Румънски и чешки полицаи патрулират на морето

Румънски и чешки полицейски служители ще подпомагат от днес до края на летния сезон колегите си в районните управления в Несебър и в Приморско.

Обратно в новината

Коментари - Румънски и чешки полицаи патрулират на морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години идваха софийски автобуси и шофьори, лекари от цяла България да помагат за летния сезон, което намирам за нормално. Но да докарате чужденци - полицаи .... нито ще ви излезе по-евтино, /заплати не какви да е, а европейски, квартири/, освен това едва ли чешкия и полския ще помогне много. При тази БЕЗРАБОТИЦА ... 1. Защо не назначихте за сезона хора от България? 2. Има ли в някоя европейска страна присъствие на хора на реда от България? Знам, че няма да ми отговорите.

Ей Dir изтрихте ми коментара, какво толкова лошо има, че го наричам 42 прост? Като е такъв и това обида за вас или за него е.? Кой пазите?? Никога не е късно за подобна размяна на опит, никога не е късно да се действа за подобряване. Но, доказано е липсата на мозък на много от коментиращите и живущите в тази страна. Все пак, колцината като мен, се пеним, за да ви учим да гледате и от другата страна на нещата. Който не е бил свидетел или не е имал пряк контакт със ситуациите там, просто няма право на коментар. Отстрани всичко лесно се хейтва и командва, ама изкарайте и 1 вечер на смяна там, само 1 вечер!!! Ако не е тоя курорт и много други като него, 200 хиляди няма да има къде да работят.... това е жътва за бедния българин, който поне има желание да изкара лев. Не като оня столичанин, който пиеше бира докато даваше интервю, че за 600лв няма да се хване да работи. Имате глави бееее.... в тях би трябвало да има и сиво вещество.

..."беее..." - да сивото вещество се вижда от всякъде. Няма как да не съществуват свестни полицаи. Да са живи и здрави! Имаме нужда от повече такива. Би било прекрасно да се научат да общуват с хората с уважение и да гонят престъпниците, вместо да се "пенят" на жаргон в чатовете. Това не се отнася за всички полицаи. Вярвам, че има интелигентни униформени, които си гледат работата. И пак - дано стават все повече и повече!

А на какъв език ще се борят с престъпността? Просто не разбирам логиката на тези "летни почивки".

Да ти обясня ли логиката? Колаборация! Партньорство! Печелене на доверие сред чужденците, за да съобщават, когато са жертва или свидетел - за да си вършим работата. Обмяна на опит. Създаване на контакти със съответните институции на международно ниво. Идея си нямате какво се случва там и колкото работа се върши. Сред МВР има много невестулки, но чистката дойде и има много, които се трудят. Но, хейтъра си е хейт. Умствения му капацитет позволява само да зяпа екрана без да разсъждава. Успех.

Добре ще да е преди да се грижат за доверието на чужденците, да спечелят това на българите. За момента, нито чужденците , нито българите имат вяра в полицията. Защо ли?

"хейтъра си е хейт "? Хайде като пишем на чужд език, поне да се позаинтересуваме малко от правописа и граматика си. От много командировки и обмяна на опит май сме позабравили и българския, а очевидно не сме научили и английския :)

Щото нашаите полицаи са малко.

Завладяват ни! Вие нямате ли гордост българи? Чужда полиция в родината? Който не храни собствена полиция, ще храни чужда!!

Аз лично нямам против чужда полиция да работи в БГ, просто българската е показала, че не струва. Обаче нека заменят и някой друг началник с такъв от страна, в която полицаите си вършат сериозно работата. Да вземе да поочисти полицейските и съдебните обори от престъпни елементи.