Общината: 100 лв. глоба за неправилно паркиране

Община Пловдив ще предложи глоба от 100 лева за паркиране по тротоари и зелени площи. Това съобщи пред журналисти кметът Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Общината: 100 лв. глоба за неправилно паркиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези глоби трябва да бъдат диференцирани. На нов тротоар и 200 лева глоба да сложат пак ще е малко. Но на тротоар на който плочките са от преди 20-30 години или изобщо ги няма, общината няма право на претенции.

Всичко което пишете дотук е дреболия . Само непостроената зала в Пловдив дотук струва 74 000 000 лева... пари за два стадиона фалшиви ремонти на улиците в Пловдив за още десетки милиони... и всичко по времето на мандата на неизбрания Тотев с двете съмнителни висши образования

верно е и за висшите също. По мой спомени първи курс го изкара май и за втория някъде изчезна Ваню. Говоря за ТУ - София и филиала в Пловдив.

Морски плъх си ти Андрешко

Грешка ! Глобите трябва да са диференцирани съобразно тежестта на нарушението и имотното състояние на нарушителя.

Интересна работа, някой хора цели незаконни бараки и къщи вдигат, а вместо глоба общината ги 'компенсира' с общински жилища. А други ще плащат 100 лв. само за незаконно паркиране на автомобил...

кога бе Тотев ще оправите пешеходните пътеки да знаем къде да минаваме. Кога ще оправите тротоарите които нямат вид на такива? кога бе тотев то хубаво глоби ще слагаш ама кога на нашите хора ще сложите глоби? Глобено МПС стъпало на половината тротоар, а МПС спряло на тротоара и затворило тротоара с РЗРЕШЕНИЕ ОТ ОБЩИНАТА ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА НЯМА ГЛОБА. Ай пловдивчани па гласувайте пак за справедливоста. А за златните пропуски дето се раздават на нашите хора?

одобрявам, но безкомпромисно, без начи и вачи. и на видно място по всишки квартали да е изписан номер за сигнализиране, за да не остане поредната иницятива без резултат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

точно там е работата че има НАШИ хора на самата лепенка която слагат боклуците от общината пише НЯМА РАЗРЕШИТЕЛНО ОТ ОБЩ. АДМИНИСТРАЦИЯ ДА ПАРКИРА НА ТРОТОАРИТЕ! Хаха още е пълно сглупави българчета че точно демокрацията докара нашите хора на власт.

Глобяват,вятър,тези пред големия гигант на ул.Васил Левски,кога ще глобят!