Коментари - Сватбена истерия на 07.07.07 | dnes.dir.bg
назад

Сватбена истерия на 07.07.07

Рекорден брой двойки в цялата страна ще сключат брак на 07.07.2007 г.

Обратно в новината

Коментари - Сватбена истерия на 07.07.07 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е важна датата ами това че някои хора все още вярват в традициите и любовта... и те не се женят с мисълта че ще се развеждат все пак... или това че другия ще хукне да им изневерява след пет години. Все още има хора които цял живот се обичат и остават заедно... може да са малко, но ги има... ако не вярваш в любовта, просто душата ти е осакътена ...

Събота е за умрелите, не се правят сватби тогава, няма значение колко 7ци са се събрали

ПРОСТОТИИ! МАКАР, ЧЕ ИМА КОСМИЧЕСКИ СИЛИ , МНОГО ХОРА НЕ ГО РАЗБИРАТ. зАЩОТО ИСТИНАТА- НИКОГА НЕ ИЗЛИЗА НАЯВЕ !!! ...

Само така!! И през цялата година, а не само утре. Любете се, еете се, нема лошо, кръста да е здрав, хя да е як и булката цицеста!!!

Не е важна датата ами това че някои хора все още вярват в традициите и любовта... и те не се женят с мисълта че ще се развеждат все пак... или това че другия ще хукне да им изневерява след пет години. Все още има хора които цял живот се обичат и остават заедно... може да са малко, но ги има... ако не вярваш в любовта, просто душата ти е осакътена ...

Светът е пълен с глупендери:-) Интересно,каква ли дата ще си изберат за развода? :-))) ами сигурно 09.09.2009 :-)

Hanibal Lektor istinskata spodelena lubov ia ima, braka e hubavo neshto kogato e s pravilnia chovek. Ti ili ne si sposoben na podobno chuvstvo ili niakoia jena ti e razbila sarceto i sega ti e kriv sveta.. Po temata - v Chicago sashto ima bum na svadbite na tazi data, tazi isteria ne e samo v BG.

Aman ot astrologiq i sueveriq.V jivota ne si li 4ovek i edna edna dvoika ne se li nau4i da pravi kompromisi... moje i na 08.07.07 da se razdelqt.Az sum jenen na 33.22.11g i mi e dobre.Hi4 ne sum sueveren,ama 6to da ne se ojenq na 33.22.11. Vseki si znae i si e napravil smetkata.

Ne e vazhno na koia data se Jenish , a za kogo.Vse pak na dobur chas na vsichki!VPREGNETE SE,TEGLETE I MULCHETE! NA DOBUR CHAS!!!

и д и о т и

Желая на всички младоженци утре да се обичат силно , да запазят любовта си такава каквато е в този прекрасен сватбен ден, да се уважават и най-хубавото-да си имат дечица, здрави,красиви и умни,които да са най-голямата им радост и топлина всеки ден!!!

aide de chak pak tolkova

не злобейте бе хора двойките така и така са решили да се женят защо пък да не го направят на по интересен ден!нека има свадби и български деца че ако чакаме държавата да се оправи ще станем ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА тях не ги бърка:-)))

kym Petar: AMIN

Седем не е еврейското число на парите, а е еврейското кръгло число. Това, което е десет при християните (дошло от римляните). А дали датата 07.07.07 е толкова еврейска както казва Израел по-долу - това не мога да твърдя, защото по еврейския календар сме някъде накрая на шестото хилядолетие в края на месец Сиван.

xixixi sladuri :D:D:D i ela longoria su6to 6te se jeni utre :D zxixix

Не са наред хората, ако си мислят, че любовта им зависи от някакво си число. Но така са българите, постъпват безразсъдно и други се жъзползват от това, за да си изкарат някой друг лев

БРЕЙ, НЯКОГА ПРЕДИ ГОДИНИ НЯМАШЕ ТАКОВА БРОЕНЕ И МОДИ НА ЧИСЛА !! И ТАКА СИ СЕ ЖЕНИХМЕ И ПО 30-40 ГОД БРАК ИМАМЕ - БЕЗ ДА СМЕ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВИ !! А , ТОВА БИЛО САМО ОТ ЧИСЛОТО , АМА КОЙ ДА ТИ КАЖЕ...........

Аз па няма се женя на тая дата ама пък с гаджето ми правим 7 месеца :D По-добре е от женене според мен!

МНОГО ХУБАВА НОВИНА! НЕКА ДА ИМА СВАТБИ,НЕКА ДА ИМА ДЕЦА!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Към Израел- Това че еврейск число. Това е числото на прабългарите от прекалено много време Символът на ДУЛО също маркира числото 7 . Това че евреите присвояват от световната култура това което им хареса е друг въпрос.

Takmo shte imame i bum na razvodite... Chestito!

Числото 7 не е само еврейско, но и християнско. За просветление на тук - читящите - Старият Завет в Библията описва как Бог сътвори земята и историята на народа Израел, а Новият Завет на Нашият Господ Исус Христос е другата част от Библията. А заедно Старият Завет и Новият Завет съставляват т. н. Свещено писание или Библия. Исус Христос се е родил в днешен Израел и като човек има еврейски произход. В седем дни Бог/който не е само Бог на евреите, но и Бог на християните/ сътвори земята. Затова и седмицата има седем дни. Затова и числото седем е Библейско число и носи не късмет, а се нарича - благословение за тези, които го избират. Като естествено хората, които искат Бог да им помага трябва не само да се уповават на числа, но и на Словото на Бога!

Ммм да... Значи момент, да го измисля. По тази логика, аз трябва да побързам с женитбата, имам още 5 години макс, защото след това вече годините стават с 13 и нагоре, а месеците са само до 12. Трябва да го съобщя на гаджето- да го има предвид ;) До Ханибал Лектор: Съжалявам те, че не си намерил правилния човек.

Луди за женене! Утре е ден за 7x100 + салата.

Hubavo go kaza, bate!!!!

За сватбите, добре, ама да има и повече бебенца след това!!

Никога не е късно да станеш за смях! Не е нужна специална дата за това!

Браво, поошрявам. Да се женят хората и да се множат - и на 7 и на 8 и на 9. Само българчета да има!

Chestito na mladojencite! 7 e chisloto na bulgarite. 7 sa curkvite, duhovete i prochee. 7 sa i rasite prez koito shte mine chovechestvoto. :) Nazdrave

goliama rabota

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА ВЕКУВАТ ЗАЕДНО И ДА НЯМА КАТО ОНЯ ВИЦ С МУЗИКА СИ МЕ ВЗЕМАЛ С МУЗИКА ЩЕ СИ ХОДЯ.

Ами аз като се ожених, когато нямаше такава дата? Какво ще правя сега? За всичко е виновен Иван Костов!

луди хора! като нямат друга работа си измислят разни фетиши! Съвсем се побъркахме!

i 7 bebeta....

каква дълга статия за тази глупост

НЕЩАСТНИЯТ ЧОВЕК Е ЗАВИСТЛИВ! БОГ ДА ГО ПРОСТИ!

абе вие сте луди хора! първо датата е 07.07.2007 и по хороскоп не е добра за женене!!

Човек и добре да живее, се жени... Кво значение има датата, че нещо не разбрах?

Има време са оженим на 08.08.08 :0

ami taz godina bulka, do godina liulka ... pa moje i sedem ;o) da im e chestito

ГЛУПАЦИ, какво ще зпомнят от сватбата си, освен, че са дали много пари, за да се венчаят на тази дата

а изчислиха ли дали едновременно с това не е пълнолуние или новолуние, защото може да вампирясат междувременно?

Ще дойде и вашето :)

rekorden broj svatbi, no i rekorden broj potencialni razvodi. Lele, kvo gi tchaka budalite. Zhenete se, neshtastni psevdoromantici!

виждам атакуващите лумпенчета пак са спамнали статията.