Китайци искат летището за логистичен център

Китайски компании проявяват интерес към концесиониране на летище Пловдив и превръщането му в логистичен център за Европа и Азия.

Обратно в новината

Коментари - Китайци искат летището за логистичен център | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано, дано Пловдив случи на добри инвеститори, които да дръпнат града устремно напред. Да има за младите не само работа, а достойна работа заради която да се върнат децата от чужбина!

Това е чудесно ще създаде много работни места в града. Спедитори, транспортни фирми складове, товаро- разтоварна дейност и куп други. Дори трябва да им помагаме да дойдат

ДАвате ли гербери България на турса вяра ,давате я естествено ,под американския ботуш ,вкарахте ли България ,вкарахте я ,завличате ли ни по-дълбоко в унищожителния ЕС ,забраняващ ЮП И АЕЦ БЕЛЯНЕ ,вкарахте ни ,сега на едни китайци ли няма да отстъпите родината

като приключи с разрешителното и ще е като дискотека България. нещо САЩ се отказаха да правят нов реактор в Козлодуй и ко стана сега ГЕРБ ко ще прав ите нали бляха за най доброто. Май се оказаха по големи предатели и от БСП.

Ужас!!! Половин Пловдив и хубавите села от родопската яка ще бъдат тормозени постоянно от зверски шум!

Аз живея точно там. Шумът беше зверски, когато беше позволена да летят стари руски самолети. Откакто у нас влязоха в сила европейските правила за полети в общото европейско пространство шумът изчезна. От летище Пловдив постоянно и денонощно излитат и кацат полети.

Много си наблюдателен. Не знам колко съветски самолета са излитали преди време в Пловдив. Имаше много повече на времето настина, летяха до 7-8 други градове в България по няколко пъти на ден. Шумни бяха, но хората ги ползваха масово. Сега има 2-3 полета на седмица и не ти пречели, защото били западноевропейски. В много западни градове с летища има силни граждански протести, че им било шумно. Но ние тук сме модерни, щом е западно значи е хубаво и ще търпим.

и за тва не ги чуваш, хахаха

Лъжеш кат дърт ром! Аз живея в Кючука и се радвам на спокойствие СЕГА, когато летището почти не функционира. Иначе захождат точно над центр. гара на височина около 1200 м и си шумят доволно силно.