Коментари - МВР: Би Би Си е пратила престъпници да снимат у нас | dnes.dir.bg
назад

МВР: Би Би Си е пратила престъпници да снимат у нас

Двама от екипа на Би Би Си, правили репортажа в България за канал за трафик на деца във Варна, са с криминални присъди.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Би Би Си е пратила престъпници да снимат у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

полицаите са самите разбойници

V Angliq nqma li4ni karti typanar takyw...

jasno... MBP si pazi rodnite prestupnitsi.. - nali vse pak sa kolegi otkrai vreme

А ТОЯ АЛКОХОЛИК СТИГА СТЕ НИ ГО НАВИРАЛИ В ОЧИТЕ.БОКЛУК ТАКЪВ.ЖУРНАЛИСТИТЕ ИМАЛИ КРИМИНАЛНО МИНАЛО,А ТОЙ ИМА ТАКОВА НАСТОЯЩЕ.

в тзои форум пишат доста овчарчета, май изпитвате особено мазохистично чуство когато някой престъпник излага България, доколкото разбирам англииската мафия ни е взела на прицел , а такава има колкото и да не могат да ви го възприемат промитите текезесарски мозъчета

Кой лъже в случая? Хасан Ахмед Хасан - Хари или МВР? >>>>>>>>>>>>>> на телевизия ББС, излъчен в края на миналия месец, показваше как 38-годишният Хасан Ахмед Хасан - Хари е готов да достави бебе за осиновяване в Лондон срещу 60 хиляди евро. Варненската полиция начело с комисар Веселин Петров почти незабавно определи разследването като тенденциозно, отрече да има трафик на бебета и обвини журналистите от ББС, че не са информирали предварително МВР за своя репортаж. След кратък престой в полицията Хасан Хасан бе освободен без повдигнати обвинения. Започна дознание по случая, но явно силите са концентрирани в изобличаване на престъпници в ББС, тъй като няма информация докъде е стигнало разследването във Варна. Почти на юруш (след проведените незабавни оперативни действия) варненските полицаи установили, че британските журналисти са се опитали да подведат Хасан Хасан, лансирайки история за богат, бездетен бизнесмен, който поради тъмното си минало не може да си осинови дете. Ако Хари им съдейства продължили да вербуват журналистите - бизнесменът ще го назначи за директор на верига от автокъщи, които има намерение да открие у нас. От МВР припомнят, че Хасан Хасан от 9 г. е със статут на постоянно пребиваващ чужденец в Ирландия, където живее и работи с жена си с официално разрешение за това. Самият той има и кара автомобил с британска регистрация. Няма данни да е имал проблеми с властите. !!!!!!!!!!!!!!!!!! припомня, че Хари споделил през журналистите под прикритие, че по-рано е изнасял деца за Германия и Норвегия и се похвалил, че е участвал в трафика на проститутки от България за Испания, Холандия и Ирландия.

Както се казва, ако бяха риби на бастун ще кълват това нашите МВР -дейци. Как не се поучиха от случката с батето Славков. Че е постановка - постановка е , ама английска и BBC я е замислило , няма да се учудя ако и инфото с присъдите на журналистите не им я подхвърлиха за да им гледат сеира. Върви към министерски оставки. Хайде наште ! Давай BBC !

влезли в българия с невалиден паспорт?! Е такова чудо само уродите от мвр могат да измислят. Като е невалиден паспорта пикаещият във фонтани що не накаже хората си на аерогарата, които са допуснали да влязат с невалидни паспорти? Да не говорим, че на британците не им трябват паспорти, за да влизат в България - достатъчни са им личните карти!! Щом паспортите са с изтекъл срок на годност, не е трябвало да ги пускат на границата - или просто да изискат личната им карта и да впишат данните от личната карта, а не от изтеклите паспорти!! пикаещият румен е боклук, това е ясно! И цитират присъда от 94 г. - за измама - наказание 2 години (най-вероятно условна!) - не знам в Англия как е, но такава присъда в България от преди толкова време би следвало да е изчистена от свидетелството за съдимост - т.е. на дееца му се изважда свидетелство за чисто съдебно минало - предпоставките и условията за това са предвидени в закона. Естествено тази информация остава в архивите и данните на полицията, но тя се ползва само за разкриване на нови престъпления и е конфиденциална - не може да се дава на 3ти лица - още по-малко да се тиражира в пресата..

Личи си , че мнозина в тези форуми са достатъчно тъпи, за да определят Румен Петков като такъв ! За мен той е пич на място !

Време е да станем хора със самочувствие и да не се оставяме да ни мачкат ! Евала на вътрешния министър и на шефа на полицията във Варна за реакцията

Нещо много се загрижихте за личните данни на двама криминално проявени репортери ! А когато изопъчаваха информацията във Варна мълчахте като риби

Петков също е престъпник, но е министър!!!

И сега какво правим ?Мвр разгласява личнни данни без връзка с разследван случай и нарушава и български и европейски закони ? Не че е за сефте , ама ВВС все пак е това ????И що им трябваше да се захващат ?Няма ли съветници този министър като си знае колко му е акъла?

Ами ако някой от ВВС докопа личните данни на Румен Петков - какви ли любопитни неща ще напишат за него? Напр. за двете прекратени дела поради депутатски имунитет, приятелство с убития Акрам, и пикаене във фонтаните на Плевен след запой?

Ami te i slepite i gluhite znaiat 4e v BG trafika s deca e biznes, glavno svurzan s murgavite biznesmeni...no policiata na R. P. ot 9 kladeneca voda 6te donese za da izkara 4e informaciata na BBC e postanovka...vmesto da se hvanat i da razsledvat slu4aia. Mizernici :)

Както писах по долу и Тъпо Копеле пита - Знае ли някой какво е това пробация? - Никой не отговори --- защото такава дума в Българският език - НЯМА !!!! Но нали всички властимащи се правят на интересни - вижте колко сме умни - ПРОБАЦИЯ !!! Смях в залата - както казваше един мой професор от университета. ?????????????????

Абе прав си - тук няма толкова пари като в България , но поне стигат за всичко което си поискаш. За този който се е кефил във Варна - да продължава да се кефи ( пак повтарям - да ви имам българският - хем в България живеете а не знаете как да говорите - пълно с чуждици ) , ако е от Варна може и без пари да си прекара - да се пази от ТИМаджиите. До всички други които имат нещо против хората които са извън България - приятно прекарване на морето !

До всички коментиращи - колко от вас са гледали въпросния репортаж? Защото аз никъде не видях да петнят лицето на полицията. За полицията само се споменава когато журналистите казват че са предали всичките материали на МВР да разследва. И ето тук идва и въпроса защо МВР вместо да разследва престъплението записано от журналистите тръгва да се защитава и да обяснява какви престъпници са журналистите. И ако бяхте гледали репортажа щяхте да разберете, че само 2 са журналисти от ББС а третият е консултант по престъпленията. И ако сте гледали филма Хвани ме ако можеш ще разберете защо бивши престъпници стават консултанти по престъпления. А до всички идиоти във форума които сляпо защитават всичко българско - това което правите не е патриотизъм. Всички знаете много добре, че в БГ има износ на деца и износ на проститутки и т.н. (само си спомнете прословутия процес Ванко-1). Но като ви го каже някой от чужбина и жсички ревете в един глас, че не е вярно. Само че не разбирам защо защитавате и прикривате престъпници и малоумни политици. И докато не си отворите очите и не видите каква е истината вас все ще ви ограбват разни политици (които по стечение на обстоятелствата не са етнически българи). За пореден път се убеждавам че на българина винаги някой друг му е виновен - циганите, турците, гърците, румънците, европейците (че не ни дават да работим), американците (че не ни пускат в Америката си), руснаците (че ни искат пари за газта), арменците, евреите и т.н. и т.н. Винаги има кой да е виновен за нашите несполуки. Иначе като ви слуша вас човек ние българите сме най-умните, най-работливите, най-смелите, най-силните и най-добрите в леглото, ама все се намира някой да ни прецака и да ни развали хубавия имидж. Е докога бе!!! Хайде осъзнайте се най-после и разберете, че не са ни виновни журналиситите, а сме виновни ние че търпим и прикриваме престъпленията на политици, мутри и дори обикновенни престъпници.

Abe kratuni, edinia dobre e prestupnik zashtoto ima globa za karane v piano sustoianie ili bez knizka. A kato bulgaria e tolkova zakonna durzava zashto ne se ga arestuvali staviiski kato sa go hvanali da kara pian, nali pieneto zad volana e prestuplenie v bulgaria. Namesto toia pedal da tursi izmisleni izvinenia nai dobre da si priznae che e nekaduren i da si podade ostavkata zashtoto s otrichane na problemite samo shte si govorim kolko sa zle anglichanite i shte si ziveem po staria nachin, s $200 zaplata.

Само да си припомним, че този велик милиционер беше пикал във фонтана...кво повече да говорим за него! Сега Хари и цялата му гилдия сигурно се радват на сеира...

Има връзка и сега ще ти я обясня като на бавно загряваш. Връзката е че един министър, който е пикал на публично място, за което в нормалния свят щеше да стои в пандиза за хулиганско поведение, се опитва да компрометира журналисти, които си вършат съвестно работата. Т.е. друже, народа го е казал отдавна, . Ако още не си схванал мисълта ми, то по-добре стани полицай, щото точно такива като тебе вземат на работа.

Че министъра е тъп-тъп е! Че той самият е с висящи дела - и това е вярно, но не може тук да идват някакви си псевдо-журналисти с криминално минало(малко по-добро от нашият министър) и да разграват сценка-журналистичес материал в стила Аз ще те подкукуросам, а ти (въпросният циганин Хари ли е,какъв е..) ще се издадеш за да можем да покажем на света колко е зле и колко е лошо в България. А кой си позволява тия въпросни деца и бебета ?!? Точно богатите англичани дето са бездетни и са готови да осиновят и циганета,това което българинът не би направил(да осиновява зорлем цигане) са потенциялните клиенти на тоя Хари. Аз пък бих ги подвела и тях (журналистите) в съдебна отговорност за това,че са уговаряли дете с Хасан,тоест в съучастничество на английски граждани в сделката.Та те са си своего рода съучастници-после всичко могат да кажат,ние правихме нелегален филм. И второ: толкова ли им свършиха на англичаните (тая иначе с разбойнически манталитет нация,вижте ги какви ги вършат по стадионите и курортите,ама в чуждите страни,утях са по-ниски от тревата),че са дошли да оправят проблемите в нашата страна ?!? Всичко Мара втасали... у нашата паница гледат.Доколкото се сещам точно тяхната Краун ейджънси е персона нон грата навсякъде... та това ми прилича малко на осиране,ама дай да не съм само аз омазан, ами да омажа и другите; че и те не са по-добри. Да си отглеждат там терористие от арабският свят и проблемите с ИРА, и да не се занимават със значително по-малките проблеми от тяхните в България.Няма какво да си развяват коня в чуждите държави и Европа,а да погледнат тях си,какво поколени са възпитали като Майкъл Шийлдс. Това май е злобен опит да си върнат за осъденото келешче М.Шийлдс...ми като сме толкова лоши, що идват тука да се напиват до безпаметност с ефтините ни цени за алкохола и яденето,що си купуват и се изселват тук англичани в нашите къщи... нали сме много зле и сме много лоши ?!? ...

Самоубийство, водещо към канал за износ на бели робини от Нови пазар Абсурдна държава абсурдни институции. Страхлив народ хилава, самозатриваща се нация това сме ние, българите в днешна България. Вече наистина е позорно да се живее в нея. Впрочем една значителна част от българите не живеят вече тук онези, които се опитаха да запазят достойнството си на хора, уважаващи себе си. От осем дни Нови пазар говори за едно самоубийство полицията и прокуратурата мълчат. Полицейският бюлетин също пази подобаващо мълчание по случая. На 31 юли, точно по обяд, в 12 часа Даниела Николова Станева, родена на 3 декември 1989 година в село Красен дол, скача от четвъртия етаж на жилищна коопарация в центъра на Нови пазар. Със счупен таз, разкъсани дробове, счупени крайници и в безсъзнание, момичето се опитва да сложи край на живота си. Мълвата бързо запълва празните пространства на необходимата, но липсваща достоверна информация, която официалните власти не съобщават никъде и никому. Защо така старателно укриват случая? Млади момичета се самоубиват всеки ден по широкия свят в света на патологията това не е явление? Случаят Нови пазар обаче е по особен ще се опитаме да го сведем до знанието и вниманието на читателите си обективно и безпристрастно, защото се опитахме да свършим и работата на несамосезиралата се или прекалено добре сезирала се прокуратура в споменатия град така, че когато попитахме прокурора Анри Миленов вярно ли е, че синът на един общински съветник от ДПС е замесен в случая, разгневеният отговор на прокурора беше: такъв въпрос е абсурден?! Сега оттук ще му зададем друг въпрос: Откога, господин прокурор, въпроси, свързани с ДПС, са абсурдни в България? Това, че предпочетохте да замълчите по случая, в този момент на абсолютно липсваща информация, граничи с мълчаливо съучастие в прикриването на това тежко престъпление и е равностойно на дезинформация. Това, което научихме от вас. Като държавен служител сигурно ви е известно че немалката си заплата получавате от нас, данъкоплатците и тя ви се дава не за да потулвате, а за да разследвате случай като този. Ето и фактите! 10 юли, привечер. 17-годишната Даниела Станева тръгва към къщи. Гостувала е на леля си. Бърза към къщи, защото многолюдната фамилия я чака. По всеобщо мнение в селото - това е най-красивото момиче в с.Красен дол, община Никола Козлево. Изневиделица, почти връхлитайки върху момичето на пътя застава черен автомобил. Зад волана е Митхат. Всички в селото го знаят като много богат човек с възможности. Турчинът заповядва на красавицата да се качва в колата, без да задава излишни въпроси. Подчинява се. Двамата са се познавали. За да й докаже, че няма да се церемони Митхат удря два силни шамара на момичето. Буквално я натиква като багаж в колата. Потеглят. В с. Мировци ги чака друга кола. Другите двама герои, Васви и Тошко прехвърлят девойката в техния автомобил. Карат я насила в апартамент в Нови пазар, където е бита и изнасилвана многократно. След няколко дни е преместена в друг апартамент. През цялото време е малтретирана физически и психически, връзвана и заключвана. Не издържайки на гаврите, на 31 юли около 12.15 часа, се хвърля от 4-тия етаж. Счупвания след падането дясната ръка на две места, тазът, обширен вътрешен кръвоизлив. Разкъсани черен и бял дроб, сътресение на мозъка. Междувременно, след като не се прибира, родителите й я обявяват за общодържавно издирване. Даниела Станева: Още преди две години този турчин М., ми беше предложил работа. Аз му отказах. Мина известно време, той изпрати едно момче у нас и отново ми предложи да работя като сервитьорка и да се продавам. Не, казах им, не искам такава работа. Малка съм и живея при родителите си. След време тези момчета идват при кмета в селото и веднъж като отивах при баба си, жената на кмета ме извика да ме запознаела с едни много хубави момчета. Аз отново отказах. На 10-ти вечерта прибирайки се у дома М. ме пресрещна с колата си. Удари ми два шамара и ме вмъкна насила в колата си. Обади се по мобилния си телефон, да го чакат, че ме води. Докато пътувахме ми каза да им искам 500 лева. В с. Мировци ме прехвърлиха в друга кола. Тези момчета се наричаха помежду си Вачо и Тошко. Този Вачо по-късно в апартамента споменаваше, че баща му трябва да ходи на сесия. Заведоха ме в апартамент в Нови пазар. Два дни не ме биха. След известно време ме преместиха в друг апартамент този, от който се хвърлих. Там започнаха да ме бият, да ме изнасилват. Съпротивлявах ли се, продължаваха да ме бият. Удряха ме с дебел кабел. Друго момче, на име Оги, ми запушваше устата да не викам, да не ме чуват съседите и ме пребиваха от бой. Този турчин от Каравелово М., се обаждаше през цялото време, че нашите ме търсят, че съм обявена за издирване. Те казваха, че не ги е страх и полицията нищо не може да им направи. М. им казваше, че вече е намерил още 2 момичета. Обадиха се до кмета на село Красен дол и ме накараха да кажа, че работя в Бургас на автомивка, че съм много доволна. Накараха ме да искам от кмета номера на татко, защото аз не го знам и да му кажа, че съм добре и да не ме търсят. Искаха да ми правят лична карта, за да могат да ме прехвърлят в чужбина. Искаха да си взема акта за раждане и да ми подготвят документи. Викаха една проститутка Тони, която трябваше да ми оправя косата, плащаха й да ме разкрасява. Тя ме караше да правя неща, които курвите правят, а аз не исках. Аз работя цяло лято на полето, събирам билки, копая на нивата. Аз не исках да работя такава работа. Искам с честен труд да живея. Един ден ме закараха на клиент в новия хотел в Нови пазар Европа и отново ме изнасилваха, аз се съпротивлявах и на връщане ме биха от хотела до апартамента. Държаха ме заключена в килера и ме биеха с кабела. У дома никога не съм пила бира, но те ме биеха и ме караха да пия. След последния бой не издържах и реших да се хвърля от терасата. Случайно бяха забравили вратата към балкона отворена. Не исках да продължава повече така. Майката Красимира Станева: Благодарение на това, че е малка и още не е пълнолетна, не са могли толкова бързо да я изкарат в друга държава. Следователи я разпитваха в четвъртък /2.08/, но Даниела сега не си спомня за този разговор, още е била в стрес. Питам се аз защо след като толкова пъти тя звъни на кмета, той нищо не ни казва. Праща хора при нас да искат телефона на баща й. И как така тя ще има номер на телефон на кмета, а нашите няма да знае? От полицията ни казват само работим по въпроса и ще дойдем. Още никой не е дошъл да я пита. Искам чрез вестника ви да се обърна към всяка една жена, към всяка майка: Да пазим децата си, за да не стават жертви на такова насилие! Най голямата болка е за една майка да види детето си изтормозено от такива насилници. Никола Станев, баща на Даниела: Подадох жалба в полицията, след като дъщеря ми отиде да спи у сестра ми на 10 юли и не се е прибра. 20 дни семейството ни беще в стрес от изчезването й. На 31 вечерта дойдоха полицаи от Нови пазар у дома. Те ми съобщиха, че Даниела е скочила от четвъртия етаж на апартамент в Нови пазар. Открили я на асфалта пред блока. Нищо повече. Нямахме пари за автобус до Шумен и взехме от съседите. Даниела беще в отделение Карил на шуменската болница. Лекарите ни казаха, че от падането е начупена и има опасност за живота й. Първото нещо, което ми каза тя е, че е била много жестоко бита, вързана с кабели и малтретирана. Мъчителите й са били трима. Там имало друго момиче, Тони, която трябвало да промени външния вид на дъщеря ми. Подстригала я. Сложили й обици. Целта била да я продадат зад граница. От думите й разбрах, че многократно е била изнасилвана. Няколко пъти ходих в полицията в Нови пазар. Исках някой най-накрая да ми каже истината. Пълно мълчание по случая. Изненадан съм от поведението на нашия кмет Стефан Радев. Разбрах от дъщеря ми, че три пъти му се е обаждала и искала моя мобилен телефон. Той не й го дал, въпреки че го има. По този начин попречи да се свържа с дъщеря си. Можело е да предотвратя тези отвратителни неща да й се случат. Нещо повече кметът и Митхат, който отвлече Даниела в края на юли са яли и пили заедно, защото Митхат е бил задържан по случая и после освободен. Има свидетели за тържеството. Имах усещането, че кметът е в играта, а се прави , че нищо не знае. Прокуратурата разпореди никакви подробности по случая Комисар Валентин Александров, директор на Областна дирекция Полиция Шумен: Има разпореждане от наблюдаващия прокурор да не се дава никаква информация по този случай. Категорично е забранил разгласяване на подробности по случая- Има задържани две лица. Те са с постоянна мярка Задържане под стража и са извършители на престъплението.. Досега не са уличавани в престъпна дейност, като организиране на канал за износ на жива плът. Тепърва ще се установява организирали ли са канал за износ на момичета. Даниела ще бъде разпитана.. Това са нейни данни, че задържаните са търсели и други момичета , за да ги продават. Работим много активно по случая. Предстоят разпити Назначени са експертизи. Това е престъпление с висока степен на обществена опасност. Образувано е досъдебно производство по чл.152 и 156 от НК. Всички в село Красен дол се страхуват от името Митхат. Не искат даже да го споменават. Страхува се от отмъщение майката на Даниела, страхуват се съседите. Митхат яде и пие с кмета на Красен дол, има барче в Каравелово, гледа прасета, занимава се и с друга износна дейност, но по тъмно Изнася навън от селото красивите момичета. Страхуват се да говорят за инцидента и в Нови пазар. Съседи споменават под сурдинка, че сутеньори държат заключени момичета и ги карат да проституират, но без да се споменават имена. Едното от имената е Васви Ердован Васви. Задържаният по случая заподозрян, син на общинския съветник от ДПС Ердован Васви, бивш координатор на местната структура. Това са фактите неспоменавани и упорито прикривани под услужливия претекст да не се пречи на следствието. А следствие ще има ли? А присъда? Защото по чл. 152, ал. 1 от НК За изнасилване наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години, а по чл. 156, ал 2 Наказанието е лишаване от свобода от пет до дванадесет години, когато отвлеченото лице не е навършило 18 години. Има думата съдът на Република България!

Ами да. В ВВС е пълно с продажници и мошеници, някой чак сега ли е разбрал ? ...

Абсурдна държава абсурдни институции. Страхлив народ хилава, самозатриваща се нация това сме ние, българите в днешна България. Вече наистина е позорно да се живее в нея. Впрочем една значителна част от българите не живеят вече тук онези, които се опитаха да запазят достойнството си на хора, уважаващи себе си. От осем дни Нови пазар говори за едно самоубийство полицията и прокуратурата мълчат. Полицейският бюлетин също пази подобаващо мълчание по случая. На 31 юли, точно по обяд, в 12 часа Даниела Николова Станева, родена на 3 декември 1989 година в село Красен дол, скача от четвъртия етаж на жилищна коопарация в центъра на Нови пазар. Със счупен таз, разкъсани дробове, счупени крайници и в безсъзнание, момичето се опитва да сложи край на живота си. Мълвата бързо запълва празните пространства на необходимата, но липсваща достоверна информация, която официалните власти не съобщават никъде и никому. Защо така старателно укриват случая? Млади момичета се самоубиват всеки ден по широкия свят в света на патологията това не е явление? Случаят Нови пазар обаче е по особен ще се опитаме да го сведем до знанието и вниманието на читателите си обективно и безпристрастно, защото се опитахме да свършим и работата на несамосезиралата се или прекалено добре сезирала се прокуратура в споменатия град така, че когато попитахме прокурора Анри Миленов вярно ли е, че синът на един общински съветник от ДПС е замесен в случая, разгневеният отговор на прокурора беше: такъв въпрос е абсурден?! Сега оттук ще му зададем друг въпрос: Откога, господин прокурор, въпроси, свързани с ДПС, са абсурдни в България? Това, че предпочетохте да замълчите по случая, в този момент на абсолютно липсваща информация, граничи с мълчаливо съучастие в прикриването на това тежко престъпление и е равностойно на дезинформация. Това, което научихме от вас. Като държавен служител сигурно ви е известно че немалката си заплата получавате от нас, данъкоплатците и тя ви се дава не за да потулвате, а за да разследвате случай като този. Ето и фактите! http://www.dnesp

има връзка имааааааааа, ама как да си признаем, че сме оакани от кам всякаде... каааак

Аман от анонимници, дето единствената им цел е да направят пропагандната мъгла още по-голяма! Нищо лично, нали все пак и к....те си имат достойно занятие, пък в полицейските служби сигурно и парите са по-добри. Да живеят средствата за масова дезинформация!! P.S. Чудя се какви ли и за какво ли изобщо хора влизат в коментарите?!

Друга работа нямаш ли, от да разкриваш британски престъпници? Кво стана с гръмнатия Манол и с оня дето се блъсна във Франция ?

Аз, ти нали си много умен и знаещ! Такова изречение от половин час просто няма!

Ти добре ли си, как да няма връзка. Връзката е че на хора осъждани за ИЗМАМА, не може да се доверим да предадат ВЕРНО информацията. Подозирам че са тарикатчета, които се опитват да продадат журналистическия си материал и правят драма и изсценировки. Ако наистина има трафик, ок да се покаже, обаче да го отрази някой с доверие на когото да повярвам. Аз ти гарантирам , че ако информацията за криминалното им минало е вярна, ще бъдат уволнени от ББС.

ти си много ам много задръстен и понеже плщеш държавата си мислиш че и си много умен, ако се абстрахираш от митинговта демокрация коет не беше нищо друго от един бит пазар на който модата беше да се държим като цигани и да рушим държавата не комунизма , а държавата което си е беше ролята на тея митнги, ако се абсрахираш от това ще прочетеш малко статистика и ще разбереш че в англия се крадат повече коли от колкото в българия ама по начината ти на мислене и пардния стил на говорене ми се струва че си текезесарско дете с което много се гордеят че влязло в комсомолките организации на някоя от измислените демократични партии и си личи че нито разбираш от държавност нито от политика

Надявам се да не ме цензурирате пак. Повтарям отново, че Петков е извънредно тъпа и елементарна личност. Още повече, няма никаква връзка между това дали журналистите от ВВС са имали присъди и продажбата на деца в БГ. С тия си изказвания, Румен Петков показва че поста на който е в момента, му е даден по партийни заслуги, и въобще не отговаря на критериите за заемането му. ОСТАВКА!!!

3.8 million children live in poverty in the UK today, thats one in three children - a shocking figure given the wealth of our nation. In 2005/06 the total number of crimes in England and Wales was around 10,912,000.

Драги ми Аз!!!Ако не се възхищавам на англичаните,на кого да се възхищавам?ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА ПРЕСТЪПНИЦИ,В БЪЛГАРИЯ ПРИСТЪПНИЦИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА!!!Има ли кола ,която да не е разбивана два пъти!Обикновени хора живят зад решетки в панелните си жилища.Имаме индийска икономика!!!Европейс цени и африкански заплати.ВВС не ми е отворила очите.Всеки знае кой е престъпника,крадеца, деца им знаят имената само полициятане ги знае.Трябва да си абсолютен гьон сурат за да не си признаеш истината.Засега толкова.

Тия отМВР не са ли криминални престъпници?Най-прес пример е информацията,че Максим Стависки е спрян от орган на МВР,и не е санкциониран.Тъй като знам за психологическата подготовка на кадрите,значи става дума за злоумишлен акт.Всеки може да извади поне 100 примера.Говориме за борба между медия,известна с каква история и традиции, и една доста прогнила система,също с известна история и традициии.Въпроса е кой на кого вярва,и дали великата ни държава я има изобщо на географската,икономи иполитическа карта на света?Ама нали сме най-великите?ама с какво?

Нещо си объркал - той е карал без книжка щото му е била взета от полицията (а не че просто не я е носил в себе си), и освен това е бил пил.

Vuv Velikobritania ne se iziskva da si nosish shofiorskata knizka kogato shofirash, a ako ima niakakuv problem triabva da ia predstavish v policiata do 7 dni! Taka, che pravete si smetkata kolko sa verni prikazkite za osuzdane za shofirane bez knizka. Predpolagam che i ostanaloto e naglaseno!

Г-н Рум. Петк., как не ти дойде на ум, че в основата на цялата гнусна, империалистическа клевета стои не някой друг, а дежурния злодей Иван Костов? Румене, вземи се в ръце и не забравяй кой е основния враг. Не е ББС - Костов е...

Държава в която да продаваш деца е нормално- не става за нищо.ОСТАНА ЛИ НЕЩО СВЯТО?

Абе чак пък да е прекрасно и да няма проблеми,хич не е вярно. А с тази сума си доста беден,зада почиваш някаде. Има и други хора в цанада освен тебе,така че престани с комплексите си!

Vuv Velikobritania ne se iziskva da si nosish shofiorskata knizka kogato shofirash, a ako ima niakakuv problem triabva da ia predstavish v policiata do 7 dni! Taka, che pravete si smetkata kolko sa verni prikazkite za osuzdane za shofirane bez knizka. Predpolagam che i ostanaloto e naglaseno!

ИМАМЕ СИ МИНИСТЪР,КОЙТО ПИКАЕ В ШАДРАВАНИТЕ, ШЕФ НА ПОЛИЦИЯ, КОЙТО ЗАЩИТАВА ТРАФИКАНТИ НА БЕБЕТА. ХОРА, КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА? ИДВАТ ИЗБОРИ , ОСЪЗНАЙТЕ СЕ. ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ БОКЛУЦИ

Студентче, студентче. До скоро беше просто маймуна в биологичния факултет а днес вече и клавиатура са ти дали да пробваш, ама не става само с ядене! Щото утре като те блъсне някоя пияна мутра с колата си и те направи инвалид за цял живот и пред очите ти видиш как се разплащат на полицая дошъл на проишествието и ти извадат досието от преди 4 години че си пушил трева! Ще те изкарат наркоман и даже ще т осъдат за счупена броня , фар и капак на мутренския джип. И тогава ми кажи искам ли го още това урпавление! А това се случва непрекъснато. и от време на време и доказано със снимков материал и пак излиза тоя с дебелата махмурлийска камба и ми разправя поредния SCi Fi измишльотина за оправдание! АМИ ПИСНА МИ! И не не съм британски гъзоблизец, но не съм Р.Пет. нито Р. Овч. гъзоблизец! И няма да бъда докато пред очите ми стават простотии и то извършвани от органите на МВР! А ти все пак продължавай да си дупчиш редовно билетчето и се възмущавай когато не глобяват циганите - така се създава гражданско общество!

Ami ot BBC zashto davat konfidencialna informaciq za cqlata ni durjava kato ni podbivat, taka li inache, ne mnogo dobriq avtoritet? Drujte se za stranata si, a ne za nqkoi koito sochi s prust i kazva - VINOVEN! A vinata na tezi, koito sochat s prusti zashto ne se pokazva?

ВВС е една уважавана медия , но този път ми падна в обите ! Да си правиш предавания за сметка на страната ни и на полицията меко казано е неморално !

Защо все МВр Ви е трън в очите ? Полицая сгафил, изтеглил сума от чужда дебитна крата и е уволнен ! Трима полицаи спрели с алкохол плевенски съдия-министърът им ги подкрепи напълно ! Мисля, че това са все нормални неще, случващи се в едно добре работещо МВР ! Или ни е по-лесно да приписваме собственото си безсилие и безхаберие на останалите ?

Това добре, ама какво от това? Ако журналиста е карал пиян и без книжка означава ли това, че репортажа е измислен? Нещо не схващам каква е връзката.

Знае ли някой какво е това пробация?

Защо не направим чейнч с англичаните?! Ние да им дадем нашите бандити, полицията и БТА в замяна на престъпниците от ВВС и няколко английски бобита.