Без автобуси до Индустриалната зона в Пловдив

Предложението автобуси да минават през всички предприятия около Пловдив, не бе прието от Общинския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Без автобуси до Индустриалната зона в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този т.нар. Зам. Кмет го е взел градския транспорт за бащиния... Нищо по-различно от това което си е навил на пруста не минава... Питайте го за паркингите в централна градска част...

До редактора Надежда Христова. Г-жо Христова, такава дума "входирано" няма в българският език.Не копирайте думи от онези в Народното събрание!Излагате се!!!

Добър ден. Когато някой умник прокара закон кърищата да станат индустриална зона,никой не се замисли,че до тях трябва да се придвижват хора,а с личните си автомобили само товарят движението на града. Имаше идея да се изгради градска железница,която да обхваща именно тези индустриални зони,но като всяко хубаво нещо пак не се хареса на управляващите.И аз искам да пия бира без да плащам,но няма такъв филм.Като не можете да си решите проблемите и вас да ви няма?

Дрънканици умръзнаха ни. Ще искате субсидия от Бойко както в София може да се пътува на 3 -4 пъти по далечни разстояни с 1 лефче и ако вземеш повечко билети ти правят намаление и вие ще искате. В Пловдив са най-скъпи билитите, а автобусите 2/3 от тях са като за северни яполюс без прозорци без климатици, старички или непригонди дребосъци направени за между селски пътища пример 113 отвратително неудобни турски автобусчета, дето се клатят като пияни а вътре като влезеш се чудиш къде да се навреш.

Да ти кажа и в София автобусите са леш. Чат пат има някоя новина за 10 нови автобуса, но са капка в морето. Тук също не пускат топло/студено. По отношение на чЕстота, чИстота и амортизация - пловдивските автобуси са класи напред. Само дето далавераджиите не пускат климатик и лятото вътре е по-горещо, отколкото навън. А зимата е супер спаружено

Пак ли няма да ми публикувате коментара? Ето Ви примери за смислено структурирани изречения: "След въвеждането на електронното таксуване пък, че фирмите превозвачи ще получават субсидия само на изминат км по 2 лева." "Така няколко фирми, които са на пътя за село Труд, няма как работниците да преминат от другата страна..."

Пловдивски лумпени. Сложени да са там да мислят за доброто на гражданите. Как ен са се сетили да турнат и по една синя зона около индустриалните зони?! Хем няма да има градски транспорт, хем хората ще ходят с колите и ще кихат за паркинг

прави са! като премахнат фантасмагоричните общини Марица и Родопи - тогава Пловдив да пуска градски транспорт до други, съседни общини! не може данъците от предприятията около Пловдив да отиват в партийните касички на измислените селски общини, хитрите фирмаджии да правят халета и цехове до табелата за Пловдив, но да се водят в с. Труд, а община Пловдив да им мисли за извозването на служителите! като искат да плащат данъците си в с. Труд - да си търсят работници от с. Труд и община Марица да им урежда транспорта!