Коментари - Гардът Марков обвиняем за отказани 50 лицеви опори | dnes.dir.bg
назад

Гардът Марков обвиняем за отказани 50 лицеви опори

Военноокръжната прокуратура повдигна две обвинения срещу бившия служител на НСО Николай Марков.

Обратно в новината

Коментари - Гардът Марков обвиняем за отказани 50 лицеви опори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за мен марков е достоен човек. а дали изпълнява поръчки е най -лесният начин да бъде набеден.лошият Костов му у казал сигурно. добре но се пита в задачката ,когато властта със институциите е престъпна какво се случва. аз не набеждавам никого но едно е ясно. комунистите взеха парите. сега взимат и всички възлови институции. или вече са ги взели.и по нагъл начин казват ,че са очернени. българия е правова държава, но има нещо над клетвата . защото от карай време е ясно ,че интереските на родината ,може да не са общи със властта .а при нас е точно така. не ме интересува колко дясното е честно. искам обаче тези които взеха всичко и имат право от икономическата сила да не се крият зад правовата държва. и за мен марков с поръчка от дясно или не постъпва мъжки.

Миро ,благодаря най-сетне логичен отговор на събитията. А след като и двамата са с парашути и ако Марков бе станал бригаден генерал ,можеше ли да си разменят местата. Защото за съжаление такава е логиката на нещата --моралът умря. Защото има моменти в който хората с мъка си запазват работното място ,а други се чудят коя по-лека служба да си изберат. С тези кадри ще градим АС /агенция за сигурност/ или за някой ще направим агенция за да стане генерал.

А БЕ НИКОЛАЙ, ЗАЩО НЕ МУ ПРЪСНА ЧЕРЕПА НА ТВОЯ ШИБАН НАЧАЛНИК, КОЙТО Е ИСКАЛ ДА ТЕ УНИЖИ И ГО Е НАПРАВИЛ! ПРЪСНИ МУ ЧЕРЕПА, А ПОСЛЕ НЕКА ДА ДА ТЕ СЪДЯТ ! ЩЕ ТИ СЪДЯТ ДЯДОВИЯ! ДАНО ИМА И ДРУГИ ОСЪЗНАЛИ СА КАТО ТЕБ, НО ДА НЕСЕ СТРАХУВАТ А ДА СТРЕЛЯТ! ТЕ ЗНАЯТ КЪДЕ И ПО КОГО! ДОБРЕ ЗАПОЧНАХТЕ..УСПЕХИ..

Явно доста неща не са им ясни на някой форумни смърдели , като Алф, еееее и особено Фалкън.Значи...Преди време Марков и издалия заповедта са били на равна нога, охрана на президента.После обаче оня почва да целува гъза на Гоце и ей ти го бригаден генерал.Та тая подлога, пиян и по шорти, извън работното си време , започва да юрка Марков да помпа лицеви.Човека естествено отказва.Сега:всеки гард на НСО има право да не изпълни заповед на началник,ако тя е абсурдна или опасна според него, и да изиска писмена заповед, така че отговорноста нататък да си е на шефа. Такава писмена заповед за лицевите поискал и Марков, а генерала вместо това му казал че е свиня,боклук, и че ще бъде уволнен и прецакан отвсякъде.Поне засега за съжаление се оказва прав.Та така, цялата история е заради едно самозабравило се лекенце,дето си мисли че като е хванал Гоце за шлифера е станал Господ.Всички подробности ги знам от очевидци-служители на НСО.Кажете сега кой крив, кой прав?

В САЩ осъдиха офицери-началници за това,че карали военнопленици-затвор вършат подобни неща.Много странно?Конституцият има пряко действие ,никой няма право да се подиграва с нея!Даже и някой началник който работи в служба за която няма и закон.Марков яко ти дупе!

Внимавай,че съветника на Гоце го застреляха да не си ти следващия!Дон Гоце не си поплюва,когато става въпрос за чистка/не за народа/,а действа!Това за лицевите опори го зарежи-виж братя Маргини и други бандити са на свобода!Тука престъпниците ги уважават/управляващи им наемат специална охрана,а журналиста го отнесе!Така,че внимавай!

Тая клетва е смешна като тебе, Алф. А тоя не е воннослужещ.

Ти официален члан на мафията ли си или само говорител ?

Абе на тоя Марков - ПОДЛИЗУРКОТО малко са му били 50. Ясно е че изпълнява някакава специална заръка да топи , ама сега ще му го натопят. Чудно как не се е възмутил досега, от назначение до подполковник. Гони го нещо звездомания . Ама тр...да стигнат до истинските поръчители , на прокуратурата всички , издаване на държ.инфо , тр..да получи една голяма плесница за наглоста - продажно ченге.

А ТИ ЯВНО СИ ТЪП ШАПКАР

Чл. 89. (1) Военнослужещите са длъжни да положат военна клетва. (2) Съдържанието на военната клетва е следното: Закле се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!

Добре че не е издал заповед да се надупи, току виж станал колега на Дим Дуков!?

Толкова си умен, че ме караш да обикна дрисльото Костов.

Явно е,че на повечето от написалите коментари тук умственият багаж не надвишава този на смешника от НСО.Не ви ли прави впечатление,че обвинението срещу него е за неизпълнение на заповед,без подробности каква,а това за лицевите опори е интерпретация на самия смешник.Явно много хора тука са му повярвали на глупостите.

ебати смешната държава

GOZE, MOM4ETO MI, MNOGO SE ISLOJI.TA TI STANA PO SME6EN OT ONIA DETO PIKAE V 6ADRAVANITE

Това БОМБЕ го гледах по телевизията преди малко!!! Падни за лицеви бееЕЕЕЕЕ БОМБЕЕЕЕЕ !!! Едно, две, едно, две, ХИКС !!! Слушаш ли бе?! Ще слушаш я, майка ти за кво те е пратила беееЕЕЕ?! Едно, две, едно, две, ХИКС !!! Газ отляво, газ отдясно, газ ОТГОРЕ!!! Едно, две, едно, две, едно, две, едно, две, едно, две, едно, две, едно, две, едно, две, едно, две, едно, две, ХИКС !!!

Заповедта не се обсъжда, а се изпълнява. Затова е взимал висока заплата и е подписал договор, вероятно и клетва е дал. По време на война такива ги разстрелват. Ако е искал да е мърша, сега си е намерил мястото при Костов, но да си излежи първо присъдата.

ебати,става два дни се смея на другарите,поне има безплатно представление:)))аве няма ли поне един психиатър във форума да даде някаква диагноза на оправляващите????чет и се попикавам от смях,а пък не съм пил нито напушвал,тия ще ни образуват коремни мускули за лятото ве:)))))))))

тва е фашизмът ,братя...

аре стига беееее не може да бъдеее голям цирк

Трябва да смажем змийската глава на мафиятя !

Човекът иска да размърда блатото НСО. Няма да може защото още има до лудницата. Не му трябва много. Да се вземе в ръце и да не се занимава с тях. Алтернатива-охрана на банка,за дискотека е стар

Ако циганин гръмне полицай, за него дори няма процес. Ако българин обаче си позволи да каже нещо срещу Гоце Феса, работата е много, ама много сериозна. Да си припомним и случая с Иво Инджев - Гоце Феса му отряза главата. Червено-турско-царск отрепка. Това е бившият американофоб и настоящ американолюбец.

DANO DA USPEE DA IZVADI DOKAZATELSTVA.A ZA SAMOTO OBVINENIE-SMESHNICI. E TOJA NORMATIV.NEKA 1 GO POKRIE NA4ALNIKA I ZAMA.

Това е комунизъма бе момче

брей има ли още хора в таз държава бре бегайте и се спасявайте от там че тез червените не знаят прошка и нямат наяждане

Позор начи!!

Може би просто го е приканил да се занимава с физкултура и спорт,за да си оправи фигурата?

това са новите демократични служби!!!!

Марков ;каде отиваш ти всичко е синджир марка; На времето един от ваще офицер се опита да ме застреля и нищо не му направиха; пенсионирахаго и му дадоха да си купи аркус; Държавата е мафия; требва да ти е ясно

auuuu, provinenieto s licevite opori ne biva da se omalovajava. neka vzeme otnoshenie prezidentat, komisiata po nacionalna sigurnost, shto ne vzemat i niakoe izvadredno zakonodatelstvo da spretnat

Ха хаааааа!!!!!! Следващото обвинение ще е че е пикал срещу вятъра неправилно и е намокрил крачола на началника си. Кво си мисли този пич? Така не се отива срещу президента-доносник. От подлец който пише доноси не можеш да очекваш да е мъж. Той иска ту да му изчистиш името ту насрания гъз.

Ostavete choveka namria be tapaciiiiiiiiii, nimate li si druga rabota bokluci takiva

Bravo be moje li da ste tolkova prosti ta nemojahte drugo da izmislite, che za tova neshto si ima administrativni nakazania, shte umra ot smiah, 50 licevi opori i na syd, abe cie v red li ste izobshto? Horata kato shefa mu iztochiha dyrjavata, miliardi otkradnaha i zatova stanaha shefove iavno shtoto sa pusnali malko i na politicite che te sa mnogo gladni gorkite? A choveka shte go sadiat za licevi opori? Ami tia deto sa v taia slujba oshte ot UBO i oshte slujat, kakvo shte kajete za tiah, aaa da znam - te sa otlichnici, te praviat po 100 licevi opori i svirki na politicite! E taka e, neka da slujat otlichnicite i da prodaljavat da lijat zadnici.

leleeeee kolko ste smeshni vie vsichki upravliavashti

взимат заплата да правят лицеви опори. А едни други пък следят за изпълнението на лицевите опори. Пак за заплата! Чиновническ! Абре Марков! Как ше се пребориш със 'сичките физкултурници бре. Ше те затрупат със шапки!

Когато човек попадне не на мястото си, чрез връзки и когато му умре спонсора става много кофти нали др. подполковник!

ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА. То пък една империя. Нерде Никсън, нерде Гоце. Император Гоце е карезчия. На 99 години затвор ли ще го осъдят това момче? Ако някога му е липсвало и копче от долните гащи да му мисли.

da pompi

в казармата, ако някой старши заповядаше без причина (час по физическа подготовка) войник да прави лицеви опори можеха да го съдят за гавра с войниците, дали и сега няма такъв вариант?? ;)

Този Марков нещо не е добре, май!?! Някой на сила да го е карал да постъпва в тези служби? Щом се е хванал на хорото, ще го играе! По цял свят има такива служби. Сигурно не са го повишили и сега му е крив света. А защо не се запита, къде е неговата грешка? На нас българите - все някой друг ни е виновен, ние все сме прави! Я погледнете бат Бойко, да сте го чули някога да каже, че той има вина за нещо? Все другите са виновни! Та и този Марков! Първо да се погледне, къде греши и тогава - другите!

Абе, я да разкаже малко повече за службата.Аз съм правил 60 лицеви на 1 горе......две долу! Дали не ги чанчат яко?Правят ли стойка Г,бутат ли бака редовно,избистри врат гъбо мазна...е такива неща има ли? Стария пътува за София спален вагон.....делфин в спалното....сапунка с пясък....боец Рамбо на пост,еххх каква служба беше мойтааа! СДУХХХ.Заведоха ни на кино,филма беше Лунен пътешественик с Майкъл Джексън,целия филм новобранците денсиха с пълно бойно под екрана.

ИЗГОРЯ!!!

Ega ti zirka!

Те по-могат да се навеждат.