Осъдени за грабежи и дрога пуснати предсрочно

Състав на Окръжния съд в Пловдив освободи предсрочно десет затворници с примерно поведение.

Обратно в новината

Коментари - Осъдени за грабежи и дрога пуснати предсрочно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, да се даде шанс. Ама на кого г-н "На". Такъв един "примерен" вече ограбва 10 години бащината ми къща. За примерно поведение и желание за ограмотяване го пускат. Той, наркоманчето вече има 22 (двадесет и две) присъди. Превърнал ни е мазето в сметище, защото след себе си остава само боклук. Само за пример г-н "На": От три печки е взел метал, който ще продаде за не повече от 5 лева, а мен ме е огабил с около 600лв.защото същите вече са негодни. Аз съм загубил около 9500лв. от този хрисим "гражданин", даже плащам заплатите на тези нехранимайковци, които го пускат. Аз не мога да го докосна с пръст и както каза следователката "ще ви осъдим вас". Нещастна и криворазбрана България г-н "На". Жалко е ,че има и такива като вас, които не знаят как трудно, с пот се гради един дом и след такъв примерен рецидивист за нас остава само мъката и сълзите.

хората винаги трябва да се дава шанс в живота, всички сме грешници на този свят:)

Обяснете това на потърпевшите от тези "поправени". Изглежда властта нарочно ги пуска - за да държи в страх и стрес населението!

разпространявали дрга. Като излезат няма да се запишат студенти,я. Пак ще си разпространяват дрога - ми това си им е професията. Да им дадем шанс да я упражняват.

Евала!!!

Тези които искат повишение на заплатите си .