5 месеца затвор за Малката Рижа, карал надрусан

Известният в бургаския подземен свят Симеон Стоянчов-Малката Рижа бе осъден за това, че управлявал автомобила си след употреба на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - 5 месеца затвор за Малката Рижа, карал надрусан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този има ли свидетелсво за правоуправление? Ако има по закона за употребилите алкохол или опияти да понесе наказание+ отнемане на същото . Ако ли няма то наказание за управление на автомобил без надлежно разрешително+ употреба на опияти. Щом употребява значи и има а това е още едно утежняващо вината на въпросният рижав.

със задна дата искаш да прилагаш законите ти, а? гадняр :) точно в този случай и аз съм за :)

Кой го лансира този?

Ясно е как ще свърши всичко. Но докато това е така ще четем през година две за него, или като Кела. Явно Криминалния преход още не завършил

Аз също познавам Симеон и брат му. Тези деца за изхвърлени от баща и оставени на произвола на съдбата. И са просто хулигани, които за да си набавят средства правят щуротии, кражби, дори се занимават и с наркотици ... Повече от 10 години полицията се занимава с тях, но ЗАЩО никой не им намери работа, не ги поведи по правилния път, защо не им се осигури нормален живот ... къде са социолози, психолози ... крайно време е да подавате ръка на такива деца с едно начало, а не само с приказки.

За такива "даване на работа" е безсмислена мярка. Виж, даване на бетонни обуща е чудна мярка.

Невероятна правосъдна система имаме - крадците, хулиганите ... в затвора! А убийците - на свобода! Или ... на общежитие?!

От Бургас съм и съм засега все още служител в МВР. Докато подобни лица се представят на обществеността като велики криминални елементи, а не се насочи вниманието към сериозната - политически и икономически ангажирана престъпност няма как да претендираме, че се борим с престъпността. Лека нощ.

Господине поздравявам Ви за изказването!

Браво на Г-н полицая за откровението. Съвсем случайно живея в същия Бургаски квартал " Изгрев " и отлично познавам що за стока са Рижавите ! Бил съм свидетел как Симеон Стоянчов влиза в магазин , взима торбичка с ядки и демонстративно си излиза БЕЗ да ги плаща ! А стойността на торбичката едва ли е повече от 2,50 лв. Ако наистина такива лица се афишират като ТОП престъпници , то тогава явно наистина здравата сме я закъсали ...

TИPAMИCУ

Ако бе взел хляб да му простиш ама с тази диета на ядки ми идва да му обърна кепето ... дето го носи на главата си, на обратно.

Sm3hurk0

Прекалено добро изказване на човек от МВР. Ей, не вярвам, че си служител от МВР и все още си на служба. Давам ти + и а знаеш, че ме кефиш ! ..., но си запазвам правото да се съмнявам, че полицай може да напише нещо грамотно и смислено. без да лъха омраза и да прозира нисък интелект. ++++++

ще престанете ли да си пълните местата за важни новини с информация за тоя боклук....?

Няма ли кой да го гръмне тоя боклук?

Българското правосъдие да мине на подчинение на Одринския валия. Както българските генерали са подчинени на турските в НАТО. Тогава Малката рижа ще стане голяма и рижава. Поне турците имат желязно правораздаване спрямо наркотиците.Рижата ще усети "Среднощният експресс".

Ще попадне на хора той там...Само че за жалост за много кратко....

Връща се съпругът и заварва любовник при жена си. Казва му: "няма да те убия, не ще ми дадеш веднъж дупето си". Живота е мил, любовникът се съгласил. След седмица случката се повторила. Другата седмица съпругът отива командировка в чужбина, качва се на самолете, самолета излита. Съпругата вика любовика: "идвай, няма страшно, той замина за Англия". Любовникът отвръща "ами тогава защо да идвам"? Шест месеца ще са му достатъчни, Пешо.

Марш при брат си...

Хахахахахахахахааааааа натам се е запътил.

И с какво е толкова важен този охлюв, че все още не е зад решетките или под земята?

И сега кой ще му носи бонбонки на този в това обществено заведение? Чак жал ми става за него.

има кой... нали знаеш че в затвора само кораб не може да се вкара - понеже ще му опре мачтата във вратата, иначе нямаш проблеми !