Самотна възрастна жена живее в МБАЛ-Бургас трети месец

Самотна жена на 83 години живее в МБАЛ-Бургас вече трети месец. Това съобщиха от пресслужбата на болницата.

Обратно в новината

Коментари - Самотна възрастна жена живее в МБАЛ-Бургас трети месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с 30000лв ще се изгледат 10 човека

Глупости. Не може да се изискват грижи, ако е здрава. Болна е, но от болести, които не се лекуват (може би старчески мозъчни заболявания, атрофия на мускулите и т.н.).

И така да е! Тези хора са създали живот на децата си - колкото и да е била грешка - ако е била?! Те какъв пример дават на децата си?! Те дали няма да бъдат в нейното положение. Всичко в живота е пример на поведение.

Веднага да бъде закарана и оставена при близките и. Като не я искат да стои пред дома им. И моята майка не е болна но изисква грижи. На същите години е. Ще я приемат ли болницата да се грижат. Това не е социален дом. Не съм съгласен с моите пари да гледат чужди родители, при положение, че и на мен не ми стигат да се грижа за майка ми.

Много тъжно. Това е съдбата на българският пенсионер. Опива се да оцелее с 200лв. По селата ги грабят и изнасилват. А децата им са се запиляли по чужбина да изкарат някой лев. Е.ем ти и държавата

Тъжно!! Можем ли да помогнем с нещо?

Нека сме наясно, в крайна сметка, това го плащаме аз и вие!

ебати държавата

срамота! как може такова нещо,болно ми става,когато прочета такива неща.как ще зарежеш маика си,баба си и да знаш къде е и да не ти мигва окото!