Коментари - Проверяват полицаи, пуснали шофьор от тежко ПТП | dnes.dir.bg
назад

Проверяват полицаи, пуснали шофьор от тежко ПТП

Прокуратурата нареди незабавна проверка на действията на полицаи във връзка с тежко произшествие - блъснат на пешеходна пътека в Пловдив мъж на 63 години.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват полицаи, пуснали шофьор от тежко ПТП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

катаджиите те са уморени и измъчени малко им са 20 заплати дайт еим 50. Пуснат е щото е наше момче. Проверили са го за многото нарушения. Татко се е обадил, началника се е обадил че ще има печалба и готово. Скоро попаднах на случай елате да разговаряте с майката на нарушителя. Да чух това предложение от полицай явно говорещ с потърпевшия.

Да не ме вижда това 20 г човече , че тогава ще му се стъжни животеца в багажника на БМВ-то :)

що триете ве келеши платени??!!

Проверяват ги дали са нормални ли?

Великия Радо Начев не е ли време да бъде Дисциплинарно уволнен

Фуражките да бъдат възпроизведени в по-горен чин,и да бъдат наградени публично с една заплата в повече.

В Англия ако превишиш скоростта с 20 мили/час и те засекат веднага те арестуват. После другото. В Б-я убил човек и го пуснали да си върви по живо по здраво???

Очевадно Миланчо е "наше момче", не смее да го пипне нито полиция нито съд.

Някой може ли да обясни , защото за мен това е тотална мистерия. Как при ПТП със смъртен случай виновното лице е пуснато от фуражките ? Не е ли в реда на нещата да му се направи проверка с дрегер на место , след това кръвна проба в най-близката болница и накрая с белезници в близкото РПУ докато чака решението на съд-а. Аз ли бъркам или нещо не е наред и по този случай

Сега се сещам че има няма преди месеци имаше и друг случай при който катаджии бяха проверявани за покриване отново на ПТП с пострадал (това беше при проверките в КАТ Пловдив)

Навсякъде мирише на корупция, провалена държава с провалеени политици и народ!