Арести в КАТ при акция на ”Вътрешна сигурност”

Най-малко шестима служители на КАТ-Пловдив бяха арестувани до следобяд при акция на дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арести в КАТ при акция на ”Вътрешна сигурност” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нужда да се влиза в прословутото хале на КАТ-Пловдив да се усети зловонното блато на корупцията.Мръсотия,цигани с цигари,сграда-овърколена в жици и със скъсани балатуми.Барикадирали се зад едни соц.гишета. А във въпросното хале те посрещат едни примати,чудиш се от къде са поникнали тези типове. Лелите зад гишетата са също странна извадка,далеч от средностатистически българки.Сигурно са роднини на приматите. ХАЛЕТО е фамозно.После те пускат да излезеш през къра-по черен път.И така от соца та до днес.Подобрения и развитие-няма. Как ще се разбие тази вкаменена помия ?

Добре че се разгласи това медийно чрез Господари на ефира да се самосезира прокуратурата ,защото това се знае отдавна.Имам приятелка която работи в Окръжна прокуратура Пловдив и тя и много нейни колеги си оправяха както техни така и на познати колите по този начин-всичко се знае -те си "работят" заедно....

Катя

Т.е. съд няма да има, защото катаджиите ще проговорят за тези от прокуратурата (и не само за тях). Поредната буря в чаша вода.

Този ГНОЕН цирей надали ще успеят да го изчистят!?!?!? Корупцията е О Г Р О М Н А !!! На ВСИЧКИ нива!!!!

Така е. От софийския КАТ преди време изгониха двама началници, стари комуняги, заради корупция. Но не ги съдиха после, щото гарван-гарвана око не вадеше. Единия, Илия Илиев дори беше пуснал сина му да регистрира крадени коли.