Онкодиспансерът пред фалит, шефът му бесен

Онкодиспансерът в Пловдив е пред фалит, алармира управителят на лечебното заведение д-р Калин Калинов, цитиран от Радио Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Онкодиспансерът пред фалит, шефът му бесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че се налага министърчето и екипа му да им се наложи в скоро време да станат пациенти на тези заведения и тогава, не да ми ходят по Турция ами тук да си ядът л.....

А какъв е този втори онкоцентър? Явно е, че парите за един не стигат, а то вече има и втори... Пак ли се започва играта на наши и ваши и разделяне на едни пари тук...

и медецина е така, ама не е казал какво е - това "реформа". Започната от едни некадърници, която сега се завършва точно от наследниците им.

Какво като онкодиспансерът е пред фалит, на кого му пука.По важното е управляващите да са добре и още по-добре нахранени.Те няма да боледуват!

да се хапе? Кво друго прави?

Ще ме прощавате но д-р Калинов е много добър администратор. Защо не питате работещите в 5-та поликлиника чиито ръководител беше преди това колко подобрения направи там както за лекарите така и за пациентите. Не мисля, че трябва да си ходи.

Да назначат някои по -кадърен човек за управител.

Ккато се казва болниците да фалират от липса на болни пациенти.

Към министъра ,зам. министри и всички от които зависи решаването на на този казус.Моля ви не отнемайте правото на надежда на стотици хора.Намерете ги тези пари!

Господа управляващи, Не унищожавайте нещо ново , което е направено за болните. Знаете ли колко болни имат очаквания от този колектив? Бил ли е някой от вас там да види колко хора ежедневно се обгрижват и колко надежда трябва да се даде ?

Като не може да се справи с работата, може да напусне не го държат там насила.

Отговорният човек ненапуска, а се бори!

като е отпуснал такива големи заплати и върху тях огромни осигуровки , сега Калинов да си ги плати от неговия джоб , а не от здравна каса т. е. от нашият джоб на някаква аналицаторка Маргарита и плаща по 2 000 лв заплата !!!

Калинов , да си бъде добър доктор , къде се бута да бъде управител , като няма качества за такъв.

Директорът на пловдивската РЗОК Антонина Славова каза, че спрямо отчетната дейност на онкодиспансера, средствата са само 73 % по-малко и това не пречи на лечението на пациентите. Защо на тази крава не ѝ отрежат само 73% от заплатата, та после да говори простотии .....

той народа не си прави труда да попита ръководителите на страната ЗАЩО ТАКА НЕ ВЪРВИ БЪЛГАРИЯ та на теб ли ще отговорят.