С гаф и черен хумор започна ”Вашата ваканция”

С гаф стартира 14-ото издание на туристическата борса „Вашата ваканция“, която се провежда в бургаския културен център „Морско казино”.

Обратно в новината

Коментари - С гаф и черен хумор започна ”Вашата ваканция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли е най-важното, това ли е най-същественото ? Май най-важно е да се принизи събитието, не да се представи ?

Я пак проверете какво е каньонинг, моля.

Скоро посетих гр. Пловдив. Отдавна не бях ходила в този град. Честно да ви кажа, видя ми се много сив град, с неподържани стари сгради по центъра и много отпадъци по улиците. Просто неподържан град.

Съдбата ни е все дебили да ни управляват. Спомням си една реч на Цола Драгойчева пред текстилци в Габрово, която започна така: "Драги сливенци..."

Чух за министърката на туризма, че блести с голяма тъпотия, която афишира спонтанно навсякъде и по всеки повод, но ето че е събрала и цял завършен отбор с това качество.

Абсолютно си прав, Ангелкова е пълен та.ак, гореспомената Мария еди коя си, просто няма нужда от коментар и за капак "абсолютния капацитет" в сферата на туризма, съветника на тъпата Ангелкова, вездесъщият лизач на за.ници - Живко Табаков плужека! Ей това ни е туризма, да ни е честит!!!

Като всяко магаре и областния реши да си покаже магарията пред хората. С черният си хумор не разсмя никого в залата, защото има неща с които човек не трябва да си прави майтап, а да отиде на място да види трагедията на потърпевшите от наводненията и не на шега да помогне и не с думи, а хората искат дела. Достатъчно откраднати пари от всяко едно начинание поне 40-50% задели Община Бургас, за да помогне на пострадалите семейства. Но по-добре е черен хумор отколкото реална помощ според джуджето Чолаков. На този PR-ът му е за смяна определено.

Бургас - пристанище на Пловдив по почин на Тодор Колев :-)

Звучи като:"Честит 8-ми март скъпи студенти"

Само се чудя, двама полуидиоти правят ли един цял. Ако е така, той като какъв ще се появи на следващото измислено мероприятие. Като областен управител, като шеф на главна дирекция или като обикновен идиот.

Това беше яко. Хареса ми :)