Коментари - Повече роми влизат в патрулите на ”Егида” | dnes.dir.bg
назад

Повече роми влизат в патрулите на ”Егида”

Столичната община ще назначи още роми в общинската охранителна фирма “Егида“.

Обратно в новината

Коментари - Повече роми влизат в патрулите на ”Егида” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво кмете!Значи имам един въпрос-Ако българи излезат с брадви и секири посред нощ и завикат Смърт за Турците! дали ще има назначени от тях в общината и Егида?Тогава ще им построите ли на българите къщи?Народе трябва да деиствате твърдо!Вижте то всичко в тая страна докато не се пролее кръв няма да се оправи!Значи на изборите видите ли рейс с турци -Бой ,бой и само бой!Кой вдига цените?Пак да си изяде боя!Бат Бойко само бойците признава!Отдавна трябваше да ви почнем ама пак чакахме някой да почне преди нас!Няма какво да ставате цигани-Извоюваите си правата на Българи!Затова сме на тоя хал!Спим някакъв особен сън!Нещо като ходене на сън!Край!На изборите ще им покажем кой е в България!

Аз спестявам от години, за да мога да изтегля заем да си купя боксониерата, в която живея. Как да се картотекирам като ром да си получа безплатния апартамент? С удоволстие в замяна бих научил цигански и бих се обучил в джебчийство.

А кога ще излезе някой да каже от къде са взети тиа пари за да се построят жилища за ромите?

СТИГА С ТЕЗИ РОМИ . ЗАЩО В ЦЯЛ СВЯТ СА ЦИГАНИ А ТУК РОМИ.

az sam balgar4e, obi4am i az da jiveia v jili6te v sofia, no na men niama koi da mi pomogne. triabva da u4a i sama da si izkarvam prehranata...

Значи до сега имахме ченгета,а вече ще имаме и ченгенета.

Абе момче, хич не са ти ясни нещата! Ами ако онкоболните не доживеят до изборите, тогава какво става? Три милиона са отишли на вятъра! Не се прави така, не и в България, само в цивилизованите страни е така!

Много хубаво картина - чинге ром си пъчи качено на кон, а подир кона тичат чингетата от патрула. Ша тичат и още как като не съ роми и щом бат Буйко го е казал. Пак ша та избирем бате - дай повиче куне, посли шъ ги праим на сълам.И нащо чинге нище дъ съ вози нъ Вектра - и то искъ кон.Многу е топлу и в главите на управляющите сатва чурбъ.

АбебатеБойкооу.. зе ма и за секретарка бе.. първи кмет с ромка секретарка ше си

Много ясно.Като биете децата на циганите и те ще бият вашите и вас самите.Каквото повикало,това се обадило.А циганите като ги гледам добре се бият.Познайте кой ще е бития.По-добре въобще не ги закачайте че ще стане още по-лошо.Ще ви смелят от бой като ги предизвиквате.И за резил ще станете.Виждате не ги е страх и са здрави като американските негри.Да не ги дразним щото само си търсим боя.

abe kva Egida be, pratete gi v minite, smetisteto, kenefi da 4istiat, tia cigani za nisto ne stavat/ po goliama 4ast ot tjah /

Ако некоя черна кука ми каже нещо на въпреки ше му чупа мутрата циганска!!! нема да испалнявам нареждания от мангал. нема да плащам глоби от мангал!!!

Управници, полудяхте ли. Вие българи ли сте, българско правителство ли сте? Нали сме правова държава, или пак някои са по-равни? Защо за циганите се намират пари - за да станат още по-нагли и брутални, а за бедните българи - няма, че ги гонят на стари години и от жилищата им, в които са живяли цял живот, макар и под наем. Щом не са ги купили - със сигурност е имало причини за това. Защо в тази държава се поощяват нахалните, безкрупулните и прости цигани, а не свестните хора, независимо с какъв произход са?

а ти първо се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ!И недей бърка зависта с патриотизма!

Е как няма да ги осе...т и тия жилища,като лев не са дали за тях и не са мъчили и лишавали от всяко и най-дребно удоволствие,за да плащат цял живот една мизерна панела?Американците поне бачкат за къща с двор,басеин ,а ние за един соц. жилищен ерзац.

В ЕС на техните житани,джипсита и пр. цигани не им строят апартаменти,оставят си ги по коли и каравани,а за удобствата на нашите много са загрижени?

спомняте ли си оня филм с Еди Мърфи - 48 часа? Там него го питат: Какъв си ти , бе? - Твоят най-голям кошмар, чернилка със значка! Та така, вървите си из София, и изведнъж - Сокерес, старшина Манго Асанов, документи! Какво правиш тука, бе?! Я земи тая палка!! Леле, в кви филми се вкарваме само...

chuvstvoto ZAVIST dali ne e prozilqzlo purvo ot bulgarina ,a ,vie kak mislite ??????bai ganio

NE STIGA 4E 6TE E MIRIZLIVA KUKA, AMI 6TE BUDE I CIGANSKA MIRIZLIVA KUKA. DOBRE, KAK EDIN NEGRAMOTEN MANGAL MEN 6TE ME PAZI? I KAK 6TE MU DAM DA ME KONTROLIRA. NE ZNAM NE ZNAM. LO6O BORISOV LO6O.

Що бре се маете и чудите! Аз мога да стана и министър на МВР. Тъй,я...Румката с какво е по-горе от мен?

Е СЕГА Я ВТАСАХМЕ! АКО Е ОСТАНАЛ НЯКЪДЕ НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ БИЛ ОГРАБЕН, БИТ ИЛИ ИЗНАСИЛЕН - СЕГА ИМ Е ВРЕМЕТО НА РОМИТЕ! ПРИ ТОВА АБСОЛЮТНО ЗАКОННО!

Б.Б. се оказа и той от лекетата, които ще интегрират циганите, но аз го заподозрях още като беше гл.секретар на МВР и по телевизията даваха как едни цигани (при Факултета) замерят влака София-Сандански, та коментарът му тогава беше, че няма такова нещо, ромите не са замеряли влака!

Аз съм с 280лв заплата,мъжът ми-с 350лв.Имаме 2 деца.Още 18 години ни предстои да плащаме по 400лв на месец ипотека на панелката,в която живеем.А на тези мангали мръсни-направо им ги подаряват-без да работят,без да плащат сметки,без да плащат данъци!?!Искам да се запиша в шпицкомандите!!!

Предлагам 1000 лв. награда за да разбера от какво се прехранва мазният Дон Цеци! Това ще покаже къде е заровено кучето. От 3-те милиона за цигански къщи колко ще му е процента?

а не може ли и на мен една жилище да построят, вместо да се мъча 20 години с ипотечен заем, който ми взима половината от заплатата?! няма да вадя нож на себеподобните, няма да вкарвам коне и друг добитък в апартамента, както и да клада огън в хола, няма да крада ток и жица и да раждам деца за социални надбавки........

Тия 3 милиона по-добре ги дайте за лечение на онкоболни и други ХОРА имащи спешна нужда от това. Иначе ще стане като в Пловдив - мезонети с коне и овце по терасите!

а не може ли и на мен една жилище да построят, вместо да се мъча 20 години с ипотечен заем, който ми взима половината от заплатата?! няма да вадя нож на себеподобните, няма да вкарвам коне и друг добитък в апартамента, както и да клада огън в хола, няма да крада ток и жица и да раждам деца за социални надбавки........

Бахти държавата

българите трябва да си купуват жилищата а на тия мангали им ги подаряват безвъзмездно, че от каде на каде

а на мен кой ще ми построй жилище. На това му викам демокрация- българите работят, плащат данъци и издържат тези мръсни цигани, строим им къщи а те ни пребиват и крадат. Р.П. е най големия продажник . Кажете къде се събират пари за хората на Расате че да си внасям там пари , а не в хазнатахна държавата , която с тези пари храни мръсните гадни цигани.

Имам познати две българки, който живеят на свободен наем.Едната е с доход 250лв, а другата е безработна с 80 лв от борсата. И двете мизерстват, но не крадат и не раждат деца от братовчеди, като циганите. ПИТАМ! ЗА ТЯХ ЗАЩО НЕ СЕ ДАДЕ ЖИЛИЩЕ????? ЗАЩОТО НЕ СА ЦИГАНКИ ЛИ????

За ромите да се осигури работа в земеделието под строг контрол и да им се дадът условия извън софия за живот и работа, която макар и за тях трудно, пак могат да вършат. Така и доматите може да станат 1лв и те да се отучат да крадат....

За ромите да се осигури работа в земеделието под строг контрол и да им се дадът условия извън софия за живот и работа, която макар и за тях трудно, пак могат да вършат. Така и доматите може да станат 1лв и те да се отучат да крадат....

Ами всъщност не е чак толкова трудно да не плащаш данъци. Ако се договориш с шефа си можеш да ги редуцираш доста...

кажете ми, бе хора, колко от вас получиха апартаментчета и къщички даром, м? защо тия мангали проклети толкова привилегии получават?

Направете им вили с басейни в полите на Витоша. Или направо им раздайте вече готовите палати. Те и без това са крадени.

ще крадат заедно с традиционните бандюги!

Кажете ми, господа БЪЛГАРСКИ управници!Кажете ми!Как да стана циганин за да получа безплатно жилище???Как се става циганин??Искам да съм циганин и да строят и да ми дават безплатно жилище.Защото,макар че съм кореняк софианец(девето поколение) и прадядо ми се е бил за БЪЛГАРИЯ, аз съм без жилище, защото вие, господа БЪЛГАРСКИ управници, ми го взехте чрез геноцида, който упражнявате върху ни!!! ИСКАМ ДА СТАНА ЦИГАНИН!!!!

Лопатите, секитите и ножовете са им малко, та сега им дават и оръжие. Не искам да плащам данъци в тази държава, не искааааам!

Този съвсем е оглупял от жажда за власт.Човек никога не е късно да стане за резил.

E ne! Ve4e totalno se iznervqm s tezi cigani i s tezi lainqri! Biva li takova neshto be maika mu stara! Ama nqma i den da mine bez da ni zanimavat s neshto svarzano pak za tqh.Tqhnata verica.............. sapun!Ne stiga 4e sa kato hlebarkite i se vadqt i roqt navsqkude,nestiga 4e sa marlqvi i umirisani bacili,ne stiga 4e nikoga prez jivota si ne sa rabotili ,ne sa plashtali,danaci,tok sega aide i po edno mezonet4e da im podarim.Ei shte izbiq nqkoi ve4e!!!!!!!!!!!!!!Ba naroda bahti 4udoto!Kakva intergaciq be...kakvi 5 leva....v patq si da gi vidq boi sas lopatata...edin jiv ot tqh ne trqbva da ostava!