Коментари - Пиян полицай криволичел на пътя, отказал проверка | dnes.dir.bg
назад

Пиян полицай криволичел на пътя, отказал проверка

Служител в РПУ-Нова Загора бе хванат да шофира пиян. Това съобщиха от полицията в Сливен.

Обратно в новината

Коментари - Пиян полицай криволичел на пътя, отказал проверка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kakvo zna4enie ima kakv e prosto e naro6il zakona.Da si nosi odgovornosta,a tova 4e raboti v POLICIATA ne e hvanal mosei za jezala.Neka i te malko da slezat na zemiata shtoto naposledak ,etakiva drebni ,smotani 6ofori petnat imeto na vsi4ki,v POLICIATA.

докога...... когато посегнеш към чашката,забрави за колата,като иска да се пребива какво са виновни другите които също са на пътя няма отговорни хора вече!!!!

Кофти работа. Не, че е полицай защото не е, а просто работи като шофьор в РПУ-то (пише го в статията което принципно противоречи на заглавието) ... Са без книжка предполагам ще се наложи да го уволнят. Но да е мислил.

Ами веднъж пиян електротехник ми закачи фазата за земно. Добре, че първа се хвана тъщата, а тя е с биволска кожа. Два пъти ме е преглеждал пиян доктор. Колко пъти ме е возел пиян ватман не зная. Според това какво съм виждал по ресторонтите...явно готвачите имат правило да са поркани. Та така. . . А полицая в случая не е бил в служба така, че ако някого е убил щял да го направи не като полицай.

TEBE KOLKO ELEKTROTEXICI I GOTVA4I SA TE SPIRALI ZA PROVERKA,KOMPETENTNI

Де бре, голяма лабота! Някой да е правил статистика колко електротехници, готвачи, счетоводители, стругари . . . и т.н. са ги хванали да карат пияни ??? Полицаите да не са агелчета та такъв шум, че някой от тях карал пиян?

Да беше гръмнал няколко пъти във въздуха - като е купон да е купон. А той само си се возил пиян. Нищо работа. И си е карал нормалано като за пиян - тази лента е моя, а другата не си я давам.

цитат: Айде сега по новия закон. (3) (Доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водач на моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина, който откаже да му бъде извършена проверка с техническо средство за установяване употребата на алкохол или упойващи вещества или не изпълни предписанието за медицинско изследване на концентрацията на алкохол в кръвта му, се наказва с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 12 до 18 месеца и глоба от 500 до 1000 лв.

и по случай 128 годишнината ще пуснат колегатата по живо по здраво. тапаци

затвор и конфискация на имуществото на тъпите милиционери които се правят на рамбовци по пътищта...каквото е наказанието за обикновените хора - два пъти по-жестоко за милицонери!!!!!!!!!!

Ех да е само той така, всички са така там .... А наздравене на цялата Police :)

За съжаление не е първият случай на безотговорност от пазителите на реда. В повечето случаи сте виждали как автомобил каращ с превишена скорост му се вдига палка при което той само присветва и продължава и естествено някой след него го отнася защото все пак радара е отчел висока скорост, на скоро ми се случи следното нещо, спряха ме за проверка в провинцията, едва ли не бях на митница то не бяха багажници, под седалките какво има, в жабката, сверка на номер на двг и рама, и в този момент спря мотоциклет шофиран от господин без каска, видимо подпиинал, и се започнаха едни разговори, как си какво става с теб, кога ще ходиме на кръчма? Докато има тази шуро-баджанащина няма да се оправим.

Няма проблем ще каже Р.Петк. Човекът само малко му е прилошало, а те бързат да му бутнат дрегера. Това да не е обикновен гражданин бе ей, та да се отнасяте така с него. Той следи за реда по цялото платно, а те си мислят че е пиян.

за сведение на посрещачите мога да кажа че, служителя на МВР няма вина. той е бил предизвикан от недобросъвестни граждани. това сочи извършената проверка.

Вероятно са го поступали колегите му, щом не се подчинява за проверка ... Те не прощават - такава е наредбата на шефа /белия чорап/.

Това е педал с униформа.

Далаверата на полицаите е да карат пияни и по забранени улици.

Ако е и пикал в некой фонтан значи има бъдеще човека. Тъпа квадратна физиономия е плюс.

надежда няма., поредния пи-ар за замазване на очите на хората.

добре, че не го е срещнал трезвен миньор,,,,,

aide chestit prazni!!!

не,тои не е бил пиян по своя воля,а при изпълнение на своя дълг,при проверка но камион със съмнения,че превозва контрабанден алкохол са му паднали 2-3 кашона отгоре бутилките са се счупили и са го оляли в следствие алкохолът се е просмукал в тялото облизъл си е лицето с език да не му щипе на пъпките и се е втурнал да преследва камиона,които е тръгнал да бяга,но не е успял да го настигне,защато алкохолът е почнал да го хваща.

А ве... ти мене ...важаваш ли ме или не, а колега?

НИМА ???? Е КАК ТАКА КОНТРОЛЕН ОРГАН БЕЗ МОРАЛ ИЗАДРЪЖКИ ??? АМИ , СЕГА ??

а мен в 2 през ноща последния път ме спряха 2ма полицаи естествено за проверка хах та те не могат да дойдат от патрулката до мен ще се прибият момчетата напушени като патки вунят от километри на марихуана иначе като изклучим странния начин на ходене и странния начин на говорене бяха доста дружелюбни се едно аз ги проверявах а не те :)

Тъпа история,сега ще духа,защото е много отворен да пие и да кара... пак добре,че не е катастрофирал...

има надежда - да, квартал в София е :) Данте пише нова версия 2.0 на бГлАд - Надежда и пари всякакви тука оставете:)

хаха ми като е получен сигнал нямат голям избор освен да го арестуват сигурно поне 100 коли са го видяли да кара на цялото платно как да го потулят.Проблема е друг щом тия дето пазят закона го нарушават кво остава за другите

Айде сега по новия закон. (3) (Доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водач на моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина, който откаже да му бъде извършена проверка с техническо средство за установяване употребата на алкохол или упойващи вещества или не изпълни предписанието за медицинско изследване на концентрацията на алкохол в кръвта му, се наказва с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 12 до 18 месеца и глоба от 500 до 1000 лв.

Честно казано много съм учуден от тази новина, но все пак щом ченгета арестуват ченгета значи има надежда

haha sefte policai kara piqn

Човекът се е почерпил за празника повечко,пък и министър Пишльо е зад гърба му!

Абе то колко алкохолни петна има и от тях , ама малко хващат (само когато стане очевадно) инак ежедневно си фиркат, особено в техните си райони...