Ремонт на бул. ”Витоша” променя движението

От утре бул. "Витоша" ще бъде частично затворен за движение заради ремонт в отсечката между бул. "Патриарх Евтимий" и връзката с бул. "България".

Обратно в новината

Коментари - Ремонт на бул. ”Витоша” променя движението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще пуснете нормални автобуси по линия 204

Е...така се краде законно.Пари трябват за изборите,циганЕте са завишили цената,но....краха е НЕИЗБЕЖЕН ЗА ТАЗИ ГЕРБЕРСКА ШАЙКА.

Срамота! Само толкова ли! А Софиянски колко направи за София? Колкото Костов за България. Гепиха, квото можаха, и нищо на лице.

след "Цариградското", бул. Малинов и "Витоша" се борят за второто и третото място респ. по отношение на изхарчените пари на данъкоплатеца за ремонти в София. Просто да те хване срам! Такова прахосничество и грабеж просто няма. Софийска община на съд за неправомерно и многократно разходване на средства за едни и същи обекти. То не бяха ремонти, не бяха разширявания, асфалтиране и повторно разкопаване. Аман! Кмет и зам. кметове на съд!!!!

Какво сеслучи след ремонта по Бул България от Била до стадион Раковски? Бяха премахнати зелените храсти по продължение на Трамвайната линия и след протеста на гражданите, там бяха "засадени" някакви малки пръчки, които след седмица вече са жълти !! Това са ремонтети на Столечна Обшина! Изсичането на дървета, храстите, розите и т.н в пространствата между жилищните сгради в София и в др. големи градове продължава! Примера със Смолян?!За Планините и незаконната сеч на Герб и ДПС Фирмите вече и децата знаят! Изсичайки дърветата, храстите и низката растителност в най-горещата година, "някой" от Софийска и др.Общини усвояват ЕС средства и отчитат дейност?!

А обратната страна на Луната остана тъмна!