Започна обновяване на тротоарите в Пловдив

От днес стартира поредният етап от проекта на Община Пловдив за обновяване на тротоарните настилки в града.

Обратно в новината

Коментари - Започна обновяване на тротоарите в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте! Чудесна стана ул. П.Д. Педков след ремонта. Особенно тротоарите, които са осигурени против паркиране. Но, Кмете, моля обърнете внимание на следното - ако не се фугират плочките, т.е. оставят се без циментов разтвор, от течащата вода от климатици и водосточни тръби, плочките се разместват. На някои места (до входа на новия пазар) ВЕЧЕ има разместени плочки. Нека това да се прави преди да се разхлопат плочките. После си остават раздвижени завинаги. Поздрави, д-р Попов

когато няма системна дейност и непрекъснато нищо не става. Там кръпка тук кръпка все дено живея в някаква мозайка от повръщано.

Дано се извърши както обичайно с турси плочки и с румънски майстори.Българите да стоят без работа ,докато подпомагаме ЕС.Нали си имаме гербер за кмет ,та всички с Турция е най-приоритет.

комисионни, просот си го знаят. А бе ти какво очакваш от българите. Тва са отвратителен народ.

А кога ще оправите тротоарите от Четвъртък пазара до Областната администрация и около тази сграда,и най-вече основният пешеходен вход за Гребната база-ул."Младежка"?

А по Руски кога?!?!

Пред градината работят от 3 седмици, ако сега го броят за начало ... Специално за този участък до Иван Вазов можеха и да разширят Авксентий Велешки до Филип Македонски с по 1 m и вместо в градината да направят перпендикулярно паркиране пред Симфонията ... Старите плочки за какво ли ги ползват ... за направата на нови ?:)

Много добре, но защо се подменят (унищожават) здрави тротоарни плочи, положени преди 3-4 години. Такъв е случая с двата тротоара на"Източен". Полагането на настилка за велоалея не оправдава безхаберното трошене на средства.

по-добър от него няма. Хайде тикви не стойте, избирайте Тотев!

Избори идат....