ВВС пусна реалити за англичани в Слънчев бряг

Биг Брадър следи английски тийнейджъри в Слънчев бряг. Става въпрос за реалити предаването "Слънце, секс и недоверчиви родители" на трети канал на Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - ВВС пусна реалити за англичани в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Найс!

Това е 5 "пети" сезон на предаването от цял свят.Нищо изключително!

Тея туряги са брутални. Виждал съм как пият до загуба на съзнание и после буквално се изхождат в бельото си.

Ами така е - собстеници на хотели като са разни с ланци и мозък на стафида. Какви туристи да има? Те тукашните хотелиери си гонят читавити туристи бе - ама буквално им казват - махайте се от тук, защото не сте добре дошли. В Гърция гледат да те почешат, че си турист, ще ти направят комплиментче от заведението, ще ти позволят с кучето да си идеш на плажа (разбира се, ще те помолят да си почистиш!), ще те нагостят дружелюбно, ще ти дадат нещо за спомен. После нека били мързеливи. Мързеливи са, ама знаят как се прави туризъм и за това пак ще отидем там. Или да вземам пример от "работните" хотелиер, дето до вчера са копали картофи, не могат да пишат правилно на български, а ще ми обясняват какво може и какво не може в "курорта и на плажа". Еми, да ви кажа - уважавам се доста и нали се сещате, че няма как да ви се получи. И не тийнейджъри, които повръщат повече отколко пият, ами направо никакви туристи не заслужавате. И ще се прецекате. Сами. Рано или късно. Дори вече е започнало. Само за справка - една почивка в Гърция излиза съвсем, ама съвсем малко повече от една почивка в България.

Елате да видите как е тук на Острова, жалка картинка, и образованите и богати деца следват този начин на живот, т.е мода. Пълна трагедия са младите, добре че има една малка част иновативни и инициативни хора , които движат държава .

Послъваш! От Русия ли те научиха да говориш така?

Някой забеляза ли какво пише на сайта на BBC: 30 Sep 2013 - дата на събитието! Новост с две годишна давност, ама кой ли може да чете вече...

Аве и аз тъкмо си мислех "ква буря кви пет лева". Тук капка не е падала от месеци пък то...

На кого са се метнали дчурлигата? Да не би да са видели пиянството от някой друг? Какво има да са шокирани родителите. :-)

Защо не направят направо теленовели, стига с тия венецуелски и турски сладникави сериалчета дето 400 серии чакаш да се целунат.

Тези англичани са по-зле от руснаците , пият като "смоци" ,все едно не са виждали алкохол през живота си ..., това май е ген...!

Всичко е сценарий. Ако беше истина щяха родителите да гледат как след толкова алкохол децата им се превръщат в порно актриси. А и кой ги снима? Нали има камера, оператор, светлини...

предавания за идиоти

Ами що англичаните не се замислят как техните деца живеят в родината си, щом основно те са хората с подобно поведение извън Острова. На всеки човек му се иска да "олаби жилата", след като са го стягали нон-стоп! И не е ли време да си ги отпуснат малко в къщи, за да не се стига до такива позорни изпълнения за тях и изключително смущаващи и неприятни за околните, които им гледат дивитиите.