Кардиолог с фалшива диплома работи като интернист в Бургас

Д-р Иван Вуцов, който преди време бе уличен, че работи като кардиолог с фалшива диплома в Стара Загора, сега е лекар в бургаската болница "Бургасмед".

Обратно в новината

Коментари - Кардиолог с фалшива диплома работи като интернист в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е необходимо да се занимаваме с казуса Д-р Вуцов.Той все пак има една специалност и към него няма повдигнато обвинение за некомпетентност или просто казано некадърност.Проблемът е глобален .А знаят ли господа министрите и тези от РЗИ и НЗОК колко лекари работят с дипломите на други, включително и такива, които ВЪОБЩЕ нямат НУЖНАТА КОМПЕТЕНТНОСТ?. Законът и нормативните документи им го позволюват или пак казано на разбираем език Д-р Х има диплома по кардиолагия, разкрил си е кабинет , ДОРИ И В НЯКОЛКО ГРАДА ОТ РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ, но не работи в него , а от негово име работи Д-р У . Влиза пациент и вместо Д-р Х го преглежда Д-р У . Това не е ли друг вид измама? Ами ако този Д-р Х си направи няколко кабинета в различни области ,т.е при различни РЗОК , ще го хванат за Шлифера . ПОМИСЛЕТЕ. Това е живата истина , но някои са се вторачили само във лицето Вуцов без да коментират, разследват и накажат другите ИЗМАМНИЦИ.

Доктора е много по-кадърен от много с дипломи, които морят хората и искат само пари... Да остане...

Това започна да ми прилича на преследване. Човека може да бъде интернист и толкоз.Има си съд да го гони за другото.

Ей я поредната мафия в тази България. Работят те както си искат, ама нали нямаш друг избор. И този го назначили да убие още двама-трима ,ако не и повече, докато съдът се задейства и случайно установи ( ако не се потули работата както обикновено),че дипломата е фалшива. Като свински чарва са оплетени, няма разплитане.

А според мен по-голям е проблема, че лекари с реални и истински дипломи те вкарват в гроба заради неадекватни знания и никакво желание да си ъпдейтнат знанията поне малко. Това е от професиите, при които непрекъснато трябва да се развиваш и четеш, но за съжаление системата не стимулира това и всеки лежи на стари лаври - някакъв документ отпреди двайсетина година или по-лошо от последните години дето на килограм пишат положителни оценки, че да не отпаднат студентите.

За 700 лв заплатки ли да ги ъпдейтнат? Като почнете да им плащате по европейски,тогава ще искате от тях ъпдейтване.Като искате безплатно така ще е.

В техникум по енергетика гр.Гълъбово като учител по математика и зам. директор работеше жена без никаква диплома за висше о-е 33години до 2008г. Как Ви се струва? И има 33 год. стаж.