Слагат информационни табла на спирките

Електронни информационни табла, част от проекта "Интегрирана система за градски транспорт на Русе", се монтират от днес по спирките на обществения транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Слагат информационни табла на спирките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се възмущавам от преместването на спирката ,която беше до пантеона много далече от центъра, и това заради една лафка. Ако електронните табла заработят ще бъде много полезно.

Хубаво, като Намерение. Видях вече и Изпълнението . Досущ като в софийските мотриси в Метрото. И Пари е това начинание. Хубавите работи са почти винаги са с повечко Пари. Ама май до тук ще е. Снощи по друг повод стоях до спирка пред Ж.П Гарата . От тази с Лафките. И вече и с Табло. Работещо все още. Е нямаше конкретна информация, но светеше. Може би системата не е довършена. Ще дочакаме и това. Но минаха около 40 минути, а Бус-че никакво така и не се мярна. А е 22-часа и спирката е поне за масовата 11-та линия. И си помислих - е това май няма да е като в Германия, кадето "цепят" разписанието по минути. И май така ще си останем - с таблата и лАфките, и с прозразните, с ефекта на "лупа на слънце" чантии на спирките, и с тротоарите тип "венецианска ладия", и с велопътеката и казиното на кея, и със самия кей, и със занемарените до крайност чудесни сгради по вече новоокълдарената центрана част, и с още ... какво още беше музей на Дунава и там още все разни на пръв поглед хубави, но май Само Намерения. Преди дни се върнах от Бургас, моя втори роден град. Какво да Ви кажа за сравнение между двата града ... е нищо няма да ви кажа. Някой да не си помисли, че правя агитация предизборна. Не мога, защото "всенародното слънце" ще открие агитацията на 13-ти. Не мога да съм преди "слънцето". -------------------- Лека седмица на Всички.

по добре да се направят нови заслони на спирките ,защото сегашните не пазят нито от слънце, нито от дъжд ,нито от сняг

Имам чувството, че общинското ръководство има таксиметрови фирми. Как иначе да си обясни човек цялостното състояние на градския ни транспорт?

И това ли беше най-важното за правене? По Борисова няма как да се върви вече. Колко пъти да пишем за тротоарите? Новите ви плочки пред Библиотеката вече стават на пясък, а са на два месеца. Възмутително!

Винаги съм критикувал общинското ръководство за т. нар. "увеселителни" прояви, с които си мислят, че изчерпват задълженията си. В случая с таблата това е добро намерение. Стига изпълнението да не е половинчато, т. е. да не осигуряват никаква информация или да ги изключат след няколко дни. След пускането на таблата ще лъсне цялата малоумщина в русенския градски транспорт с разписания, които са по-разредени от междуградски линии.

Кой цървул ми сложи минус? Може би според него не е добре да има табла и да не си личи дори къде има спирки? Може би е добре да има табла и да не работят? Може би според него транспортът е редовен?

Покрай време за избори винаги правят ненужни неща и такива, които могат да почакат. То не бяха фонтани, пикаещи човечета, плочки на центърО по селата, оградки, дръвчета пак на центърО и други простотийки, с които залъгват бабките и хвърлят прах в очите на слепите! Гласувайте, роби!

Приветствам.

А кой ще ги пази? То, спирките и пейките трошат, че едно табло ще им се опъне! Много хубава и полезна придобивка, но у нас е рано за нея.Има много други полезни и необходими неща, където могат да се вложат тия пари.

А тротоарите кога ще ремонтират? По Борисова е страшно. Няколко пъти съм била свидетел как хора се спъват и падат.

Като виждам как ги правят в момента, може би е по-добре да си стоят счупените плочки от соца!

слагайте вандалите ги чакат

Цената включва и металните колове и всичката апаратура нужна за управлението на таблата дистанционно.

I pak e mnogo, priqtel, edno tablo izliza okolo 4 600 lv... bah maamu...

Еми, направи ги ти по ефтино. Що не кандидатства? Все се намира някой да плюе.....ебаси хората. !!!