Автопоход в Бургас в защита на руските туристи

Протестен автопоход в Бургас срещу опитите за прогонване на руските туристи ще се проведе на 29 март.

Обратно в новината

Коментари - Автопоход в Бургас в защита на руските туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като Ви гледахме в неделя вечер по новините- автоколоната беше само от коло над 20 000 лв! Не сте закъсали за хляб или мляко, ами няма да можете да скубите "дащните" руснаци-това Ви е зора!Оправяйте се, ние как се оправяме!

ТЕЗИ СЕЛЯНДУРИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРОТЕСТИРАТ В МОСКВА ПОД ПРОЗОРЦИТЕ НА ПУТЛЕР, ЗАЩОТО ТАМ Е ПРИЧИНАТА ЗА СПАДА В ТУРИЗМА.

Ти си селяндурът!

На 29 март 2004 година България става пълноправен член на НАТО.Благодарение на това членство Русия не може да не нападне както нападна Украйна.

... и промити мозъци....

Аз пък не искам в България руснаци

Ей,аман от проруски мекерета! България ще се оправи,когато се забрани на руснаци дори само да стъпват в България!

За този проблем със липсата на руски туристи може да спомогне най българският патриот на Атака- Волен Сидеров!

Никой не гони руски туристи, а и според национална или етническа принадлежност,било то ром,руснак,американец,арабин,африканец,китаец или индиец.Просто това си е пазарна конюнктура,а и времената също се менят.Всеки който има пари,може да си позволи почивка по българското черноморие и планини ,е добре дошъл!Дколкото знам обаче пък жилищни коопреации където има закупени имоти от руснаци не се допускат в съседство германци или британци,а българите са слугински персонал на руските си господари!

Никой не гони туристите и почиващите, когато курса на рублата се е сринала на 100 %, поскъпна им живота и нямат увеличение на заплатите, как ще могат да идват както до сега. Проблема е чисто икономически, нима не го разбирате.... Аман нямате ли малко малко представа, че рублата беше 30 рубли за долар, а сега подмина 60.... грубо казано...

Най-наглото същество : мужик на море в България !

Не икономически стимули от държавата за туристическите бизнес-босове, а глоби за бетонираното ни море! Дебеловратите да плачат пред Путин!

Само Китодар ще ви оправи на стадиона с правата лопата мИкерета от морския Перник.Насрахте се да си го мерите със София, Пловдив и Варна.Не разбрахте ли бе кауни, че колкото и да се напъвате с помиярското си кметче винаги ще сте "Б" група.За парица и хвалби с имане като онези с белите очи от Созопол, еша ви няма.Руски туристи искали.А един еректирал турист отзад не искате ли бе измекяри герберастки.Оня отгоре всичко гледа и всеки си плаща.Ходете сега в Банкя да правите метани.София няма какво да я мислите.Пловдив ви наби угодническите канчета и взе Културна столица на Европа.Варна тхомълком си прави града европейски , и само селските ви напъни да пръднете остават.Комлуци.

че какви градове са софия и пловдив, събрали цялата селяния на България

Външният ни и МО-то са на път да прогонят ръшите от плажовете това лято!!! Е , някои ако се позасучт малко и махнат очилата -стават за чукане ако човек зажуми!!!

Браво бургазлии! Другият път пак за ГЕРП!

Това правителство и всички останали катили работят единствено и само срещу интересите на България и българите! Без руснаците и украинците черноморието ще заприлича на Видин и Северозападна България!

За стимулиране на руските туристи предлагам туроператорите и собствениите на хотели да дажат 30 дни безплатен ОЛ ИНКЛУЗИВ плюс 1000 евро джобни.Успехът ще е гарантиран.

за такива просещи гости НЕ

И защо до Ветрен, ми не до Сарафово и Поморие?

Защо не излязат на поход за българските туристи? И в Турция, и в Гърция са намалели, но те отчитат увеличение на приходите. Как става така.

Въй, ами ко шъ праим ся- най-добрия град за живейни шъ западни! Що ни "ривахте" като изгонихте германците, скандинавците, поляците и т.н. и т.н ами сте се разциврили за надменнните руснаци! Те нямат НИЩО ОБЩО с освободителите, набийте си го в главата! САМО те могат да Ви търпят измисленото туристическо обслужване! Само с море, мераци и слънце не става!!!

Само да допълня, една от клишираните фрази на новите заселници тук в Бургас е: Българите са като кучета- всичко разбират обаче не могат да говорят (руски). No comment!

точно така, по-зле си и от куче, не само защото не знаеш чужди езици и се гордееш с това

Ooo, дано се разкарат всички сволочи и да не се появяват по българските плажове!!! Едно време идваха нормални руснаци в България, сега идват последните нещастници, да се изявяват като колонизатори. Прости, нагли, смятат българите за слуги - БЛАГОДАРЯ, ДА ХОДЯТ В ТУРЦИЯ, или където си искат.

аз незнам ако не са те кой друг ще идва в бг

а сетих се ол иклусив бедни англииски хулигани

Пешо, жена ти е рускиня и те слага рога? Тоз идиотизъм дето написа ,само от отчаяние ще е

о свещенна простотия! Обърнете се към Путин, той забрани на всички руски държавни служители и детски лагери да почиват в Бг. Помолете му се и да осводбоди Крим, Донбас и източна Украйна, за да спрат санкциите и аналогично летежа в пропастта на руската рубла. Направете си тъпия авто-поход в Москва, телета прости.

ти си най-тъпото и простото теле

Аз съм против руските туристи, защото са арогантни, прости и алкохолици.

Абсолютно точно! Вярно е и че услугите и самите служители в туристически сектор им кореспондират в голяма степен, но сега е момента това да се промени, да се вдигне нивото и да се привлекат по-качествени туристи.

Бъркаш ги с англичаните.