”Марш на седемдесетилетието” събира 4 лъча

Повече от 200 участници ще се включат в мащабната туристическа инициатива на спортно-туристическото и природозащитно дружество "Академик" в Русе.

Обратно в новината

Коментари - ”Марш на седемдесетилетието” събира 4 лъча | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се мъчиш да поправяш името. Кажи го с 2 думи Селскостопански институт и повече не го обиждай.

Там българска реч почти не се чува вече. Пълно с делиорманци и турци от Анадола, които си купуват дипломите.

Тъжното за Русе е,че пъвреки високия процент малцинства,е с една от най-ниската раждаемост в България.От година на година бие антирекорди.

Онзи ден четох в Утро, че Русе е с по-ниска раждаемост дори и от Монтана и Видин.

и още по-зле ще става... кой да ражда като млади хора не останаха в града

Явно акълът ти не достига да завършиш и него.

Да го закриват!

ТМММ - пак изпуснаха? ( нерегистриран ) 18.04.2015 07:41 . "1954" - Висш институт по механизация и електрификация на селското стопанство не трябва ли да е както беше през 1980-та наименованието "1954" - Висш институт по МАШИНОСТРОЕНЕ, механизация и електрификация на селското стопанство " Както винаги специалности като ТМММ (Татко, майко, малко мръднах или Технология на металите и металорежещите машини) ги изпуснаха?

ТМММ - пак изпуснаха? ( нерегистриран ) 18.04.2015 07:41 . "1954" - Висш институт по механизация и електрификация на селското стопанство не трябва ли да е както беше през 1980-та наименованието "1954" - Висш институт по МАШИНОСТРОЕНЕ, механизация и електрификация на селското стопанство " Както винаги специалности като ТМММ (Татко, майко, малко мръднах или Технология на металите и металорежещите машини) я изпуснаха?

"1954" - Висш институт по механизация и електрификация на селското стопанство не трябва ли да е както беше през 1980-та наименованието "1954" - Висш институт по МАШИНОСТРОЕНЕ, механизация и електрификация на селското стопанство " Както винаги специалности като ТМММ (Татко, майко малко мръднах или Технология на металите и металорежещите машини) я изпуснаха?

"ги изпуснаха", разбира се. А как се поправя вече изпратен коментар?