Коментари - По-малки опашки за регистриране на кола | dnes.dir.bg
назад

По-малки опашки за регистриране на кола

Промените в наредбата за регистрация на автомобилите влизат в сила от днес. Пред Дир.бг говорителят на КАТ Любка Маринова заяви, че очаква опашките от автомобили да се съкратят с 30-40%.

Обратно в новината

Коментари - По-малки опашки за регистриране на кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служител, много си нагъл, човече! Докато те има теб и твои себеподобни никога няма да се оправим. Ела в частната фирма и си позволи да не обслужиш добре само един клиент и хвърчиш като торпедо. И като поседиш малко гладен в къщи ще ти се наложи да си промениш мисленето. Пожелавам ти да ти се случи това-ако е възможно по-скоро.

Да да...без опашки, ама друг път! Трябваше да си регистрирам колата на 09 юли (понеделник) ,когато я купих от търговец на Горубляне автопазара.Взех колата към 10.00-10.30 ч. и към 11.00 и нещо бях на опашката,почваща от към Г.М.Димитров към КАТ.Редих се цял ден и към 16.00 ч. се озовах долу в ниското до сградата,където се взимат талоните.И тогава от някъде се намери един полицай псевдо-регулировчи на местото там и ме нахока,че не съм била там на опашката,че съм се предредила и да съм се махала и да съм отивала отново на опашката отгоре откъм Г.М.Димитров.Е, вярвайте ми,щях да припадна от тая негова наглост да ми каже,че не съм била тука на опашката преди това и да съм се наредяла ОТНОВО.Побеснях, 100 пъти му казах,че се редя от сутринта и няма такова нещо като предреждане,че идвам от горе от Г.М.Димитров и съм започнала да се редя в 11 преди обяд.Така се скарахме,но аз не помръднах в крайна сметка.Да не съм луда пак да се редя заради тоя бастун?!? Чааак в 18.37 ч. ми извикаха името за номерата и благополучно си тръгнах от КАТ към 19.20 ч. Успях да се добера до заветните номера САМО за един ЦЯЛ ден и след като бях излязла от къщи в 09.00 сутринта,съумях да се довлека в къщи слънчасала,потясала, и обезводнена,с силен тен в онзи задушен и горещ ден в 20.30 ч. Е, ако на това му викат без опашки...нямам думи !!! И това ми било обслужване на хората, да седиш и да им крещиш, че били се предредили и да им заповядваш да се редят отново от края на опашката... е за това зимат заплати, а нас кучета ни яли. След мен останаха хора и за другия ден, те просто зарязаха колите си така както си бяха на опашката и си отидоха да спят по домовете си,а на другия ден щяха да дойдат рано-рано (към 05.00 ч.) в КАТ да продължат да се редят като гламави. Ужасно беше, не им вярвайте, че нямало да има опашки, или пък, че щяли да намалеят. Ако се наредите най-късно до 10.00 сутринта... може и да минете до вечерта, тоест за един работен ден.Но се запасете с термос със студена вода (за целият ден,вътре сложете и 7-8 ледчета) и сандвичи за през деня.И с много здрави волски нерви, успех.

А преди няколко дни от КАТ бяха обещали регистрацията на автомобили и плащания на глобите да става по интернет, хихихи...

Ти идиот - провокатор ли си или идиот-чиновник на министър Петков ? Честно ?!

До Служител 1.ВЪПРОС Служителю колко ти плащат онези които вземат по 150 на кола от вън за да не чака колата? и да мине безпроблемно на каналите? 2.ВЪПРОС след като си Служител аз ли съм длъжен да си сваля кората под двигателя на VW Т-4 транспортер оригинално поставена за да видиш ти Служителю номера на двигателя? 3.ВЪПРОС защо Служителю са тези престилки които носите? да не се нацапате от какво? защо се държите с хората като с кучета и сте като генерални директори когато сте на каналите? ИМА ОЩЕ МНООООГО ВЪПРОСИ ЗА КОИТО ТИ ЗНАЕШ, НО НЯМА ДА СТИГНЕ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО ДА ГИ ПОБЕРЕ. ТИ! мъничък служителю, малък, жалък отвън и ГОЛЯМ на каналите знаеш ли ако случайно се засечем отвън с теб или твой колега и разбера, че сте служители на каналите ще упражняваш професията си без ръце и крака......... същото важи И ЗА ГОСПОДАТА С ПАГОН

КАК ДА СИ ПЛАТИШ ГЛОБИТЕ СЛЕД КАТО ТРЯБВА ДА ИЗВАДИШ СПРАВКА ЗА НЕПЛАТЕНИТЕ ГЛОБИ? А СПРАВКАТА СЕ ВАДИ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО АКО ВЪОБЩЕ СЕ ДОРЕДИШ ДО СЛУЖИТЕЛКАТА С ДЕБЕЛИТЕ ПРЪСТИ И МНОГО ГРОЗНИ ПРЪСТЕНИ ПО ТЯХ НА КОЯТО И ДУХА КЛИМАТИК В ПРАЗНАТА ГЛАВА, А ТИ СТОЙ И ЧАКАЙ 3 ДНИ ЗА СПРАВКА. БОКЛУЦИ МРЪСНИ............

ХАХАХАХАХХАХАХХА Се ще ви обясня какво е обещало КАТ - като се регистрирате без колата си ще стоите 2 дена прави на опашката, а не седнали в колата си - чакането ще е същото.

за събота и неделя , даже няма да има.

А защо не ни пращат наказателното постановление по пощата с наложен платеж за да е ясна гпобата ?

Напълно си прав. Но не го правя, за да дразня някого. За наше общо съжаление обаче, такъв е манталитета на българския чиновник. Не само в КАТ, а в цялата администрация. Да не говорим, че умишлено се насърчава връзкарството и шуробаджанащината при тях. Преторианска гвардия, или на български казано - хранени хора. Особено в по-малките градчета положението щеше да е смешно, ако не беше плачевно. Знаеш ли например, в едно градче с население около 4 000 души, и безработица над 20 %, заетите в бюджетния сектор са почти 50 %. Някой нещо да коментира???

Е, и след новата реорганизация сега има ли опашка пред КАТ?

Абе ти си или много нагло или много тъпо говедо. Явно не ти стига акъла да осъзнаеш, че няма ли граждани и теб няма да те има, защото няма откъде да си заработваш паричките и да си плащаш данъците и не да ми пишеш кой какво е длъжен. Защото твои колеги ме проверяват за алкохол и вместо да се радват, че не съм пил, нервно ми връщат документите, защото им губя времето, респективно пропускат парички от някой, който би им ги дал.

Просто трагедия....... Дами и господа, не се сърдете на Служител - той действително не е в състояние да разбере гражданите, които се оплакват тук...както и повечето служители в държавата ни. Това е начин на мислене, насаждан от десетилетия в администрацията и ще трябват пак десетилетия, докато се изкорени!! Такива персони са за съжаление...просто мозъчната им дейност е застинала в 50-те години на миналия век. Единственият начин да проявят активност в дейността си е когато прекият им началник им звънне по телефона и им изпрати тиквата с врат на четири ката.....елате тогава да видите какви чудеса от героизъм прави Служител....Позд на всички и не се ядосвайте - живота е кратък, а служителите - мноооого!!!

Този Служител според мен само флеймва за да дразни и поддържа дискусията и не е никакъв служител. То такива глупости никой нормален човек не може да измисли.

До Служител: Докато има хора, които разсъждават като теб, държавата ни няма да се оправи. Много правилно поясняваш, че ТИ си СЛОЖЕН там за да изпълняваш задълженията си, НО ТВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ са да ни обслужваш и да ни улесняваш в спазването на процедурите. И нека да видим ако аз не си плащам данъците, тогава откъде ще ти дойде заплатата........... от тези, които се пререждат и ТИ ги обслужваш с ПРЕДИМСТВО.

Едва ли е възможно това да са приказки на служител от КАТ? Освен ако не ги е изрекъл майор Кръстев от КАТ - Русе.

Служител на теб това ти е работата да казваш на хората какви додументи да подготвят а не да стоиш и да чакаш да ти свърши работното време за да си вземеш заработените по втория начин парички а бодалите да чакат защото ако ги няма тия хора който чакат няма да има и пари за теб и за другите и не обиждайте на селяни че те ви хранят а тези с вратовете са по-големи селяни че чакат на готово и после те стрелят.............

На мен заплатата ми я плаща държавата, а не гражданите. Аз също си плащам данъците, както всички останали. Това, че вие не си изпълнявате задълженията и се пререждате един друг на опашката, не е наш проблем. Всеки е длъжен да дойде при нас с подготвени документи и платени таски и глоби. Ние не сме сложени да ви правим услуги, а да си изпълняваме задълженията. Не ни пречете, както ние не ви пречим, напротив, гледаме да ви улесним, колкото можем. Не КАТ е длъжен на гражданите, а гражданите са длъжни на КАТ.

Ало служител, това ти е работата, да ни обслужваш бързо, щото ние ти плащаме заплатата все още! Това ми прилича на една кондукторка в градският транспорт дето твърдеше, че не е длъжна да брои дребни пари дето и плащаме билетите. Ами ходете на бостаните си да копаете бе хора-там няма кой да ви кара да си свършите работата освен вас. Ама там няма бюджетни заплатки нали? Поправете ме ако бъркам!

Ти затова си служител, за да поясняваш и да ОБСЛУЖВАШ гражданите. Заплатата ти идва от нашите данъци и да бъдем информирани, също е част от твоите задължения. И да кажа, че не изгарям от желание да идвам при ТЕБ, но защото сме правова държава, законите го налагат.....и ТИ си този, който трябва да ми помогне да го спазя.

Ти затова си служител, за да поясняваш и да ОБСЛУЖВАШ гражданите. Заплатата ти идва от нашите данъци и да бъдем информирани, също е част от твоите задължения. И да кажа, че не изгарям от желание да идвам при ТЕБ, но защото сме правова държава, законите го налагат.....и ТИ си този, който трябва да ми помогне да го спазя.

Abee slujitela ot KAT!!!zane6li 4e v ostanaliq svqt nqma takova ponqtie smqna na nomera 4e vsi4ko stava po po6ta ili internet???!edvali tupan kato teb go znae!!!i vsi4ko tova e izlmisleno zada mojete da vzimate zaplati pedal s takuv!

До котката (13.07.2007 г. 11:02ч.) и АМАН! (13.07.2007 г. 11:11ч.): За ваше улеснение: имах да плащам глоба по наказателно постановление от м. март 2007 г. В постановлението е дадена банкова сметка на КАТ. Глобата си платих в клон на Кооперативна банка в района където живея, без да вися на гишета в КАТ. Глобите се приемат във всяка банка. Дано да съм ви бил от полза.

Не мога да разбера тези граждани, които се оплакват тук. В края на краищата, вие идвате при нас, за да си изпълните задълженията, а не да ви правим услуги някакви. Спазвайте реда и изпълнявайте нарежденията, които ви дават служителите и всичко ще е както трябва. Имаме си достатъчно работа, за да се занимаваме и с водачи, които не си знаели номера на акта, други си изгубили документите, трети не знаели какво да носят и т.н. Научете се малко на ред, нали сме правова държава, всеки трябва да си изпълнява служебните задължения.

До котката (13.07.2007 г. 11:02ч.) и АМАН! (13.07.2007 г. 11:11ч.): За ваше улеснение: имах да плащам глоба по наказателно постановление от м. март 2007 г. В постановлението е дадена банкова сметка на КАТ. Глобата си платих в клон на Кооперативна банка в района където живея, без да вися на гишета в КАТ. Глобите се приемат във всяка банка. Дано да съм ви бил от полза.

Ne da ce chaka po malko a ne triabva vaobschte da ce chaka.Niama li da cpre tozi tormoz na horata.Za kakvo cme vi izbrali.

Az imah nujda da si smenia kolata oshte prez 2005a, obache izchakah do 2007a, za da ne plashtam mito. Iavno shefovete na KAT ne vijdat po-dalech ot nosa si i sega se opravdavat, che kolite se bili uvelichili.

До котката (13.07.2007 г. 11:02ч.) и АМАН! (13.07.2007 г. 11:11ч.): За ваше улеснение: имах да плащам глоба по наказателно постановление от м. март 2007 г. В постановлението е дадена банкова сметка на КАТ. Глобата си платих в клон на Кооперативна банка в района където живея, без да вися на гишета в КАТ. Глобите се приемат във всяка банка. Дано да съм ви бил от полза.

Kupubave na kola v NORWAY ot raka. 1. Plashtash kolata na choveka i vzemash dogovora. Namq takova jivotno NOTARIUS. 2. Islizash ot rabota v obednata pochivka i otivash do tqhnata slujba za registraciq - 5 min. 3. Namirash gishe info - 1 min. 4. Cahkash da mine choveka pred teb 2 min. 5. Otivash na gishe Info i kazvash che si kupil kola - vzemat ti dogovora i te otparshtat za da ne te stresirat poveche - 20 sek. 6. Vrashtene na rabotnoto mqsto - 5 min. Summary 13 min i 20 sek. KAT - BG me e izgubil kato klient a BG kato grajdanin.

Какво по-лесно от това глобите да се плащат по местоживеене на гишетата в НАП? Нали все в бюджета отиват парите...

tva e ebati prostotiqta s tiq opashki pred kat balgarska rabota...

Няма проблем, и аз мога да ви обещая по-малки опашки. Ако искате и сиренето по 2лева мога да ви обещая.

Берлинската стена започна да се пропуква. Това е само една тухличка. На тия тъпаци искам да кажа, че живеем в 21 век а не в техния 19. Стига са ни гледали като престъпници. Ние сме хората които си плащаме данъците. Когато нарушим закона и глобите. Всеки от нас нарушава закона, минимум 20 пъти на ден, включително и вие тъпаци. Но вие сте монополисти, нямате конкуренция и затова сте в 19 век. Просто за вас времето е спряло.

само в България ги има тия тъпотии!

Крайно време беше за тази стъпка.

И на мен тате ми обеща да ми купи колело-ама друг път!

Ако КАТ бяха частна фирма, отдавна щяха да са ФАЛИРАЛИ с тая НЕКАДЪРНА организация-manageme !!!!

Лъжат!

Няма проблем, и аз мога да ви обещая по-малки опашки. Ако искате и сиренето по 2лева мога да ви обещая.

еее най после, обаче дали е вярно това което пише 30-40%?

Добре да ви ... ма....! Постоянно казват платете си глобите. Ми да бяхте дали някъв документ с който да отида в банката и да си платя глобата. 1во не знам колко лева ми е акта, 2ро като ги преведа тия пари откъде ще сте сигурни, че съм си платил аз мойта глоба и какво ще стане ако платя нечия друга? Вкарайте малко яснота у това плащане. Съмнявам се в банката АКТа да ми е документ за разплащане!!!

Браво браво, от кога чакам да мина на преглед :)

Е,няма да има опашка от коли,а само от хора,а и да плащам по банков птр,пак трябва да отвися на гишета(които са 3) за да взема наказателното и след това да се редя пак за да си взема талона.Трябва да отиде човек сам да види,за да разбере какви тъпотии бълва тази Любка.

interesno mi e shto kmetsvata na obshtinite ne se zanimavat s tva .... ?! plashtane na globi, registracia na kola. A v KAT da idesh samo nomera da si izteglish na kolata primerno.

До Служител 1.ВЪПРОС Служителю колко ти плащат онези които вземат по 150 на кола от вън за да не чака колата? и да мине безпроблемно на каналите? 2.ВЪПРОС след като си Служител аз ли съм длъжен да си сваля кората под двигателя на VW Т-4 транспортер оригинално поставена за да видиш ти Служителю номера на двигателя? 3.ВЪПРОС защо Служителю са тези престилки които носите? да не се нацапате от какво? защо се държите с хората като с кучета и сте като генерални директори когато сте на каналите? ИМА ОЩЕ МНООООГО ВЪПРОСИ ЗА КОИТО ТИ ЗНАЕШ, НО НЯМА ДА СТИГНЕ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО ДА ГИ ПОБЕРЕ. ТИ! мъничък служителю, малък, жалък отвън и ГОЛЯМ на каналите знаеш ли ако случайно се засечем отвън с теб или твой колега и разбера, че сте служители на каналите ще упражняваш професията си без ръце и крака......... същото важи И ЗА ГОСПОДАТА С ПАГОН

ХАХАХАХАХХАХАХХА Се ще ви обясня какво е обещало КАТ - като се регистрирате без колата си ще стоите 2 дена прави на опашката, а не седнали в колата си - чакането ще е същото.