Шофьор се преобърна с камион на ”Тракия”

Шофьор се преобърна с камиона си на АМ “Тракия” вчера. Произшествието е станало около 11.40 часа край мост над река Кара дере, в посока Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор се преобърна с камион на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега, за да повишим безопасността по пътищата и Вашия комфорт, драги водачи, ограничението от 90 км/ч по магистралата в европейската държава от 21-ви век България, се променя на ограничение от 60 км/ч. Съответно по първокласните междуградските пътища позволената максималната скорост ще бъде 50 км/ч. АПИ не поема отговорност за сигурността на водачите, решили да шофират по второ- и третокласни български междуградски пътища, и ще счита всяко ПТП по тях за вина на водача поради несъобразяване с пътните условия. ПП. Поради добре свършена работа и заслуги, цената на винетките ще бъде повишена със задна дата, а нашите служители ще получат великденски бонуси в размер на една брутна заплата. АПИ ви благодари и ви моли да шофирате внимателно, или най-добре - да не шофирате изобщо, но - задължително с платен пътен данък и винетка!

Превишена или несъобразена - винаги си вътре в чувала. Вероятно не е карал с над 90, което означава, че не е нарушил правилата за движение, но колко км/ч в случая е съобразената скорост?

Вчера направих Пловдив-Стара Загора-Пловдив. Сложили са ограничения на опасните секции 90км. Кажете ми как въпросният пострадал се е движел с несъобразена скорост, като има скоросто ограничител също на 90км. Трасето е просто ужас, вина има водача дотолкова, че съществува и е избрал да мине по този така наречен път.

теста за интелигентност и той отрицателен излязъл

Шофьор се преобърна с камиона си на АМ Тракия вчера....????....Ами ...тооо остана и да е без МПС!!! Ей така отишъл на магистралата и започнал да се преобръща, преобръща, преобръща...сам...

Почна се!"несъобразена скорост","неравности по пътя"!И пак шофьора виновен,а виновните-ни лук яли,ни лук мирисали!

Че от къде пък се намериха тези неравности по магистралата,бре Лиле?

Не пият тия хора, мама му стара ...