Коментари - Проф. Милан Миланов е новият лидер на ССД | dnes.dir.bg
назад

Проф. Милан Миланов е новият лидер на ССД

Проф. Милан Миланов е новият лидер на Съюза на свободните демократи (ССД).

Обратно в новината

Коментари - Проф. Милан Миланов е новият лидер на ССД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миланов, честито! Илитератите нека плюят, гроздето е кисело!

Ало марсианците, елате в булгаристан, но и вие сте маскари, така че малко ни е боя, браво румене само бой по тъпите глави на бетонираните злобари и трудещата се класа, лижете задниците на големите доган и първанов

Абе майната ви

Още един дрисък на Софиянски и Костов осмърдява политическото пространство. В тая партийка сигурно са общо трима. Другите двама са ги оттеглили.

Nai-posle edin i ot nashite!

Милане братко, прикривай ме докато отстъпвам!! Като стигна ще ти пиша!! Нека мине давност, па ще се видим. Бууу лит лит лит!

Не видяхте ли, че където се навре този простак - всичко пропада и го изхвърлят, накрая!? В случая ССД и без това го няма, та нека си управлява. Питайте колегите му що за човек е и тогава го избирайте, глупаци такива! Където е Милан - бягай далече!

Голем праз кого са избрали....и той лайнар като останалите...

Тоя колко е черен толко е и гаден.С Иван Костов като че са близнаци

Ето и тука няма единомислие.Иначе тази партия не ме интересува.Но разберете че в генетиката на българите има един много вреден ген.Той действа навсякъде и по всички партии и изобщо всички сфери които можете да си представите.Така ще е докато не се скапе всичко до последно.Този вреден ген е генът на траките,които макар и многобройни ,не са създали държава и са изчезнали.Този ген ще ни свърши и нас.Ако някой прочете това и мисли в тази посока и иска да се разграничи от всеобщата анархия тука,той не е засегнат от тази генетична зараза.Най-добрата мярка да се опази е просто да си плюе на петите по най- бързия начин,ако иска да запази нещо от себе си.И да потърси друга общност с неговия начин на мислене някъде по широкия свят.

авс - ти не знаеш нищо друго, освен да плюеш като камила. Къде са богатствата на Костов, та тези вашите комунета още не са ги взели. Слушай понякога какво казват и някои от ръководството ви - Паскалев, Дончева откъде е тръгнало натрупването на капиталите и кои са му ръководителите на това мафиотско движение. Чети и книгите на Владимир Зарев, той също е от вашите.

Цензура -Цветя и бонбони не пием бе,да ти ---майкатапироговц знаят

Евалата му на Милан,един от унищожителите на здраевеопазването,за със Стефчо иЕмчо и много други по домова книга.Ако някой го интересува-доказател и бонбони не пием.

Нали си призна по телевизията,че е знаел кой е съветвал Митьо Очите и за ежедневната дребна корупция в Пирогов?Защо още не е в затвора.

милане честито давай напред

Оня преди теб си отиде с милионите и никой копче не може да му каже. Остана само лелееяния спомен за софианската усмивка, която по едно време помръкна. Къде се буташ между шамарите. Ще те окипазят

Всички тези ДЕСНИ са просто мошеници които искат да се награбят както софиянски,костов , стоянов и други. Дясното ако мисли за държавата трябва да се обедини и да работи в интерес на целия народ а не за джобовете си. И жълтите и червените не са по добри. Всички са само за личната далавера. България се ръководи от американското посолство и от Анкара.

Още един некадърник демократ! Затова сме на този хал

Този е голям мръсник!Ще погребе нацяло дясното !

Ако не се лъжа този български лекар го изхвърлиха от управата на болницата Пирогов. Питам се защо ли някои са гласували за него и то в партията на всеизвестния със законните заемки, отдавания под наем и концесии честен човек Стефан Софиянски, на когото незнайно и недоказуемо защо някои му искаха прекратяването на удобен имунитет?

МИЛАНЕ, ЧЕСТИТО, ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ УСПЕХ !

Nazdrave i po tozi sluchai!!!

Честито!Честен и можещ Човек!Яд ме е,че ще се цапа с мърсотията на редица вампири.

Поредният срам за докторското съсловие! Също като т.нар. д-р Попниколов от същата ССД клон Ст.Загора, който не помня да е практикувал някога истинска медицина, а беше позорно изгонен от Спешен център заради некомпетентност. Сега е член на тази измислена партия и оглавява Здравната комисия на Община Ст.Загора. Срам!