на автомобил над 2 куб.см двигател и срокове за завършване на строежите. Който просрочи -глоби.

Почнаха се сделки за 29 999,99 лв. КРАЙ НА ИНФЛАЦИЯТА!!!

Какво точно докладват на АФР търговците на безумноскъпи, луксозни автомобили напълнили софийските улици?