Евтиното евро и войната връщат руснаците у нас

Бюджетът от около 3 млн. рубли, с който разполагат семействата от руската средна класа, е достатъчен за покупка на двустаен апартамент в крайморските ни градове

Обратно в новината

Коментари - Евтиното евро и войната връщат руснаците у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...и сега шопите какво ще правят...?

За да ускорите връщането на руснаците у нас,предлагам общините Бургас, Несебър и Поморие да платят ЕДНА ВТОРА от цената на апартаменти закупени отруски граждани.Така само след 3г. Путин ще изпрати зелени човечета за защита на рускоговорящите в БГ.

Много ми е интересно как Крим конкурира България след като там вече нищо не се строи! И как се живее там с минимална заплата, еквивалентна на 180 лева, респективно минимална пенсия 90 лв.

Бъркаш руски Крим с европейска Украйна! Крим не е Украйна!

Цените в Турция са по-високи от тези в България. Значително.

Е, само два пъти са по-високи! И не е ясно как ще се оправят с турския, щото руснаците не обичат да учат езици, особенно на дърти години!

Тази статия е поръчкова и вътре няма никакви факти. Основава се на предположения. По същество е манипулативна и пропагандна, правейки се, че не вижда проблема с огромния отлив на руски туристи от тур. бранш. Платена продажна журналистика с надеждата да бъде четена от малоумни.

А да си видял някъде непоръчкова статия!

Абе хаптали!!! Последно за туризма пречи войната и ембаргото към Русиа, а за имотния пазар взе, че ги връща! ЕГАТИ СМЕШКАТА! Кои сега спекулира!!!! За тези противоречиви публикации, разследване и затвор!

Войната и ембаргото карат хората да се спасяват, като купуват имоти само в НАТО-вски страни! 120 милиона могат да подкрепят Путин, но останалите 20 млн. хич не са глупави и нямат желание да живеят в мизерия!

А един гладен брокер седи и завива имоти в станиол ...

Малка първоаприлска шегичка

Абе тия глупости от къде ги изсмучахте че нещо не разбрах