Коментари - Опозицията в Чехия иска медицинска експертиза за US радара | dnes.dir.bg
назад

Опозицията в Чехия иска медицинска експертиза за US радара

Ръководителят на опозиционната социалдемократическа партия в Чехия Иржи Пароубек поиска независима медицинска комисия да се произнесе за евентуалните "санитарни последици" от инсталирането на радар за американската система за противоракетна отбрана (ПРО).

Обратно в новината

Коментари - Опозицията в Чехия иска медицинска експертиза за US радара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му предлож один руский гуйчек ! Какъв ли идиот ще се роди ако се натаковата вие двамата с xxx?!

Внимавай да не ти предложи и нещо друго...опасен е ...

Neobichm i mrazq komunizama. S teb priqtel nqma da stana.

А бре чадо, защо се обиждаш като ти казвам, че си червен боклук и съветска подлога, може и да бъркам?! Кажи, че не обичаш комунизЪма ще те имам за нормален човек пък може да станем и приятели!

Han Putku, svali si telefona ot glavata che e pregrqla. TAPANAR

Han Putku - q vig kakvi gi varshat sagrajdanite ti. Hahahah.

Болен социалистически мозък. 90% от населението по цял ден държи телефон на ухото, а той ще прави експертиза на радар разпорожен на пустееща територия. Липсват му разумни аргументи и треска глупости. А и думите на Пароубек са леееко откъснати от контекста.

Абе Путииин... нали точно от твоите ракети иска да се пази чичо Сам беее... Руснаците сте толкова просмукани с водка, че всеки арабин може да ви открадне и изстреля балистичните ракети... Просто ракетата-прихващач трябва да лети в същата посока като атакуващата ракета (а не срещу нея) - затова им трябват бази в Европа, и в Южна Корея или Япония, да кажем.

Като ги знам нашите гьотверени ,сигурно сами ще се натискат не за един ,ами за три радара!

Ето как си отстояват правата! А нашите като даваха базите направиха договорите тайни за да не се разбере как са НИ продали д...петата

Нашия ''специалист'' по ПРО така се вживява, че не знам какви ''санитарни последици'' ще има той,след като по цял ден нещо държи на... ухото си...