Мощите на Св. Николай пристигат за поклонение

Мощите на свети Николай Чудотворец пристигат за поклонение в манастир "Св. св. Кирик и Юлита" край асеновградския квартал "Горни Воден"

Обратно в новината

Коментари - Мощите на Св. Николай пристигат за поклонение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината е, че мощите на св. Николай Чудотворец пристигат за поклонение в България! Това може и трябва само да ни радва! Св. Николай е примерът за подражание, човекът, получил Божията Благодат, комуто трябва да се поклоним до земята и да се молим да ходатайства за нас пред Господ! Никой не ви кара да харесвате дядо Николай! Не поругавайте вярата в Христа заради този слаб човек, който се бори с пороците си пред очите на всички! Дядо Николай НЕ Е новината... Не измествайте темата с простотии, моля!

Педал-айде стига-не надживяхме ли вече тайа манипулаця...това не е Религия, Вяра или Господ....

кога умря николай , та и мощите му да гледаме ! Ха дано....

Кой ограби труда на поколения архитекти? Пловдивският митрополит и това е истината. И това ли ще скриете?

Този човек преди около 10 години водеше празничната литургия на Тодоровден в ,,Света Неделя''и даде Свето Причастие на миряните.Беше много нервен,с резки движения,но реших,че е от умората.Малко преди да ми дойде редът чувам някаква жестока ругатня към 3-4 момичета,затова,че незнаят как да поемат лъжичката.Настана ужасна тишина.Дойде моят ред.От моето причастие помня една трепереща ръка,лоши очи,напрежение.Тръгвайки си,забелязах отец Антон,да разговаря с наруганите момичета-едното плачеше.Този човек не е божия наместник,не подходящ да раздава любов,да поучава.Той не е връзката с БОГА! Мен той не ме разколеба във вярата ми,но тези момичета-незнам? И до днес като го видя,си спомням това.

на свети Николай "Пловдивски"!?!!? Свети боже, свети крепки! НАЙ-ПОСЛЕ!!!! Иже еси на небеси, да святится Имя Твоего! Благодаря Ти Боже!!! Че си прибра лекето на БПЦ!

Гандалф Златния!Боже прибирай си вересиите.

Този още не си е смирил погледа и гледа безумно.

Ники ролекса пак в новините