Коментари - Забраняват износа на горяла дървесина | dnes.dir.bg
назад

Забраняват износа на горяла дървесина

Премиерът Сергей Станишев разпореди изготвянето на проект за Постановление за забрана на износа на опожарена иглолистна и широколистна дървесина.

Обратно в новината

Коментари - Забраняват износа на горяла дървесина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vie ste kup ot maloumnici deto nqmat rabota i pi6at v forumite i se mislqt za spasiteli

А НА КРАДЕНО ЖЕЛЯЗО КОГА ЩЕ ЗАБРАНЪТ ТИЯ ГАДНИ КОМУНИСТИ ЗАРАДИ КОИТО ОЩЕ НЕ МОЖЕМЕ ДА ЖИВЕЕМЕ КАТО ХОРАТА

Ма, този глупак Станишев не разбра ли, че никой не изнася обгорената дървесина, че да забранява!!! Изнася се обработена, така, че да не личи. Пак си итрае на думи. Ще продължат да унищожават и да ни хвърлят прах в очите, че правят нещо.

Съгласен съм с писалите преди мен и добавям-Вън ДПС от нашите гори и от България!

Кога пламнаха пожарите? Веднага след като взеха горите от Кабил!!! Някой иска да превърне България в анадолска пустиня! И за сега успява!.. Докато ние седим и гледаме как ДПС не се спира пред нищо в разрушаването на страната ни.И защо не? НАЛИ НЕПРЕКЪСНАТО ПОВТАРЯТ,ЧЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!!!

Никъде във коментара не се споменава думата ЗАЛЕСЯВАНЕ на изгорелите площи но за момента за залесяване се отпускат страшно много пари. ХА ПОЗНАИТЕ КОИ ФИРМИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ТЪРГОВЕТЕ ЗА ДА СВЪРШАТ РАБОТАТА НА ПОЛОВИНА .

По времето на Костов се забрани износа на горяла дървесина,но това не спря износа-турците направиха фабрики за талашит и така изнесоха за Турция обгорялата дървесина .Сега ше стане същото,а като се проследи процеса се вижда кой има интерес от пожарите...

Забраняват износа на горяла дървесина no sled kato go obrabotiat 6temu se vdigne cenata za tova go praviat .dps da vzemat pove4e pari4ki 6tot tam otivat parite ot darvata

което ще се проведе на 23 август - хайде поизчакайте до 1. октомври, че хората имат още малко да доизгорят и изнесат. След това до другото лято може да забранявате. С навременни темпове трябва да се работи, по социалистически!

Нищо няма да забранят докато са на власт! Санишев, ако си вярва на разпоредбите, ние не му вярваме. Никой в това правителство няма да резне клона на който се крепят. Пожари, безогледна сеч и износ на евтина дървесина ще има докато не резнат и последото дърво от Софийските улици. ДПС води последователна хищническа политика в нашата държава и докато е на власт ще го прави. И Станишев и всички в правителството го знаят. Не е нужно да ни хвърлят прах в очите с разни разпоредби, защото от 17 години ние виждаме какво се върши.

Революция

Такава забрана и досега имаше и продължава да има. Но Гърция вече не е износ, нали? Защо горите отново пламнаха, веднага след като влязохме в ЕС? Пък нека фирмите от дърводобива приказват, че нямали печалба от пожарите. Ми защо стоят в този бизнес тогава? Айде стига, ние не сме баламурници!

Трябва да забранят освен износа на горяла дървесина и сечта в опожарените гори за десет години напред да виидим тогава дали де палят...

Това е поредното забраняване. И какво от това???

DOBRO UTRO!!! DA SE ZABRANI NE SAMO IZNOSA NA IZGORJALATA DARVESINA,A VSJAKAKAV IZNOS NA DARVESINA!! KAKTO I PROTIVOKONSTITUZIONN PARTIJA, KOJATO STOI ZAD VSICHKI ZLINI NAD BALGARIJA!

Аз работя във фирма която преработва дървесина.В момента работим само с изгоряла.И си я изнасят непрекъснато,защото като я нарежем и подготвим по нищо не личи че е горяла.Пък и не съм чувал някой да я изнася изгоряла.това е някакъв фарс. Станишев ли е малоумен или....

Най-сетне! Колко време трябва да мине, за да се вземе такова решение!!!

О,Боже! Кой ще ти чака заседание в края на месеца! Те вече изнасят каквото трябва и където трябва. Нещата така са планирани.че да имат време да действат - нали ги информират! Това са глупости за забраната! Поредната прахолия!

Големи глупости,че те турските фабрики това чакат,през тях ще минава абсолютно всичката горяла дървесина.ДПС отново прави каквото си иска за сметка на народа.

трябва планово и целенасочено да се залесява! МАСОВО!!!

И какво като го забранят. Това е временно. Сега ще приберат материала и на по късен етап ще го изнесат.Толкова е просто и ясно кого заблуждават тия незнам.

убаво, ама до кога... то, май, требва вовеки!

vie ste kup ot maloumnici deto nqmat rabota i pi6at v forumite i se mislqt za spasiteli

Добър си в замазване на положението, но май народа то свикна с магариите, А?

Щетите били за 6 млн. лева!! Тия са луди!! Гората няма цена, защото БЕЗ ГОРИ НЯМА ЧОВЕЧЕСТВО!!! Толкова сме се побъркали, че оценяваме всичко само с пари!! А най-големия парадокс е, че без гори няма и пари - нали и те се печатат на хартия!!!