Коментари - Ген. Киров си казва прочистена ли е папката ”Гоце” | dnes.dir.bg
назад

Ген. Киров си казва прочистена ли е папката ”Гоце”

Началникът на Националната разузнавателна служба (НРС) ген. Кирчо Киров ще даде пред комисията по досиетата обяснение защо е променена номерацията на страниците в досието в бившата ДС на Георги Първанов с псевдоним "Гоце".

Обратно в новината

Коментари - Ген. Киров си казва прочистена ли е папката ”Гоце” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бабината ти трънкина, студенте! Ти нещата до 10.11 ако ги слушаш от баба си ,ние сме ги преживели.Кога калайджия стана,кога гъза си почерни?Дрисльо вчерашен!

не разбрахте ли, че след 1990 скриха част от агентурата като действащи агенти - в президентството, висшата администрация, външно министерство. кои дипломати останаха на работа - агенти, дори завършили в москва, с родители активни борци, сътрудници на цк, служители в дс...

Kurov, absoliutno ni e yasno, che si absoliutna podloga i absoliuten glupak.

не разбрахте ли, че след 1990 скриха част от агентурата като действащи агенти - в президентството, висшата администрация, външно министерство. кои дипломати останаха на работа - агенти, дори завършили в москва, с родители активни борци, сътрудници на цк, служители в дс...

Всички да прочетат статията на Леа Коен във в.Монитор!

Извадените страници са при Путин, за да държи изкъсо Гоце. СТУДЕНТ, за Буш това го знаеха всички американци, като го избираха, а Гоце ИЗЛЪГА, че не е бил агент, а се оказа, че приел да работи с готовност и разбиране. Кажи ми, студентче, как да вярвам на президента на всички българи, след като същият лъже нагло? И доколко е президент на всички българи въобще? Един показателен факт - не стъпи на нито един мач (въпреки, че го канеха) на първия български отбор, влязъл в шампионската лига, а сега е патрон на честването на кръгла годишнина на друг клуб? Да не би нещо да го беше страх, като се има предвид любовта на привържениците на Левски към комунягите? А кажи сега нещо умно, студентче.

Темата е крайно глупава.

ВЕЛИКИ ГРИЖИ НЯМА ЩО !!! А МЕЖДУ ДРУГОТО ПОЖАРИТЕ СИ ГОРЯТ ТЕХНИКА НЯМА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ ЗА НЕ ЗНАМ КОЙ ПЪТ ОПОСКАН ВИНОВНИ НЯМА ПАРИ НЯМА НИТО ЗА ПЕНСИИ, НИТО ЗА БОЛНИЦИ! ВАЖНО Е ДА НИЩИМ ГЛУПОСТИ

Първо: Този ще си каже истината!? Например: Признавам, че за да не го стиска чепика на Гочето, махнахме някакви си там листчета от досието Това ли очаквате да се случи??? Второ: Редно беше Първанов да излезе и с достойнство да каже: Така и така, писах някои неща, но както виждате, почти всички са писали. Но се промених коренно и честна пионерска ще служа на демокрацията! На нашата демокрация, естествено

никой не е плюл първанов - той е плюл за други ... другото по важното след като отвориха папката се оказа че не бил доносник ... не бил ама има папка - пред фактите и боговете мълчат . Ама той не бил направил нищо лошо , ама било чест да работиш в първо а лошо за другите поделения на ДС .... Само като се заговори обаче за мръсни пари в големи количества винаги стигаме до някой който е бивш .... от ДС . И ще става както когато убиха Кюлев - Татарчев без малко да набие журналистите че се осмелиха да питат - дали не е е убит за заиграване с мръсни пари . Още десетина гъзолизци ще опитат с есе на тема е ли лошо да си агент и ако имаш папка има ли я , народа вижда ли я .... Ще минат три дни и ще дойде нова тема.....

Правилно ,няма каво да ги слагаме Гоцето и Костов на една плоскост Просто единия е президен 2 мандата дугия го преизбраха за тотем и забраниха критиката срещу него

Ох, точно ген.Киров ли трябва да каже? Нали е част от системата, която създаде и кри досиетата, а накрая ги и прочисти, защото простосмъртни не трябва да ги четат.

Качественият човек...., т.е. СПЕЦИАЛИСТА по История на БКП към АОНСУ ли имаш предвид, защото не знам друго да е работил, четеейки биографията му! Представям си ако не е Президент и трябва да се конкурира на свободния пазар с други кандидати за работно място..... Интересно ми е въобще това лице Гоце какво ли може да работи!? Колкото до досиетата, то те трябваше да бъдат отворени още при рухването на системата, която обслужваха през 1990 г., както стана в Чехия, Полша, Унгария и др. страни за да излезе ИСТИНАТА за всички гоцета наяве още тогава и такива недоразумения въобще нямаше да участват в общественополитическ живот. Сега вече мисля, че не само страници ще липсват, ами и цели досиета! И сравненията между ДС и ЦРУ са меко казано неуместни, защото не знам системата обслужвана от ЦРУ да е рухнала като комунизма.... Плюс това дори и в ЦРУ се разсекретяват документи по определен ред, докато не си спомням у нас до 1989 г. да са разсекретявани документи!

Чудя се защи изобщо обръщате внимание на платените от ДС драскачи в този форум. На тях това им е работата - да пишат лъжи, глупости, да псуват Иван Костов и всеки друг, който им заповядат господарите им. Просто игнорирайте тези нещастници.

И на генералчето вярвам толкова, колкото и на Гоце.

Към СТУДЕНТ: В САЩ да си чувал дали е имало КОМУНИЗЪМ ??? Смешен си, ако не си ПРЕДУБЕДЕН! Да сравняваш ЦРУ с КГБ и ДС, все едно да поставяш ИВАН КОСТОВ и гоце-то на една плоскост ...

Гоцеее,в Кремиковци или в строителството започна работа, за да получиш софийско?Колко изкара на изпита по история в СУ,Гоце?Кой ти уреди апартамента ,Гоце ??Нямаше ли Закони на БКП, валидни за всички ,Гоце ??Или за граовци от ДС-нямаше Закони ??..::))

какъв качествен човек бе ей, Агент Гоце има турбо-селска мутра, на всичкото отгоре се оказа и дърто комунистическо ченге. И като си помисля, че овцете го избраха пред Петър Стоянов..навремето ! Няма оправия в тази държава !

какъв качествен човек бе ей, Агент Гоце има турбо-селска мутра, на всичкото отгоре се оказа и дърто комунистическо ченге. И като си помисля, че овцете го избраха пред Петър Стоянов..навремето ! Няма оправия в тази държава !

До студент! Народъ е казал:Вари го,печи го - гайда! Ченгето,па сътрудника с и е ченге и нищо друго!И вие сте същото-гайда!!! Кози мях и въздух.Няма мозък!

До активната-баба-студе от А и Б да се ограмотяваш..Дем ИЗБОРИ,ПАРТИИ,лагери на народите-пръв и единствен,едно-парти система,морал, комуно-морал.убийс без съд..Иначе ще си умреш прост.И някой ще ти напише-Збогом..от твойте де..:)))

Е какво пък толкова? За 17 години са могли да прочистят и много повече. Аз самия се занимавам с архивиране и знам колко лесно може да се прочисти едно досие.

Имало ли е някога в БГ поне един качествен човек, който не е оплют. Струва ми се, че няма. Български синдром. Като кажат, че сестра ти е курва, иди доказвай, че нямаш сестра. Ама драскачи бол. А нито един от плювалниците не взе да прочете при какви обстоятелства му е направено досието. Писачите четат ШОК и Уикенд, но не и други по-сериозни вестници.

Ами кой да сложи ДС за президент, ако не техен човек? Няма да сложат Иванчо та да ги избеси всичките комунизи...

ЧАКАЙ ИСТИНА ОТ КОМУНИСТ ГЕНЕРАЛ. ХА , ХА , ХА

Студент - на баба ти хвърчилото - а имаше ли в САЩ ГУЛАГ?

SAMO PALEN NAIVNIK (GLUPAK), MOJE GA POVIARVA,4E PAPKATA NA GOZE NE E PRO4ISTENA.SA STASTIE AS NE SAM OT TIAH. DANO I VIE NE STE GLUPAZI

Garvan garvanu oko ne vadi....

От папки разбира Веско архиваря при Хайвана.По непонятни причини ДСБ/дърти смърдящи боклуци/,по същество кръжок от психари,правипол

И когато говорите много против Първанов и дори против Путин, баба каза да ви припомня, че Буш старши е бил ръководител на ЦРУ. Тази сутрин по БНТ и професор Драгомир Драганов каза същото! А сега поплюйте бащата на сегашния Президент на САЩ и също предишен Президент Буш-старши, ако ви стиска!

И да е подменяна..... е и ?

Абе, модераторите, защо тази тема толкова бързо я преместихте от първа страница на мама му у дивия, а?