Возим се в метрото до летището безплатно

Откриването на разширение на метрото в участъка от бул. "Цариградско шосе" до Летището ще се състои утре от 10.00 ч. на метростанция "Летище София".

Обратно в новината

Коментари - Возим се в метрото до летището безплатно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще разбереш.От там вече летището трябва да има шатъл автобуси ,които возят безплатно до всички терминали. ТАКА Е ПО СВЕТА.

Хайде на далаверата, ГЕРБ ПЛАЩА!!

БРАВО ЗА ВСЯКА СТАНЦИЯ НА МЕТРОТО,КОЕТО УЛЕСНЯВА ХОРАТА.Е НАЛИ ЗНАЕТЕ,ЧЕ ЩЕ ИМА ВСЕ НЕДОВОЛНИ ОТ ВСИЧКО,КОЕТО СЕ ПРАВИ.СЕГА ПЪК ТОЗИ ИСКА И ПОД ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ ДА МИНАВА МЕТРО.ЗАЩО НЕ Е ИСКАЛ ОТ ТОДОР ЖИВКОВ ДА ИМА МЕТРО АМИ ЗАЩОТО НЯМАХМЕ ДУМАТА НИЕ.В РИМ ИМА САМО ДВЕ ЛИНИИ С МЕТРО НО ТЕ СА ПОСТРОЕНИ ОТ МНОГО ГОДИНИ И ИМАТ МНОГО ПОДЗЕМНИ ИСТОРИЧЕСКИ ОСТАНКИ.АЙДЕ ПАК ДА НИЕ ЧЕСТИТО.А НА ТЕЗИ НЕДОВОЛНИТЕ ДА ИДАТ В НЯКОЕ СЕЛО,ТАМ РАЗ ТОЯНИЯТА СА МАЛКИ И НЕ Е НАТОВАРЕНО ДВИЖЕНИЕТО.

До втори (новия).

Добре е, че има метро до летището обаче защо никой не мисли за линия под Цариградско шосе. Цариградско шосе е най-натоварената артерия в София и там е най-нужно обществения транспорт да е под земята. Освобождава се още една лента за автомобили и проводимостта се увеличава. Линията до летището изглежда като кръпка - за да отидеш от ЦУМ до летището минаваш през Дианабад, Младост , а ако си с автомобил ще минеш по жълтите павета и Цариградко. Софиянски е виновен за това, че метрото мина през Интерпред вместо през Плиска и Окръжна болница , ама нищо не пречеше след това да се реализира лъчът под Цариградско, а не да се свързва летището с Младост 1.

И аз искав линия от орлов мост-плиска-окръжна болница, младост бл 53-и нагорее по линията. Защо го пуснаха метрото по драган Цанков, а не по бул Ленин-е това е загадка

Една добра новина! Да бъдем в крак с модерния свят!

хххх

до терминал 2

хайде да ни е честита новата отсечка от метрото и със здраве да си я ползваме :) А тези безумни коментари за естетиката и подобни глупости заради два дребни детайла от страна на една гей дружинка направо ме карат да се смея с глас, изглежда никой от тях не се е возил на римското, парижкото и лондонското метро за да видят каква естетика и какво чудо е там :))) Хубаво им го каза Братоев първо да вземат да пробват да заковат един пирон и тогава да наминат да коментират глупости.

радвам се ,че се случват и хубави работи в София.В метрото е чисто и и а човек му е приятно да се вози.Няма вятър и дъжд.През лятото е най-хубаво да се возя ,защото е много приятно.

страшно е разширението..направо ще изтекат всички води!!!!!!!!!!!!!!!! върнете никаквицата от московска на село.

до кой терминал е това?

2

terminal 2

до 2-ри засега

До Терминал 2

До ВИПа, през който ще изнесат 16-те крадени милиарди "заем"...

Да ги поживи Господ, родихме се с това метро.

малии, ми бакшишите ко ша праат

Ще гласуват пак за Тиквата...нали само товая си могат, горките....

А ти за кого предлагаш да гласуват? За пияницата Миков, за психовБолния Лидеров?

Интересно ми е за колко време ще протече някоя от новите метростанции.

Никакъв софиянец не си ти, комуняго.

Комуняга, но софиянец. А ти от кой виалет си, Кърджали или Видин?

Изброените престъпници някаква атракция ли са?

безплатно? Стига глупости. Толкова ли е сложно да напишете, че се отнася САМО за утре....

Вярното е,че входа през новите метростанции ще бъде безплатен от 13:00ч. До 24:00ч.,.А за да се стигне до там трябва да влезеш през старите метростанции с входна такса,освен ако не кацате по това време..

Супер, баси.