Над 6000 стари коли вдигнати от улиците в София

6065 паркоместа са освободени след преместването на излезли от употреба коли, отчетоха от Столичния инспекторат.

Обратно в новината

Коментари - Над 6000 стари коли вдигнати от улиците в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търся москве 12так дефорсе .

Не, не само скапаните, всички автомобили трябва да се вдигнат от общинската земя, трябва и сградите, и те да се репатрират, и хората също, ако някой, примерно, не си потърси роднината 10 дни направо за кремация да го пращат, след това за тор и ето - хубави градники! Не може само да се загрозява, трябва всичко да е много хубаво, има разни хора, които имат скъсани и/или мръсни дрехи, или не са си смняли бельото от миналия ден - също да се прибират, какво 'ше киснат по спирките и 'ше загрозяват.

Не размивай темата! Изоставените коли да се разкарат .Общината да не дреме.

Щото в тая дето аз живея и пътувам е пълно с трошки под които улиците са тревясали.Я вижте всички квартали около синята и зелената зони.Преди малко минах по ул."Церковски" в Лозенец.Имаше няколко видимо изоставени коли,даже една беше с врачански номер.

Не!С бургаски номер е! Айде общината наистина да ги раздига.

Едно не мога да разбера. Как кола в движение има право да стои на общинско място, а кола която не е в движение няма. :-) хахах :-) Не ми казвайте, че е заради данъка. хахха :-)

Пред моя блок вече 5-та година стои една бричка и пречи да зареждат Търговския дом в "Овча купел". Даже от големия град се счупи задното стъкло, залепиха го с тиксо и продължава да стои там. Колата изобщо не е в движение.

кога ще се разходят по бул. Луи Пастьор, да проверят билетите на пътуващите в микробус дървета и растения...

аиде сега да се разходят из бъкстон!

ЕЕЕЕ крайно време беше!!!Само не разбирам защо толкова много време чакахте, за да се натрупат толкова много..

В Германия не можеш да си оставиш колата на улицата без да я местиш повече от две седмици. Ако ще ходиш на по-дълга ваканция трябва да я оставиш в гараж или на паркинг, но не на улицата.

Глупости на търкалета! Голяма работа таз Германия, ей! Живял съм няколко години в Хамбург, прибирал съм се в България за по 2-3 месеца и колата ми е стояла там пред блока.

Айде стига с тази Германия. Там да си се оправят. Не са особено за пример. Искате да сме строени в 2 редици и за всяко нещо да четем наредби и закони ли?!? Аман вече. То бива ред, ама чак пък такова вманиачаване като там не е на хубаво. Постепенно ще ставаме като роботи. А си пръднал, а са те вкарали в затвора или са те глобили. С много норми държавата ни поставя под контрол и непрекъснат страх, да не би да нарушим нещо. :-) Хитро и подло, уж в полза на обществото, а всъщност в полза на чиновниците и за смтка на хората. :-)

То това е много хубаво ама не е достатъчно! Трябва да се направи нещо с пришълците, с регистрации всякакви, но не и С,СА,СВ, които просто не оставят и едно празно място за плащащите данъци на колите си ТУК, в СОФИЯ, софиянци! Всеки който влиза и нощува в София и не е оттам, да си плаща "данък хотел" в София! После защо улиците били разбити?! Ами то около 30-40% са пришълци които НИЩО не плащат на ТОЯ ГРАД! Само влачат! Удари ги с едно 100-200 лв на година, пък нека мачкат мамка им селяндурска!

Правилно!Да не говорим,че не могат и да карат в този трафик.Общината да ги задължи да си оставят колите на входовете на София,вече има къде да се паркира около метростанциите. Аз като отида в Несебър не мога с кола да отида до центъра в стария град,а в София всички от провинцията,особено "СО",трябва на жълтите плочки да си оставят колите.

срам ме е като чета такива текстове! Поне ги пишете на китайски. И без друго демонстрирате омраза към българите, които не живеят в София. Те сигурно са гниди за вас, но според мен са класа над вашето дебелоочие. Нима искате като влезете във Варна, Бургас и т.н. да си оставяте колата на полето, защото номерът ви е СА ? Не ви ли омръзна все да се делите на хубави и лоши, а времето все да ви показва колко заблудени може да бъдем!?

sawo

Това са все доморасли философи, които от София не са излизали и тя е техния свят...

Ай, софиалнчето мамино сладко. Ела си мама в къщи на село, да заколим ягнето за Гергьовден. :-) хахаха :-)

Малко са. И репатрираните и изпратените за скрап. Само на паркинга пред нашия блок има 3 брички, които не са помръдвали от години. Веднага се познават по буйната растителност под тях.

Ами прати сигнал в общината. Аз им писах и вече бричките имат лепенка на стъклото. Скоро ще ги изнесат.

А тези брички, които имат жълти лепенки от 5 години най-малко и не са махнати от общината, с тях как се процедира интересно?!

знам, че няма да е скоро. Подавах така сигнал в общината, отидох им на крак, а те всички чоплят семки и ме питаха, дали колата има стикер. Казвам, че не съм обърнала внимание., а те я иди да провериш и се върни да кажеш......!!!!! Викам, а това вече е ваша работа.

как си изпратил сигнала?

Много добра новина, само че репатрирането е малко скъпичко, тия дето обикалят с каруците (сещата се кои) щяха да ги репатрират безплатно.