Дете на 2 г. почина след заливане с вряла вода

Двегодишно дете от Карлово почина от раните си, след като е оставено без наблюдение и се е попарило с тенджера вряла вода, съобщиха от УМБАЛ в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Дете на 2 г. почина след заливане с вряла вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

18 - годишната майка го е гледала, щото дядото на детето е бил в момента на училище в трети клас.

18-годишната майка на две годишно дете- сещайте се това са цигани отново

Горкото детенце, моля се да е на по-добро място. Мир на праха му.

При всички случаи е на по-добро място. За повечето от нас. Защото ако си беше останало тук, след няколко години щеше да е или нагла джебчийка, или хуманоиден обирджия-убиец.

18г майка с 2 годишнио дете.. ясно пак история с нашите братя-роми..

Интересна зависимост. След като се заформи някаква законодателна тенденция (тенденция, все още нямам надежда, че ще има категорична промяна) да не се изплащат детски (или по-точно, ЧАВЕтски) по някои характерни етнико-сценарии, се заформи и друга тенденция - чаветата се... екстерминират.

Яко, яко! Мечтая да наследя занаята на тате...

Сега тази м...ангалка да бъде осъдена за безотговорността си и да върне всички благини, от които се е възползвала в резултат на това, че е родила - детски надбавки, помощи и т.н., каквито майките от неромски произход по правило не получаваме. Крайно време е да се вземат сериозни мерки и да се преустаноят привилегиите за неспособните и безотговорни дори и към собствените им деца ц..игански семейства. Не е нормално да се подпомагат родители, които не само, че не се грижат за отрочетата си, ами и ги изтребват по всякакъв начин....

Тази "майка" ще влезе ли в затвора? Родила е детето на 16, сетете се за етноса й.