Момчил паднал от 30-метрова скала (обновена)

20-годишният студент от Пловдив Момчил Семерджиев, чието тяло бе открито снощи на Младежкия хълм, е паднал от около 30-метрова скала.

Обратно в новината

Коментари - Момчил паднал от 30-метрова скала (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости момчето! Много нелепо, ако е вярно. Продължава да ми е странно как се е прибрал до тях от разходка, видял, че няма ключ и вместо да почака отива да се изкачва на другото тепе посред нощ. Защо? Не е ли по-логично да седне някъде да почака брат си или да тръгне да го пресрещне. Много странно поведение. Това, което ми дойде първо на ум,когато прочетох ,че са го намерили,беше, че като е разбрал, че не може да се прибере се е обадил на някой приятел да продължат с разходките, срещнали са се, решили са да отидат на младежкия хълм, скарали са се нещо и приятелят го е бутнал. Не че гледам много филми, но това ми се струва най-логично. Дано истината излезе наяве и момчето да почива в мир!

Бог да го прости Момчил, на мен ми прилича на бягащия при убийството в Борисовата градина

Жалко за родителите. Останаха без две деца! Всичко си идва на мястото - защо братът се показваше по телевизиите - за алиби !? Тепето е близо до гарата , където всъщност е бил братът. Привиква го , иска му парите , качват се горе и го бута...

Що за глупости? Нямате срам! Мир на праха му !

Жалко за хубавото момче. Мир на праха му.

Някой има ли информация, в коя част на тепето е открито тялото? Аз поне от снимките и репортажите снимани по сред нощ не успях да се ориентирам. Вижда се павиран път, а такива са два - централният път за върха и едно отклонение, малко след тунела на детското влакче, което обикаля средната част на тепето от запад и юг.