Борисов не успя да пусне Пеещите фонтани

Премиерът Бойко Борисов не успя да дойде за официалното откриване на Пеещите фонтани в обновената Цар Симеонова градина в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Борисов не успя да пусне Пеещите фонтани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Язък! Но това май е знак свише, че маминият вече е недолюбван от ББ и май ще си ходи.

На селянията й харесва шаренията и кича защото й липсва усет за естетика и няма спомен за това как изглеждаше това място преди социалистическата реконструкция. Лошото е, че и сега не изглежда по-добре. Нали предстоят местни избори та ще се нагледаме на кич с прпопагандна цел. Мамин Ваньо нацвъка из целия град ненужни водоскоци, чешми и шадравани за не знам колко пари, но не реши нито един от важните проблеми на града.

Вместо лентата, е резнал тръбите.

Язък, и мен ме е яд, а в летописите какво ще пише..., нито снимки ще има....

абе майни . що не си стойте в кочината , и не го разбиете и разграбите този Фонтан , на кантара (колко железо има ) ! Изтребвал Ви е !

пак прекараха Боко

E,как така мина без аз,аз!Ще направим второ откриване!

А старите фонтаните и езерото бяха по хубави

Мъчно ми е че посегнаха на градината За да направят грозното си капково напояване отрязаха половината дърветаСЕГА ПРИЛИЧА НА ЛИВАДА

Като сме на тема "водни съоръжения" и обществени пари, какво стана с "Водното огледало" в Кърджали, оплюто "като бях премиер първия път"?

А да ти свири не искаш ли бе?

Само дръжте Румбата Петков по-далече от фонтаня.

...че като пие от онова уиски и после като пикае - реже ламарината!

А някой извини ли се на Пловдивчани за идими дойдими? Откриха предизборната кампания, но аз се чудя фонтаните на ГЕРБ ли са или на Пловдивчани? Нищо че с наши пари са ги строили...

Тия фонтани в сегашния им вид ги имаше и преди 40 години с тази разлика, че звукът им беше чудесен.... После ги занимариха, та това е! И сега за "откриването им" се изсипа целият министерски съвет барабар с варненския кмет?!?!

Нашият/варненският/кмет е пристигнал,за да предаде пребогатия ни опит в безкрайно ремонтиране на фонтани и пространството около тях.За целта трябваше да поканят и предишния ни кмет,Йорданов.Е те той няма равен на себе си!

Защо надписът е на латиница? Ами то в България чиновниците вече само на чуждоземски езици говорят и мислят. Напредък, прогрес се казва туй! Само този надпис да беше, с мед да ги нахраниш.

мръсни комунисти саботьори :) Кой, кой - утре ще питаме Орешарски...:))))

Фонтан, който не е открит от Б.Б не е фонтан ! Това го знаят и фонтаните, затова са пели тихо , като на погребение.

хахахахаахх!!!!!! Кво са им открили, дори и кабината си е старата! Едно боядисване и......

Откак в бургазката рафинерия, три дни преди бочковия момент, горя новото производство, дето щеше да открива, боце вече е по-внимателен към ленторязането. Току виж се удавил във фонтаните. Само защо ли са пели тихо, като на изпроводяк????

Спокойно, той ще ги извика на бис...

Да внимава да не му запее нещо по главата!

Тези фонтани нямат нищо общо с обещаваните и широко рекламирани такива, обещани от Общината. Без да бъда многословен ще кажа, че новото съоръжение е точно отражение на съвременното застаряващо българско семейство: музиката от спалнята става все по тиха, а на мъжът му необходим Трибестан, за да си дигне струйката, че става все по-малка... Приложено към фонтана: музиката е много тиха и се чува повече падането на водата и разговорите на публиката, а височината на изхвърлената вода от фонтана и около 3 пъти по-ниска от старите шадравани. Все пак не успях с две думи, но наистина новото съоръжение е много по-зле от старото. И то на цената на няколко милиона! Градската градина, в която се намира фонтана, след реконструкцията, е бледо подобие на градината отпреди 30 години. Имам още една торба епитети за причината за всичко това, но сега ме мързи да ги извадя. Приятен уикенд на всички!

Старите фонтани..... Силата на звука ще се оправи! Май бяха от преди 40 години?

Казано е: Ако Борисов не може да отиде при фонтана, фонтана отива при Борисов!

ТА ЗАЩО ТОЗИ ПАРАШУТИСТ ЩЕ ИДВА В ПЛОВДИВ ДА ПУСКА ФОНТАНИ? ЗА ДА СИ ТРУПА АКТИВ НЯМА НУЖДА ТЕЗИ ФОНТАНИ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ГИ ПУСКА НИКОЙ ТЕ ПРОСТО ЗАРАДИ ФИНАНСОВ И ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ БЯХА СПРЯНИ !КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ДА ХОДИ ДА СИ ПУСКА СПИРКИ ПО МЕТРОТО И ДА КЛЕПЕ НА ПЛАЖА В КАТАР ЧЕ БАЯ ТЕН ХВАНА ТАМ И НАПЪЛНИ ПАК ТОРБАТА С ЛЪЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УЧУДЕНИ СМЕ ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ЖЕРТВИ КАТО ТРАЙЧО ТРАЙКОВ СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕТО МУ В КАТАР!!!

Дано по-възрастните си спомнят колко по-красиви бяха австрийските фонтани ,езерото -по-голямо с почти една четвърт ,лебедите ,лодките ,водните колела ,ледът през зимата ,на който безплатно се караха кънки,трибуните -постлани с мрамор ,а не с дъски,предпазните за деца огради с мрамор и др.

М-дааааа, беше чудесно!!!! А сега какво откриват Бочко и дружина? п.п. Да оправдаят 30 милиона лева са тия изпълнения

Леле ,кой ги храни простите гербаджии, кой им плаща разходките?

каквато е тиква, сигурно е отрязал маркуча за вода, а не лентата..

На другаря Борисов не му беше разрешено да лети с хеликоптер до мястото затова не успя. То и гориво за хеликоптерите вече няма лимитите са надминати - тоя човек и до тоалетната в Банско с хеликоптер ходи...

Таз година фонтани, догодина саниране! послепис- то си е направо посиране !!!

Не са се чували фонтаните, бойкото го нямало, трябва да се повтори!

Kalin

това не се брой щом ББ не и срязал лентичката ама тия фонтани си ги имаше и по татово време и тогава си пееха;-)та няма как да каже че и тях построил

Днес бях там и си зададох въпроса колко ли ще издържи това съоръжение?Като се сетя какви магистрали откри Бойко и как вече взеха да пропадат направо ми стана жал за парите,които ще плашат данъкоплатците за тази инициатива.

само с идиоти ли са бъкани тези форуми?

а власт упражняващите се са дико - показателни задници!

трола си ти

голяма работа!по важното е да се отреже лентичката

Урааа!

А ти нямаш вид на бабанка!

Заета е, пращам ти Фики Стораро.

Е как без Бойко и Лиляна Павлова...идват местни избори и трябва да се намекне на избирателя за кого да гласува.

Гласувай за Славчо, той се спука да строи и облагородява града.

Във всеки случай,НЕ за тези ДВАМАТА !!!

Направиха промяна в първоначалния сценарий заради пътуването на ББ. Много неприятно е, че съобразиха с него откриването на фонтаните!

Без Премиера-Слънце нищо не става.....

Тъкмо да поразходи хеликоптера до Пловдив.