Коментари - Стотици изпратиха погубения край Ропотамо Петър | dnes.dir.bg
назад

Стотици изпратиха погубения край Ропотамо Петър

Сливенци се простиха с боксьора Петър Петров, след неговата нелепа смърт при катастрофата край река Ропотамо със световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.

Обратно в новината

Коментари - Стотици изпратиха погубения край Ропотамо Петър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти не си човеколюбец, ти си лицемерна овца! За съжаление, преобладавате с убийствено мнозинство в тоя свят.

Егати тъпата Мейс... Убий човек, после дръж се, какво като се пързаля добре с гъза назад? Всеки човек като излезе на пътя трябва да се съобразява, че не е сам там. Има и други хора, които са толкова ХОРА, колкото и той... Но за съжаление има много шофьори и пешеходци, които като излязат започват да се правят на специални, последно тази вечер един младеж се опитваше да изправи бъгито на задни гуми на светофара на Приморско и взе че се обърна, Аз пътувах в голям автобус точно след него... Питам редно ли е това?

Тъпи, грозни, безмозъчни, завистливи хиени и на погребение не можете да се държите, както трябва . Да не говорим, че изобщо не познавате законите, иначе не бихте грачили досега !

Съжелявам те РЕНИ! ти даваш такева изявления за хора които не познаваш! Видях

Съветвам те да идеш да плачеш на майка си на рамото или на това на Убийски....а, и няма да е лошо да се посъветваш с професионален психиятър, явно си имаш проблеми.

Не пишете повече до мен.Съжалявам,че подхванах разговор с болни хора като вас.Виновна съм само аз.Реакцията ви беше лесно предвидима-изпадане в нервна криза,истерии и всичките съповождащи ги прояви-като тези на агресия,обидни думи и така нататък.За останалите хора ще кажа,че искренно съжалявам.Тук трябваше да почетем паметта на младежът,който погребват днес.Светла да е паметта му!

Почитателко, май не си наясно със случая. Не бил искал да ги удари. Там е работата, че е искал. Карал е ПИЯН. А това си е опит за предумишлено убийство, който в случая е успешен. И какво предлагаш ти - бог да прости умрелите, а живите да живеят. Ама ние да сме от вторите, а! Ей, то не са почитателки, то не са защитници-моралисти, то не е чудо! Леле, мале!!

Почитателко, как можеш да пишеш такива глупости????? Въобще прочете ли какво си написала, преди да го пуснеш? Баси откачалките като тебе, Мейс, Гергана, Иванова, Nel и вам подобни......

Като чета изказванията ти направо нямам думи. Ти явно си изтъкана от злоба малоумница. Съжелявам, че ме караш да падам на твоето ниво и да пиша така, както ти се изразяваш за хората. Явно ти си близка на пострадалото момче. Бог да го е простил. Но замисли се и за твоя живот докато си тук на земята, защото никой не е вечен. Замисли се за клетвите , които изричаш, защото рано или късно те ще се върнат върху теб. Съболезнования към семейството на загиналото момче. Ние не сме злобни и безчуствени дървета, като теб. Съжаление и на теб ако си му била близка. Но това не ти дава право да имаш такова отношение към хората. Омразата която изпитваш ще срине самата теб. И запомни Съдията е само един и нищо, което се случва на тази земя не е случайно.

Благодарение на някой хора които оплюха всичко свято,за да наложат недоносеното си становище и лични симпатии този форум на исина заприлича на лудница.Абстрахирам се от тях,защото за мен такива нищожества не би трябвало да съществуват.Мир на праха на загиналият Петър,жалко за доброто момче.Каквото и да стане с убиеца му-Максим,всички ние добри и честни хора,ще помним какво е извършил той.

РЕни, ти навярно нямаш и основно образование, защото не можеш да разбереш смисъл на написаното, а само бълваш глупости на форума. Незнам на колоко години си , но явно има още много да се учиш, ако изобщо можеж да мислиш с нещо в главата си. Ло добре не се изказвай неподготвена! И начина по който ти се изказваш, явно ти си готова да разкъсаш човек. И моля те , не давай определения на хората , че са луди и тем подобни, защото ти първо не ги познаваш. Вместо да пишеш във форумите вземи направи нещо полезно, защото такива като теб, склонни да обиждат и плюят хората са на път и под път. Засрами се !

браво,почитателке!И аз казвам-стига ляхте злоба,бе нещастници!Бъдете добри и смирени,изпълнени с любов към хората,с уважение към мнението им,дори и да не съвпада с вашето!Като самата почитателка.Да ви ........мамата!

Много луди птички цвъкат из този форум.То почитателки,то Nel до почитателка,Иванови и всякакви други ненормални,да не ги изброявам.Ей много нещастие има по тази Земя,ако мога така да перефразирам великият ни писател.Пази Боже никой да не стига до отчаяното положение на тези хора те горките на знаят и на кой Свят са,но милите имат загнездена натрапчива идея,че харесват Максим и ни приемат,ни предават.Готови са човек да разкъсат заради него.Напълно типично поведение за луди.

Да знаеш случайно,че с едно престъпление,не може да се оправдава друго?

Някак си тези Иванови, Почитателки и подобни ми се струват да са един и същ човек, ако изобщо е човек.

Някой,жената с Аудито ката участник в ПТП въобще не трябва да дава изявление по медиите,докато се водят процесуално-следстве действия в което и тя учавствува.Това е в нарушение на закона и субективно твърдение с неясни подбуди т.е. тя е заинтерисовано лице.

Познавам лично Максим, много добро и възпитано момче е! Не мога да си обясня защо е направил такава глупост! Може би от лекомислие! Всеобщото мнение за него поне за сега беше твърде положително, той беше харесван от много хора, любимец на българите. Оттук нататък нещата много ще се променят. Поне се държи достойно и не бяга от отговорност!

ние тук определено не сме нещастници, застото аз няма да живея с мисълта, че съм убиец. лицемерен НЕЩАСТНИКът е твоя идол Максим. Не е искал, спор няма. Ама и да съжалява и да не съжалява, аз не съм го качил на хамъпа и не съм му натискал газта.

ние тук определено не сме нещастници, застото аз няма да живея с мисълта, че съм убиец. лицемерен НЕЩАСТНИКът е твоя идол Максим. Не е искал, спор няма. Ама и да съжалява и да не съжалява, аз не съм го качил на хамъпа и не съм му натискал газта.

Да не ги е ударило момчето нарочно, а?! Почитателко ти да не си луда, ма ?

Точно за думите на Христос се бях сетила и видях, че ти вече си го казала. Така е! който от нас е безгрешен нека пръв хвърли камък. До всички които кълнат и пищат толкова грозни думи. Вие не знаете ли , че клетвите се връщат върху този който ги е изрекъл?? Оставете вече тази злоба. Наистина все едно сте средновековната инквизиция. Оставете Максим да си понесе отговорността , но без вашата злоба! Защото с неговите позиции той наистина можеше да скрие , че е пил и ние нямаше как да разберем. Но сами виждате, че макар и престъпник в очите ви , той има човешката доблест. Оставете го намира в болката му. Ако не можете да помогнете поне спрете да изливате цялата си събрана от действителността в която живеем злоба върху Максим!

Някой случайно да знае каква присъда получи Маричков за това, че уби човек????

Стига ляхте злоба, бе НЕЩАСТНИЦИ!! Да не ги е ударило момчето нарочно, а?! Не каза ли, че много съжалява? Да не му е много лесно на него? За вас той е най-големия престъпник. И на вас може да се случи - кой не греши! Вие да не сте безгрешни, а? Ама тук във форума е много лесно!! Какво е казал Христос - Нека който е безгрешен пръв да хвърли камък. Явно вие се мислите за безгрешни. НЕЩАСТНИЦИ!!!!!!!

И Иванова,независимо какво ми пожелаваш ти с плиткият си мозък,аз никога не бих попаднала в такава ситуация,защото смело мога да заявя,че съм отговорен човек и ценя живота на другите повече от собственният си.За това съм и на токова твърдо становище по този въпрос.Но не очаквам мишка като теб да разбере и половината от казаното от мен.

Разбира се, че ще се вгледаме в Максим и за каква съвест говорите моля. Не може да си лице на кампания НЕ КАРАЙ ПИЛ и да се движиш по пътищата с 1.2. Ако това не е лицемерие, не знам. ТОЙ е САМ е решил да се постави в ролята на пример за подражание и сега какво АКО СИ ПИЛ КАРАЙ ХАМЪР, за да останеш жив

вчера гледах по телевизията интервю с жената , която е карала аудито ударено преди хондата. Само бързата реакция я е спасила от челен удар, почти не е имало накъде да завие но максимално се е прибрала в дясно към скалите, още каза че са карали доста бавно най-много с 60 км/ч, хондата не се е движила по-бързо все пак от аудито, зна4и зада се размажат така максим е карал много бързо.

Tezi forumi sa to4no za tova, vseki moje da si izkaje mnenieto i ima pravo da napishe kakvoto si iska drugarko Ivanova. Javno ste ostanali v edno drugo vreme kogato imashe cenzura.

Не Иванова,много грешиш,аз не съм озлобена,а възмутена.И не е вярно,че нямам право да изкажа мнението си,нали и ти го правиш.Аз имам право на мнение.НО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА УБИВА ХОРА.И ТОВА Е БЕЗПОРНО.Бих те посъветвала да преоцениш ценностната си система и да започнеш да се отнасяш с по-голямо уважение към хората,както и да спреш да ги обиждаш.Още повече,че аз не съм те обидила,това е просто констатация от моя страна.От друга страна в ценностната система на нормалният човек,убийството трябва да е най-отвратителното и неприемливо нещо.Надявам се да си ме разбрала,въпреки,че не ми изглеждаш много умна.А ключовата дума злоба вече ми звучи като бла-бля.И не ми се прави на важна,нямало да ми отговаря.Брей!А защо ми отговори тогава.Май в теб се бият две личности.Извинявай,ш ли си?

Антония,сега видях,че някаква луда/имам в предвид теб/, се е обръщала към мен.Не зная към кого мислиш,че отправяш въпросът си,не виждам и смисълът му,но ще ти отговоря,за да отблъсна тъпата ти провокацийка.Нямам брат,нямам и сестра.Не в семейството ми никога не е имало алкохолици и не знам дали е трудно или лесно с тях,а не ме и интересува.Интересув ме в случая,че по вина на един глупак-комплексар е загинало прекрасно момче,защото в семейството ми има прекрасни хора,има и спортисти.И не искам някога на някой от тях да се случи да налети пияно леке,което в реалният живот биха могли да размажат с една ръка и без усилия.В разрез с природните закони е по-слабият да убива по-силният.И това не мога да приема за нормално и естественно.

КЪМ МОНИ СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ВЛИЗАМ В ДИАЛОГ С ТОЛКОВА ОЗЛОБЕН ЧОВЕК. ТИ НЯМАШ ПРАВО ДА ОБИЖДАШ ОБРЪЩАЙКИ СЕ С и вие самите не заслужавате капка внимание щом имате наглостта явно да подкрепяте... АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯМ И ЩЕ ИЗКАЗВАМ ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ. ТИ НЕ СИ ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ ЦЕНЗУРИРА МОИТЕ ДУМИ ИЛИ ЕЗКАЗВАНИЯ НА ХОРАТА. НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ ДА ПОПАДНЕШ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ И ТОГАВА ЩЕ МИ БЪДЕ МОГО ИНТЕРЕСНО КАК ЩЕ РЕАГИРАШ.

Иванова, Иванова, нещо не си в час, Иванова!! Това са коментари за ТАЗИ новина, Иванова! Тя е за ТАЗИ катастрофа, Иванова! Как да коментираме тук другите катастрофи, Иванова? Ще ги коментираме в новините за ТЯХ, Иванова!! И аз съжалявам за Максим, но по-съжалявам за убития и другия, дето виси на косъм от смъртта. Затова смятам както повечето тук, че Максим трябва да изслуша песента на Тодор Колев - Зала съдебна, влакът за Враца. Две напред, едно назад.

АЯ,спри да скверниш паметта на загиналия.Какво ще му изцедят бе?За какво изобщо бръщолевиш!Та той ги изцеди до капка.Уби синът им.А какво по-лошо от това.Да не би да го блъснат с джиб и да го убият.И това няма да им помогне,защото няма да върне синът им.Няма по-ценно нещо от човешкият живот и здравето.Той им отне това,отне им всичко.Що за дребнави душички сте вие,бе!Не си добре,не е възможно мислещ човек да наговори толкова глупости.Що за гадно същество си ти!?

АЯ,спри да скверниш паметта на загиналия.Какво ще му изцедят бе?За какво изобщо бръщолевиш!Та той ги изцеди до капка.Уби синът им.А какво по-лошо от това.Да не би да го блъснат с джиб и да го убият.И това няма да им помогне,защото няма да върне синът им.Няма по-ценно нещо от човешкият живот и здравето.Той им отне това,отне им всичко.Що за дребнави душички сте вие,бе!Не си добре,не е възможно мислещ човек да наговори толкова глупости.Що за годно същество си ти!?

Валя, Валя, не си добре, моето момиче!! Искам да видя как ще си с него и ще го обичаш, когато убие пиян твоя син! Брей, как не можа някой от тези защитници да е с момичето, което е в кома.

До всички неразбра ли - в коментарите няма злоба по скоро има възмущение от това, че един човек, лице на една хубава кампания Ако си пил, слез - искам да стигна жив дава страхотен пример, как всичко е явно само за пари, че за него не важат правилата и законите, тук не става въпрос за спортиста а за човека М.Стависки. Всички сме хора и ако се уважаване и спазваме правилата такива инциденти ще се случват по рядко. Хайде със здраве

Валя,Иванова,много сте прави,че един убиец не заслужава такова голямо внимание,дори не заслужава да бъде споменовано името му.Но хората го правят заради невинното момче станало жертва на безотговорния пияница.Това момче заслужава всички да знаят истината.А и вие самите не заслужавате капка внимание щом имате наглостта явно да подкрепяте отявлен психопат,та бил той и шампион.Нали знаете,че истината за същността на човека рано или късно излиза на яве.Е Максим Стависки ни се представи по възможно най-неприемливият начин.За мен той е убиец и всеки,който го защитава е защитник на убиййци и отношението ми към вас е като към самият убиец.Тук не става въпрос за грешка или съдба.

В нито един момент не съм си помислила, че Максим е невинен. Но това, че той е известен не ви дава основание да му се нахвърляте. Аз съм убедена, че той си дава точна сметка какво е направил и бъдете сигурни, че това е най-голямото наказание за един човек. Аз съм от Сливен и съчувствам на близките на пострадалия, само че ги познавам много добре и мога да ви кажа, че на Максим няма да му бъде никак лисно - от него ще изцедят всичко което може да се изцеди. Убедена съм на 100%.

А ТИ СПРИ С ГЛУПОСТИТЕ СИ, МАКСИМ Е ВИНОВЕН , ЗАЩОТО Е КАРАЛ ПИЯН И Е УБИЛ ЧОВЕК, ТРЯБВА ДА ПОЛЕЖИ В ЗАТВОРА, ТАКА КАКТО И ТИ АКО БЕШЕ НА НЕГОВОТО МЕСТО ЩЕШЕ...СТИГА ЧАДЪР НАД ПЛАЩАЧИТЕ, ЗАКОНЪТ Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ!!!

До всички неразбра ли - в коментарите няма злоба по скоро има възмущение от това, че един човек, лице на една хубава кампания Ако си пил, слез - искам да стигна жив дава страхотен пример, как всичко е явно само за пари, че за него не важат правилата и законите, тук не става въпрос за спортиста а за човека М.Стависки. Всички сме хора и ако се уважаване и спазваме правилата такива инциденти ще се случват по рядко. Хайде със здраве

Тъпо и долно поколение расте.Много ще страда.

Правилно!!!!

При джиповете/оф роуд/се дава просвета м/у гумите,ширината от калник до калник е по-голяма.

Първоначалната проба е показала 1,8 промила алкохол в кръвта на Максим Стависки. Това разкрива пред вестник Експрес Валентин, братът на загиналия в зверската катастрофа на пътя Приморско-Созопол Петър Петров (24 год). Чух, когато полицаите повториха няколко пъти на глас резултата, каза той. Целият в рани от катастрофата, с ожулени ръце и крака, Валентин вече е в Сливен. Прибрал се е в града заедно с тялото на брат си, което бе погребано днес. Момчето и баща му пристигнаха от Бургас вчера следобед. Приятели на Петър Петров, дошли на мястото след катастрофата, също потвърдиха за високия промил алкохол в кръвта на фигуриста.

ОСТАВЕТЕ МАКСИМ НА МИРА. САМО ТОЙ ЗНАЕ КАКВО МУ Е.ЗАЩО СЕ КОМЕНТИРА САМОТОЧНО ТАЗИ КАТАСТРОФА? НИМА ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА? КОЛКО МНОГО КАТАСТРОФИ СТАВАТ И ТО ПО ВИНА И НА ДРУГИ ИЗВЕСТНИ ХОРА- НАПР. ДЕПУТАТИ. ТОГАВА СЕ ПОЯВЯВА ЕВЕНТУАЛНА НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ В ТРИ РЕДА И ТОЛКОВА. ВЧЕРА НЯКЪДЕ В ИНТЕРНЕТ ПРОЧЕТОХ, ЧЕ КОРТЕЖА НА ДОГАН СЕ Е БЛЪСНАЛ В АВТОБУС В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ИМА ЗАГИНАЛИ ХОРА МЕЖДУ, КОИТО И 3 ГОДИШНО ДЕТЕ.ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА ИЛИ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ВИНОВНИК ЗА ВСИЧКИ КАТАСТРОФИ И ТОВА Е МАКСИМ.

4akame go v centralnia!!!Ve4e sme kupili rolkovi kanki..Eh,kakav kupon 6te stane...

Колко злоба лъха от повечето коментари, колко желание да оплюем човека макар и виновен.Може би с това мислите,че ставате по-добри ?Трагедията е и за двете страни.Не оправдавам Максим ,но и не съм аз, която ще го оплювам, защото вярвам,че той сам си дава оценка. Съболезнования на роднините на загиналото момче.Мъката им е голяма и до живот. Тежеста на случилото се сигурно е непосилно и за Максим.Дръж се Макс има много хора, който те обичат и са с теб в този тежък момент.

Максим е карал пиян залян 3 тонен джип с над 1,8 промила алкохол и не съобразена скорост, отнел предимството на останалите водачи в движението и ги е помлял, ако това не е безодговорно поведение на пътя не знам какво е. И престанете да пишете , че на всеки може да се случи , ако пиеш и караш и убиеш си убиец.

Първоначалната проба е показала 1,8 промила алкохол в кръвта на Максим Стависки. Това разкрива пред вестник Експрес Валентин, братът на загиналия в зверската катастрофа на пътя Приморско-Созопол Петър Петров (24 год). Чух, когато полицаите повториха няколко пъти на глас резултата, каза той. Целият в рани от катастрофата, с ожулени ръце и крака, Валентин вече е в Сливен. Прибрал се е в града заедно с тялото на брат си, което бе погребано днес. Момчето и баща му пристигнаха от Бургас вчера следобед. Приятели на Петър Петров, дошли на мястото след катастрофата, също потвърдиха за високия промил алкохол в кръвта на фигуриста.

Не знам доколко си вещп лице но не можеш да правиш ралика между пътна лента и пътно платно. Защото тук става въпрос за две ленти (както казваш разделени с осева линия). Иначе и аз не вярвам Хондата да се е движела с нормална скорост, но все пак вината е твърдо на Максим.