Монтираха камери на стълбите на ”Каменица”

Монтирани са камерите за видеонаблюдение на пространството над стълбите на "Каменица" в Пловдив, доставени са също пейките и кашпите.

Обратно в новината

Коментари - Монтираха камери на стълбите на ”Каменица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... стълбището е криво направено, всеки човек с нормално зрение ще го забележи като застане пред него. Ама какво да говорим, едни пари са се крали, крадете, крадете, ама после ще ревете.

Ама дайте истински снимки малко. Не тези от проекта. Няма такъв срам .... по-голяма грозотия не се е правила в пловдив, да не говорим, че няма използвани материали и за 1000лв. какви са тези суми !! Къде са отишли?

Твърдо съм против това име, и няма да използвам това нещо ако носи такова име. Нищо против никой, просто не са ми приятни този род имена..

Извинявам се, имам предвид тези турски наименования. Твърде много са в Пловдив....

Вие в турция ли сте или в Бьлгария та имате сахат тепета

Хора, докога в Пловдив ще се ползват турските наименования на разни обекти и местности? Стига с тези Сахат, Кючюк и незнам какви си турцизми! В Истанбул да не би най-големия християнски храм да носи името си "Света София"??? Кога най-сетне управниците ще разрешат този казус, който не изисква кой-знае колко усилия?

както не им дават да изграждаме ограда на границата ни с Турция щото "нещо" се нарушавало и видиш ли щяли сме да се скараме с Турция. Па ти не разбрали че почти всички са кукли на конци начело с главната дебела магистрала.