Нов стрийт фитнес в градинка в ”Овча купел”

Нов стрийт фитнес бе открит в градинката между блоковете 510 и 511 на квартал "Овча купел" в четвъртък по обед

Обратно в новината

Коментари - Нов стрийт фитнес в градинка в ”Овча купел” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има крещяща нужда от метро и инфраструктура. Улиците са под всякаква критика, уличното осветление беше лукс в началото на миналия ве ,но уви век по-късно все още е вярно, а обществения превоз е пълна пародия. Моля , г-да от СО първо осигурете елементарното!

що не го подържате, умници от СО?! Може би щото фирмата, която го монтира вече не съществува. И в резултат половината уреди за изпочупени. Вие хубаво монтирате, ма трябва и поддръжка. Какво и тоя ли го чака същата участ?! Развалина на открито?! Ма нали трябва да върви PR-ът преди изборите....

Защо не поддържате старите фитнеси? например този в южния парк е изпочупен вече от 3-4 години!

са тия майки с дечица, бе? Това е фитнес, ей, не са катерушки! Навсякъде тези площадки с уреди се окупират от люлеещи се и висещи се хлапета, няма спасение...

А ти имаш ли идея колко са жителите на Овча купел и колко здрави катерушки има! Децата също искат да играят. Ти като искаш фитнес, отиваш във фитнес зала! Аман от безполезни мрънкачи.

Да ти кажа - не знам колко катерушки има. А ти като знаеш и не ти стигат - ами направете си бе! И вЕрно - аман от безполезни мрънкачи!!! Пак казвам- това е фитнес, не катерушки! Щото като ти се прищипе някъде отрочето пак ти ще си недоволна!

Къв стрийт фитнес? Няква площадка с измислени уреди. Направете една истинска площадка със стрийт фитнес уреди!

Нали трябва някоя близка фирма на кмета на общината да вземе поръчката. Функционалността е без значение, за самите уреди - no comment. Отново добра инициатива, но опорочена в взародиш.

Тоя квартал е супер мизерен... то от бездомни кучета, паркирали коли и боклуци няма къде да играят децата ни. Иначе thank you ти за фитнеса...

Колкото и да плюят троловете, БРАВО на инициативата. А това, че мангасарите-съседи окупират градинките и околоблоковите пространства в "Овча купел" - няма спасение!

Евтина предизборна ПР акция на едно слабо местно управление!

до седмица ще е изкъртено

Да, както стана в Южния парк.

Какъв фитнес, вечер се убиваме от пиене и пушене на .... Арда, без филтър.