Партитата на Античния няма да бъдат забранени

Наредбата за шума е добра и няма да бъде променяна, заяви кметът Иван Тотев по повод скандала с рождения ден на бизнесмена Георги Самуилов на Античния театър.

Обратно в новината

Коментари - Партитата на Античния няма да бъдат забранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ванка, камарад Тотев кога бе джанъм тез автобуси няма да са като сауни? Кога нещо нормално ще се пусне в Пловдив? Я виж Варна, па Бургаз, па София, па вземи пример от твоите съпъртийци. Иначе благодарско за ефтините сауни Ванка.

Не сме овчедушни.За второто по-съм съгласен-безсилни.Това е точната дума.Поговорката гласи от време оно,че когато цар ти е..е мамата,няма на кой да се оплачеш.Ето така стоят нещата,а не някакво си овчедушие.Приятен ден но всички желая.Ще дойде и нашето царство.

На този д...л настоящия мандат му бе подарен от неговия меценат Бойко, с когото са си лика-прилика, с отявлена далавера с явно фалшифицирани жалките 10-20 гласа и то, след като вече беше приключно преброяването на бюлетините и друг беше обявен за победител. Обаче, тъй като в Пловдив Овчедушието и безсилието на пловдивчани е пословично, ясно беше, че никой няма да си помръдне пръста за да си защити правата и местните управници си ги мачкат като рая и си правят каквото си поискат- също както мутрите в Пловдив, главни архитекти, строителна мафия и т.н... Къде например виждате вложени 16 милиона лева в ремонтите на Симеоновата градина ?? Никъде! но, толкова е официалниа разход написан на фотосите до фонтана на Деметра . Ха кажете ми , не ви ли правят на маймуни, както си искат местните дерибеи ??

виновни са гласоподавателите че си избират дебили.

Знаете с гласовете на кои избиратели беше избран този кмет...Не случайно из Пловдив препускат каруци и въздухът е най-замърсен от цялата страна, заради горящите печки в махалите. Сега отново се кани да управлява със същите гласове и с гласовете на себеподобни дебили и кандидат-крадци. Върнете Пловдив на пловдивчани!

и не само с гласовете на циганите в повечето СИК ГЕРБ печели средно с 12 гласа спрямо Атанасов и ВМРО. Какво означава това че всичко е на кантар. А Съда в Пловдив каза че Тотев печели.

С подобни изказвания кметът Тотев за пореден път демонстрира невежество и афинитет към безцеремонно погазване на законите в страната. Общинската наредба съвсем не е добра, тъй като разрешавайки частни събития (презентации, концерти, сватбени ритуали и др), нарушава цели два закона: 1. Закона за Държавната собственост, тъй като Античният театър е публична държавна собственост предоставена за управление на Община Пловдив. По силата на закона, ако собствеността не се ползва по предназначение (както е в случая), правото на управление се отнема. 2. Закона за Културното Наследство, според който културни ценности - публична държавна собственост, се предоставят за управление за осъществяване на дейности, свързани с опазването и представянето на културни ценности, които "трайно задоволяват обществени потребности". А тук става дума за частни партита, които не само ограничават обществения достъп, но уронват културната стойност на паметника и имиджа на Пловдив като бъдеща Европейска столица на културата.

нищо ,че еоцеля от античноста до сега ...вие можете..ее му маа!

мама няма да му даде по точно няма да ви даде забравяш че Мента е голям чиляк в ГЕРБ. А като гледам майнит еси падат по гербургирети.

Мамин Ваньо трябва да го пратят на стаж в кметството на Бургас, за да види как се управлява град, как има най-красивата градска градина, без да харчи 11 милиона лева народна пара, как има чисто нови автобуси и тролеи вместо да реже тролейбусните жици и да ги продава за скрап, как има нови спирки без лафка...само, че маминия там трябва да му позволят само да гледа и да стажува само като разсилен, защото за нищо друго не става !!! Каквото и друго да тръгне да прави нанася единствено вреда !!!

Не само, че никой не си мърда пръста за шума, ами непрекъснато се гърми и се пускат фойерверки около полунощ за кефа на някой и за да буди заспалите Пловдивчани, а глобите нищо не компенсират защото друг ги присвоява.

пловдивчани се пише с малка начална буква на това място в изречението а масова в булгаристан по всяко време се вдига врява няма значение дали има наредба за опазване на реда в населените места Както се пееше в една песен "и рибар съм и ловец съм на закона мамата съм............."

тОТЕВ се пише с малка буква, а важните са Пловдивчани

Значи, пичът е бил на купона и след седмица съгласуване - даде и мнение...

как на Тотев същата фирма която строй и хотела му и къщата и вилата строи и най- големия обект в Пловдив спортната зала и е под изпълнител на фонтаните,как хотела му е построен с 3 милиона а е доста огромен да не говорим какво е оборудването вътре ,а спортната зала 60милиона или детските градини който построи Тотев струват по 5 милиона,а хотела му който е 15пъти по голям 3мил.,нещо не ми се вързва.Та как фонтана струва 11мил.,колелото на водната палата 1,4мил.,зоопарка 4,6мил.детска площадка 500 000,футболно игрище1,8мил.и т.н. личните му са безумно евтини а общинските безумно скъпи,всички виждат какво се случва но си затварят очите и ДАНС и ПРОКУРАТУРА и МЕДИИ

щото пловдивчани са майни и си падат по-умни от всички!

ФАКТ Е ЧЕ ИМАМЕ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ ,ФАКТ Е ЧЕ ПОСТОЯННО СЕ СМЕНЯ СТАTУТА НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧАСТИ И СЕ ПРОДАВАТ ОБЩИНСКИ ИМОТИ,ФАКТ Е ЧЕ КАКВОТО СЕ НАПРАВИ ВЕДНАГА СЕ ПОЧВА ДА СЕ РЕМОНТИРА,ФАКТ Е ЧЕ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ НА ПЛОВДИВ МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС НИ ВКАРВА В ДЪЛГОВА СПИРАЛА,ФАКТ Е ЧЕ ИМАМЕ НАЙ- ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ И БИЗНЕСА МАСОВО БЯГА ОТ ПЛОВДИВ А ХОРАТА СИ ПРЕХВЪРЛЯТ КОЛИТЕ В ДРУГИ ОБЩИНИ,ВСИЧКО СТАВА СИНЯ ЗОНА,ФАКТ Е ЧЕ В ПЛОВДИВ НЯМА НИЩО ЗАКОННО ,ФАКТ Е ЧЕ КМЕТА ОБСЛУЖВА ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ И ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СЕЩА ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК,ФАКТ Е ЧЕ КМЕТА СИ Е КУПИЛ МЕДИИТЕ ,ПРОКУРАТУРА ,СЪД,ДАНС И СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА,ФАКТ Е ЧЕ ВСИЧКО В ПЛОВДИВ Е КОРУПЦИЯ, ФАКТ Е ЧЕ МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ

...а майничките развиват станиола на шоколад.....

МЕН НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ БАРНЕ ,ЩЕ ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ.СЛАВЧО ЗИКО ДА ГО ДУХАТ И ПРОКУРАТУРА И МЕДИИ СА МОЙ.КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА,ТАКА Е В БГ

Ванката Тотев е най-стабилния щото знае как и към кого да се отчита. А вие си блейте майни с маните! Хаха Тотев е най-най-най-добрия!

На кого да се отчитам?С мижавата си заплата от 664.60лв.Ето това е унижението.Има ли смисъл да продължавам.

А вие всчки, които плюете сега по Тотев очаквате ли друг по-некорумпиран да стане кмет? Аз - не. Нито ще е по-добър, нито ще е по-читав, така че знаеме си какво следва. и да недоволствата нищо няма да се промени, докато съзнанието не си дойдее на мястото.

кво беше не се знае от новото прасе каква свиня ще излезе. И за тва роба си харесва робовладелеца!

Хайде ти като имаш съзнание,дай предложение.Веднага ще те последват.За съзнанието може и да си прав/а/затова чакаме!

Браво, смешник!!!

Още от Татьово време, не познавам кмет, който да не краде.А за днешните пребоядисани комунисти изобщо не се съмнявам.Време е гербаджийската крадлива клика да бъде изритана от Пловдив!Мислете с ъкъла си граждани на Пловдив!

Кво очквате от мамин Ваньо ? Да му пука за Пловдивчани ли ? Той си е партийно чадо сукало от БКП още от бебешка възраст. Такива като него освен да крадат нищо друго не могат. Мислете на изборите на есен !