Коментари - Казанлък и Мъглиж бедстват от пожари | dnes.dir.bg
назад

Казанлък и Мъглиж бедстват от пожари

В общините Казанлък и Мъглиж бе обявено бедствено положение заради пожарите.

Обратно в новината

Коментари - Казанлък и Мъглиж бедстват от пожари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не мисли,че съвсем скоро няма да може да се диша,няма да има вода и въобще така наречената околна среда отива в небитието , а и ние с нея.

Кабил не случайно се освободи от отговорността си за горите.

Възмутен съм от некадърността и безразличието на вашите ръководители, толкова малка по територия страна гори ,загубите са невъзпълними, а те се лигавят на летището,като че ли посрещат космонавти...

Ще видите БЪЛГАРИ как след месец ще трагнат тировете с горял дървен материал эа турската фабрика Габровница,която трови РОЗОВАТА ДОЛИНА от години.ХОРА горските пожари се палят умишлено.

АМИ ТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ ПОСРЕЩАНЕ НА МЕДИЦИТЕ НИ, Е ЗАБРАВИЛО, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ГОРИ. ТО НЕ БЯХА СЪЛЗИ ПРЕГРЪДКИ И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ САМО И САМО ДА СЕ ПОКЕЖЕМ КОИ Е С НАЙ-ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ. А ОНАЗИ КУРВА ЕТЕМ КЪДЕ НЕ ВИЖДАЛИ ЧЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ГОРИ, АМИ СЕР........ГЕЙ КАКВО ПРАВИ ТОЗИ ОЛИГРОФРЕН. СРАМОТА ДА ИДВАТ ОТ ВЪН ДА НИ ГАСЯТ ПОЖАРИТЕ.

Спокойно старозагорци на Старозагорска територия не можа да премине огънят БЛАГОДАРЕНИЕ на булдозерите на МИНИ МАРИЦА ИЗТОК .Те помогнаха на Тополовград Свиленград и Харманли. Удоволствие бе да се наблюдава и Руския пожарен самолет. Сега част от техниката пътува за град Казанлък. Хвала на булдозеристите които работеха в огъня и силната температура повече от 20 часа. ХВАЛА.

Хей, ПРАВИТЕЛСТВО! НАТО а?Руснаци и турци ще гасят пожарите, а французи ще освобождават Медиците!ХА-ХА-ХА ПРАВИТЕЛСТВО!

Много глупава санкция, тия дето палят и 5000лв. няма да ги уплашат и пак ще палят, защото са на далавера! Санкцията да е затвор и това е!

Щастие от завърналите се мед сестри от Либия и депресията и страха от вилнеещи пожари,ще се побъркаме ние Българите такива обрати търпим, че си мисля , че сме наказани за нещо.За подпалвачите не да ги кълна а съм сигурна, че до девето поколение добро няма да видат.Господ ще ги наказва със смърт и болести за това че умъртвяват негови твари животните , дърветата и цветята и всичко което той е сътворил.Аз и вие ще им простим един ден, но Господ никога.

Да не би да са разрешили отново износа на горяла дървесина?

Това си е организиран подпалвачески тероризъм, а министъра каза че най-тежкото наказание би било 5 години...... Бахти законите.

Пожара на Аязмото в Стара Загора бе умишлен, защото тръфна от 3 страни едновременно. Има много свидетели, им го заснето и на телевизия Стйчев, как дими от няколко страни на хълма отдалечени една отдруга. Просто подпалвачите са спрели до пътя свършили са набързо и са избягали. Това е в непосредствена близост до циганската махала. Не може да няма преки свидетели които да дадат сведения, защото едно от подпалените места на хулма е на 50 метра от последната циганска къща . За такова деяние в Турция дават доживотен затвор, а тук ..... ?

pak pojari bahtiiiiiiiiiiiiii

Чудя се дали не може да се преоборудват старите Ан-12, които ги спряха от полети в ЕС в подобни противопожарни машини. И без това се е видяло, че от тук нататък всяко лято ще гасим пожари.

Едни американци които са тествали този Ил-76 с изумление казват че на един заход гаси площ колкото 12 футболни игрища в за 8 до 12 секунди !!!!

Снощи едвам дишахме.Много е гадно ,нестига че жегата ни мори ,ами и от огъня. Нека някой спре проклетите копелета да палят.

Добре че е братския сьветски народ та ни отпусна тоя самолет, кьдето гаси пожари че иначе сме го закьсали яко.

Армията, армията да се намеси! А ако някой умишлено пали да изгори в пъкъла дано!

А защо си мислите че непременно е умишлен палеж??? В тези жеги е достатъчно да има една празна бутилка на слънце и пожарът е готов.

niakoi im plashta da paliat!

Ако можех - щях да дойда да гася и да помагам, с каквото мога. Браво, достойни хора! Трябва да запазим хубавата ни природа и горите и за децата си!

nadqvam se tazi tejkotovarna mashina BAT kato e trygnala vse pak da stigne navreme...

Грях е да се кълне. Но бих прокълнала подпалвачите да умрат с отворена уста за глътка въздух и капка вода. Това са закоравели престъпници.

А колко цигари и се хвърлят в движение по пътищата...

ВЕЧЕ МИ Е ПИСНАЛО ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОСТОТИИ. ИЗГОРИХТЕ ВСИЧКО, УНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКО, ЩЕ СИ ПРОКЛИНАТЕ ЖИВОТА ЗАРАДИ ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ ИЗВЪРШИЛИ.

ИЗГОРИХТЕ ВСИЧКО БЕ СЕРСЕМИ.

ИЗГОРИХТЕ ВСИЧКО БЕ СЕРСЕМИ.

Tova koeto ne im razre6avat da izsekat go paliat, i posle pak im razre6avat da prodavat durvesinata...Dokato ne se napravi durjavna firma koioato edinstveno da ima pravo da se razporejda i targuva s durvenia material - hienite ne se spirat pred ni6to za da izkarat hiliadarki ot vuzduha.

Добре че руснаците поливат