Спецзвено ще събира забавени данъци и глоби

Столична община създава спецзвено за събиране на глоби и наказателни лихви, с което ще подобрява събираемостта, съобщи зам.-кметът по финанси Дончо Барбалов.

Обратно в новината

Коментари - Спецзвено ще събира забавени данъци и глоби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

яаааааснооо пак да нахраним предизборно едни наши хора, да назначим още един директор, наше момче, да съкратим тия дето не са наши момчета и пак нищо да не се свърши както става в столичната община. Няма ли кой да спре некадърността и невежеството в тая община не знам..

Sm3hurk0

Чудя се какво ще взимат на този, който няма нищо и не работи !? Кирливите ризи или новите джапанки ... Да осигурят работа на длъжника и да одържат тогава... иначе ... не дават пари, но искат такси и глоби... и лихви Поредните държавни рекетьори !

Изтупаха брашняния чувал,и сега ще взимат на босия цървулите.А ние ще решим за кой да гласуваме на изборите!!!

Мафията победи народа!

Аз питам този дончо,син на генерала от ДС Петър Дончев Барбалов ,като е толкова стриктен кога и как дава отчет за каква цел се изразходват събраните данъци.Например от данъка за МПС.Това са милиони левове без да отчитат ка се използват.Къде е публикуван такъв отчет да го прочета преди изборите .

Това не е ли работа на съдебните изпълнители?!?! Или просто трябва да харчим пари за заплати на ненужно звено???

Съдебните изпълнители да не работят "на полза роду" - т.е. безвъзмездно да вършат работа на общината??? Със сигурност за всяко започнато принудително изпълнение общината би дължала такса на съдия изпълнителя, а дали въобще той ще събере нещо - за да се прихване и върне тази такса, е божа работа.

И как точно общината принудително ще си събере задълженията? Ще раздадат калашници на служителите ли? Или ще наложат имуществен запор, без законът да го позволява? Без съд няма как да мине. Вярно, при едно съдебно дело ще се наложи длъжникът да плати и разходите по делото, но това вече е отделена тема.

е какво да се чудим ще започнат да гонят и тормозят бабичките продаващи цветя и зеленчуци по пазарите на които ще се надпреварват да налагат глоби,отново комунистически маниери и тормоз,а между другото, на въпросния барбалов бащата е бивш служител на държавна сигурност

ДЪРЖАВНИ МУТРИ !

Съдия изпълнителите ли са по-добри. Който не си е имал работа с произволите им, той не знае.

А забавени заплати от работодатели - държавни,общински и частни ще събират ли ?

Те това е основният въпрос, но нали знаеш ЗАЩО не се занимават с това, колега ;).... На тия им слагам име НАЕМНИЦИ срещу народа! ЕНИЧАРИ!!!

открива се ново работно място в Софийска община за длъжност СТАРШИ ПОМОЩНИК НА МЛАДШИЯ ПИСАР Без конкурс.

Топли работни местенца за свои хора. Всичко това с нашите пари! Да пишат какви ще са заплатките на тия гадини.

СПЕЦНАЗ

Андрешковщината ли е мерило?