Коментари - Голямото задръстване - ремонтират София | dnes.dir.bg
назад

Голямото задръстване - ремонтират София

13 улици и булеварди в София започват да ремонтират трите фирми, които Столична община избра за тазгодишна лятна кампания за улични ремонти. Ще се оправят настилките и по квартални улици.

Обратно в новината

Коментари - Голямото задръстване - ремонтират София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги оправят по-скоро, че потроших Москвича. Всеки ден карам стока за продан в София, ама ако е такъв пътя и аз ще се преселя в града, дано се намери място и за мен.

Кога ще се ремонтира бул. Тодор Каблешков?Или това е наказание,че хората не си дават имотите на безценица?

Абе сънчовци,когато светне зеления светофар не чакайте да потече мента,а тръгвайте веднага ,щото става голямо задръстване !

Кольо, толкова си тъп и прост и злобен, че ти пожелавам никога ама наистина никога да не излезеш от София. Само тук да си останеш завинаги. У бакърената свършват местата ще видим къде ще те ровят или най-много да те пуснат у фурната, че да те подишат и другите граждани

Do Sofianka:Tova go vidqh i tuk v Ile-de France.Chak ne mojah da po-vqr-vam!Za polovin den ASFALTIRAHA 5 km!!!Hubav, cheren asfalt.....kvo da kaja poveche.

Мия : то тия боклуци ги хвърляте Вие като дойдете тука, купите апартамент в Лолин Н-та част, вече сте столичани, ама нали пусто селските навици не се забравят... селианина с колата - в българския език има измислена буква Я и замества напълно съчетанието ИА. И ти конкретно какво точно произведе тая година, което е дошло на пазара в Сф? А, селяк прост? Ще умреме от глад само ако ви се сбъдне селската мечта да дойдете тука и то не защото няма кой да ни храни, а защото ще сте съгласни да работите за 20лв на месец, нали има прасе на село...

Този бизнес с дупките, дето ги пълнят всеки сезон, явно е много доходен. Вече няма дупки, зщото е кръпка до кръпка. А пари за качествен ремонт все нямя и нямя.

Веднага скочихте - кой гражданин, кой селянин. А някой изобщо прочете ли кои булеварди ще се кърпят? И как отново се задава поредния безсмислен ремонт. Времето на ремонтите е перфектно - още 15-20 дни и София ще е празна, като преди 30 години... Обаче... Защо например ще кърпят Цар Борис , когато този булевард има нужда от пълно преасфалтиране. Грешка - не пре, понеже има нужда да му се сложи ПЪРВИЯТ асфалт (Важи също за Шипка, както и за редица други изстрадали, павирани софийски улици). Явно няма да е тази година сефтето - сега ще го кърпим! Догодина пак. След още една -отново. И така, неусетно, за годинка-две ще налеем в софийските дупки пари, с които спокойно могат наведнъж, при добра организация, да се асфалтират и преасфалтират редица проблемни зони. Та, вместо да се плюем кой какъв и все управниците да са ни криви, що не вземем да се съберем мислителите-комент та да дадем акъл на властимащите. Да разработим няко бизнес-планче, да внедрим опита, който сме видели по европата. С автомат в ръка, разбира се! Защото май друг начин няма...

Бате Бойко,вземи загради тая София отвсякъде с бодлива тел , пусни и ток,ако искаш ,така ще си стоят само софиянци вътре и може най-после да са доволни.

вие ли сте софиянци бе нещастници! Я си налягайте парцалите , ако не сме ние от село ще умрете от глад!

я, се научете да се возите на градския транспорт, да походите пеша... какво е това, всеки простак с кола- ще има задръстване, защото сме задръстени в главите... така е!!! много се разнежихте, бре, софиянци.... много станахте западняци- мързели с мерзели... ще си сърбате попарата!!!

Абе то е ясно че трябва да има ремонти навсякъде,въпросът е да бъдат така планирани че да не затрудняват и без това затруднените граждани.Хората се изнервят така,карат по-бързо,правят грешки,катастрофи и т.н..Много ми се иска да попитам г-н Борисов какво става със софийските тротоари??? Поне половината от тях са паркинги! Не се ли нарушават правата на пешеходците?За какво се плащат тия данъци след като не може едно елементарно право да се спази-да има къде да вървиш безопасно.Да престанат със застрояването на централните части на София,да построят паркинги и да сложат колчета да не се спира по тротоара.Да се глобяват нарушителите ефективно.Ако София ще се разширява то нека това да бъде от околовръстното нататък.Тука станахме 2 милиона, а градът е 25 км на 20 км!! Само за пример ви давам Виена която е 1.5 милиона и е 3 пъти по голяма по площ от София.Няма ли в тая община някой умен човек и да спре съсипването на града?

Селяни скапани! От вас се разби София,заради вас няма къде да се спре вече,заради вас са ремонтите и купищата боклуци по улиците и т.н.И по три дена се чака в КАТ пак заради вас, но с това С на номера пак си оставате за винаги С Е Л Я Н И Н!!!!!!!

я всички софиянци по време на ремонта да си идат на село, та да се свърши работата. иначе няма уодия. мизерници нещастни. все сте недоваолни. и за хубаво и за лошо все мрънкате. що не вземете да си почистите около блоковете, в които живеете? да хвърляте боклуци от балконите можете, пък после някой друг ви е виновен.

По смотан народ от българите не съм виждал през живота си. Само знаете да плювате. Това не ви било угодно, онова...Този си строял вила, онзи си купил яхта. Ами купете си и вие, бе хора. Ама ви мързи да работите. Като не ви харесва София, какво правите в нея? Ами идете си де. Ама ще си стоите на 150 лева заплата. Така, че, наблягайте си парцалките и работете, за да имате и вие. И не гледайте в канчето на ближният си. Вижте се себе си.

Da vi remontirat v Mai4in dom

Все някога трябва да се ремонтира, и винаги ще има недоволни - на всички не мой се угоди. Единствено ми се струва че даже някой умишлено прави дупки та да си трошим колите, защото не мога да си обясна иначе как в рамките на един месец закърпена голяма дупка става пак същата и то през лятото когато не вали толкова. Простотията която става с ремонтите е най-вече че изрязват асфалта и чак след 2 дни го запълват - да може повече щети да нанесът.

Traite za huost i polzwaite gradskiq transport ne e udoben ne e i to4en no e wse o6te sravnitelno eftin. Ne wi trqbva parking, ne wi trqbva benzin, a i sled rabota mogete spokoino da pinete s kolegi, ili kolegki po edno i da se priberete givi i zdravi v ku6ti, razbira se ako nqkoi piqn 6ofior ne wi pregayi na trutoara, no tova e druga tegka tema.

сега ремонтираме улиците. После, след половин година пак ги ремонтираме, щото ще местим релсите. Бойко, фирма за пътно строителство ли имаш? Светофари, асфалти, ей така от небето? А маркировката пак ли ще е от кисело мляко?

Франакфурт- минавам по една от най- натоварените улици на този град, потока от коли на нея не може да се сравни с нито една подобна във София. Гледам ремонт! И си мисля е са стана тя каквато стана.., не може да се завори за основен ремонт и да отбият трафика от друго място, просто няма от къде и за това отбиват движението в една единствена лента. Ремонтирания участък беше дълъг към 900м. Мисля си аз билизките седмици ще е ад!!! На другата сутрин имаше чисто нов път. Не закърпен, а нов и нови релси и и и ....

АБСОЛЮТНА ИСТИНА,НО НЕ ЗНАЕМ КЪМ КОГО ДА СОЕ ОБЪРНЕМ ЗА ПОМОЩ,А БОЙКО БОРИСОВ ОБЕЩА ДА НЕ СЕ ЗАСТРОЯВАТ ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ

АБСОЛЮТНА ИСТИНА,НО НЕ ЗНАЕМ КЪМ КОГО ДА СОЕ ОБЪРНЕМ ЗА ПОМОЩ,А БОЙКО БОРИСОВ ОБЕЩА ДА НЕ СЕ ЗАСТРОЯВАТ ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ

тези 13 улици и булеварди наведнъж ще се ремонтират.ДОСЕГА КАКВО ПРАВИХТЕ!!!!!Чакахте да си чупим главите и колите.Без коментар.добре поне че ще ги оправят.

Абе хора гледайте сега, само мрънкате - мрънкате, че улиците ни са разбити, после като тръгнат да ги ремонтират мрънкате, че ще има задръствания - еми да, всяко лято от 3 години е така, вземете свикнете....

Сещам се за едно интервю с бат Бойко в което той много компетентно обясняваше за корупционната система (според него) при оправянето на пътищата и за кръпките и как на следващия сезон пак трябва да се кърпят същите дупки, вместо да се излива нов път което било по-добре. То аз съм съгласен, че е по-добре. Защо не го прави сега. Иначе Бойко си говори. Лично аз му нямам доворие нито за морала, нито за компететноста.

е виждате ли що за народ сме? ако не ремонтират - лошо, ако ремонтират - пак лошо. ами разбира се, че отпускарския сезон е най-удобен. децата не са на училище, много хора с в отпуск. в същност какво искаме?

гледай колко сте загрижени за дупките значи... правите си редакция на съобщенията както ви изнася... защо не пуснахте моето за смотаните гастербайтери??? си не е важна новина и не касае столицата и някакъв си софийски кмет?!? ама нейсе, то шопите винаги са били най-най-важни и техните интереси също. дреме ви за простолюдието от провинцията.. уж новини искате, а си ги и избирате.. м....та ви

i bez tova sofia i taka narechenite sofienci sa zadrasteni.

до софианец. ей няма угодия. като не правят ремонти що не правят. като ги почнат. що точно сега. явно трябва да си дадеш телефона на шефовете че като почнат да самислят следващите ремонти да ти звънат да те питат кога ще си в отпуска и къде ще ходиш че да знаят кога да не бачкат по пътищата.

Много селяни станахте в София, и сега се оплаквате че ви, унищожават градинките, ами нормално иначе каде да се сере

Какво само за софия ревете бе??? Я вижте какво става по пътищата през този сезон-всички анадолски гастербайтери като пълчища са се наредили по цялата дължина на страната. И отгоре на всичко карат като обезумели без да спазват правилника за движение по пътищата- а катастрофите?? Какво за тях - естествено само ние сме виновни. Не стига че системно нарушават, но и нищо не може да им направиш. Няма никакъв контрол над тях. Може поне някой лев да влезе в хазната, ако КАТ почне да си върши работата..

до ГРАЖДАНИН: да не говориш за детска площадка до клуб Динамик?абе там от целия квартал се събират майки и деца.Егати идиоти са тия,иначе нямаме корупция,е то щом в КАТ няма,как да има при общинските власти?

Каквато и работа да е в нея има пари и някой ги гушва. Въпросът е да свърши работата наистина. И то както трябва. Защото уж по договор каквото се изреже през деня трябва да се асфалтира - а не да седят изрязани асфалти една седмица. Но изпълнението е точно обратното. А ние си купуваме нови гуми, като ги скъсаме на ръба на изрязания асфалт. За последните две годни на две коли сме скъсали на такива изрезки общо 4 гуми - три в София и една по пътищата.

Аз ще ги гушна тия пари

Дано ги направят качественно, а не догодина пак да се отворят дупките, както става обинковенно. Крайно време е да се търси отговорност от фирмите изпълнителки за качеството на ремонтите!!!

a osven 4e 6te si stroi ku6ta pitaite s kakvi pari i ot kude da ne bi da poznah? a?? Zagadka za denia?! S parite otpusnati za remontite mai a? dali ne otgatnah?

Напълно съм съгласна с теб. Ремонтите по улиците на София започват съвсем навреме. Не мога да кажа дали ремонтите по републиканските пътища биха могли да бъдат в друго време, тъй като не знам дали това е технически възможно (може би трябва да е сухо и слънчево, за да се извършват). Би било добре да не са по времето, когато всички тръгват да пътуват все пак. Колкото до това кой щял да гушне парите от всичките тези ремонти честно казано нямам думи!!! Всички мрънкаме, че пътищата били разбити, че сме си трошали колите по тях и прочее, а когато излезе новина, че ще ги оправят (при това наистина в най-подходящото време от годината) търсим под вола теле, за да има за какво да недоволстваме. Хвала на такива граждани като нас!!!

Какво стана с Цариградско?!? Нали щяха да го затварят... И защо чак сега почват, със сигурност няма да свършат в срок и Септември и октомври ще е ад по улиците...

Как кой?Бат Бойко :))))))

mamata 2

Бе то определено булевардите и улиците ни са си за як ремонт. Обаче пак няма да може човек да се придвижва из София...

Сериозно ли е това за кмета на Триядица..егати нахалника то в Стрелбище не остана не застроено място та сега и тоя мърляч ще строи поне да погледне дупктие в квартала тоя бандит.

Е тези три изброени улици за основен ремонт са страшно важни и големи -- ОК, сигурно имат нужда (аз за две от тях се сещам че са жертва на строителството), но мисля че има по-важни улици за оправяне.

Абе само не мога да разбера защо тези ремонти по републиканските пътища ги започват винаги в отпускарския сезон??? Не може ли да ги правят септември или май?Иначе в София е добре да се правят по това време.

НЯМАМ КОМЕНТАР, НО ЗАМ,КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРИЯДИЦЯ ЩЕ СИ СТРОИ ЖИЛИЩЕ НА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ, НА УЛ. ЙОРДАН ЙОВКОВ 15 , ЗА ЦЕЛТА ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ЕДНА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА, ЕДНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА И ЕДИН КЛУБ- СТАБИЛНА ПОСТРОЙКА, КЪДЕТО ТРЕНИРАТ МЛАДЕЖИТЕ, ПЛЮС ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ, -ХВАЛА НА ТАКИВА ОБЩИНАРИ,

А кой ще гушне паричките за тези ремонти А ?

bravo! triabva da se remontirat vsicki ulici. pisna mi da si tro6a bmw-to po tia dupki!! a liatoto e tocno momenta da se pravi tova - dokato sam na more.

хей софиянците, знаете ли приказката сърби, боли, драго ми е... искат да ви оправят града, а вие под вола, теле търсите. ами живейте си в кочината, защото София наистине се е превърнала в кочина.

Не тия им се чудя защо не асфалтират нощем: +1 нощния труд не е скъп +2 хладно е +3 няма да им се пречат колите +4 те няма да пречат на колите -1 то май няма минуси ами направе те го бе или не ви пускат жените да работите нощем или не изтренявате не знам :-((