Коментари - Палят в движение такси до Слънчев бряг | dnes.dir.bg
назад

Палят в движение такси до Слънчев бряг

Неизвестни са се опитали да подпалят таксито на 34-годишния Хюсеин Хюсеин, който работел на свободна практика.

Обратно в новината

Коментари - Палят в движение такси до Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така е селско-мутренски град. Това може да се забележи навсякъде и в заведения и в магазини тук всички са мутри дори жените и шофьрите на автобуси.

Ами това е ДемокрациятаДив капитализъмкво очаквате човека и той иска да яде.

Браво, нормално било да се стигне до такива действия!marilin не си с всичкия си! Това е тероризъм! Обикновенно пострадват невинни хора! Съвсем ще прогоним гостите на България!

Вие си пишете, ние ще караме пак така...

ами щом сме селско-мутренски град,защо две поредни години идваш на почивка тук? Като не ти харесва града ни има достатъчно други които може да посетиш

ЕМАЛА НА НАПАДАТЕЛЕТЕ АШКОУСЪМ

Намирисва на пияни скандинавци ислямисти , въоръжени с боксове, дошли да плашат туристите в Слънчев бряг.

Ако летището има сключен договор с някоя бургаска таксиметрова фирма да превозва пътници от летището, а в същия момент се навъртат там фалшиви коли които им крадат клиентите е нормално да се стигне до такива действия. Фалшивите таксита карат на 10 пъти поне по-високи тарифи и така пътниците още със стъпване на билгарска земя вече са ограбени от тези навлеци. Поне предполагам че е за това.

Тази и миналата година бях на почивка в Бургас. Наистина там са си ебали майката. Селско-Мутренски град. Не се очудвам....нарязани гуми,кирки и кво ли още не.

do PEPO da ti ebat maykati islqmistite , da se osereş pak şte ti sa vinovni islqmistite maykati mrısna,mamati neveja islqmistite ne upotrevqvat alkohol