Зам.-министър лъсна с ДС-картонче покрай 15 от ВСС

Зам.-вътрешният министър Румен Андреев е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност (ДС).

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър лъсна с ДС-картонче покрай 15 от ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистите са като хлебарките. Няма отърване. САМО УНИЩОЖАВАНЕ ДО КРАЙ И БЕЗМИЛОСТНО С ВСИЧКИ СРЕДСТВА, КАКТО ТЕ УНИЩОЖАВАХА БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ С СМЪРТ И КАКТО УНИЩОЖАВАТ В МОМЕНТА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ ГЛАД! ПРЕСТЪПНИЦИ, ИДВА ви КРАЯ И НЯМА КЪДЕ ДА БЯГАТЕ! ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ! ХАЙДЕ...

Много смърди в тая държава !!!

Здрава комунистическа примка - а ние чакаме нещо по-добро. И бог няма да ни помогне с тия управници

А бе мамкаму,трябва ми само една къртечница,която не загрява и един камион патрони( макар да не съм сигурен,че ще ми стигнат,защото много са гадовете в тази държава) и всички комунисти до стената!Ама няма този е добър човек,този е такъв или онакъв!Щом се самоопределя за комунист-до стената!Всеизвестна е великата истина,че най добрият комунист е МЪРТВИЯ комунист!!!!!

na VV: nai-doverenite hota v DS sa 4ista4kite/6toto mogat da rovat k ko64etata za bokluk, i kafegiikata, 6toto ne znae6 kakvo 6te ti sloji v kafeto/!!!pre4ete li, be glupak!!

Като решихте, че Костов и сие крадат, какво си докарахте. Един самозванец, който ви оправи не само за 800 дни, но и още ви оправя и върнахте пак комунистите и Доган. Да ви е честито мазохисти такива, то май взе да ви харесва да ви оправят по няколко пъти.

Комунистите са като хлебарките. Няма отърване.

Когато сред демократите се окажат и няколко ченгета, това говори зле за ченгетата, не за демократите. На никой на челото му не пише, че е ченге. Това се вижда после, ама късно-няма отърване от тази паплач, като пиявици са. Но това не прави демократите по-лоши, трябва само да ги направи по-предпазливи и не толкова наивни. И да има повече хора които да вярват в демокрацията, а не като тебе, да я оплакват. Иначе алтернативата я знаем-или диктатура или хаос и корупция. В цяла Западна Европа и свободния свят има демокрация и никой не се оплаква. Оплакват се там, където няма достатъчно демокрация, т.е. откритост, ред и правила. Само ченгетата играят друга игра, тяхна си, с техни правила, против обикновенните хора и потайна. Тях трябва да осъждаш, не демократите.

Много си зле момче и лошото е, че има много като тебе. Надделяхте, ще се влачим още дълги години последни, все назад ни дърпате, няма отърване от вас. Но скоро, както е тръгнали, ще си останете тук сами, да се ядете като плъхове в гърне и ще се чудите, защо това ви се е случило.

навсякъде са - в съдебната , законодателната ,изпълнителната , местната власт , но най фрапиращо ще стане ,когато /ако може и ако искат/ научим колко процента от така нареченият национален капитал е тяхна собственост /явно или зад разни марионетки/Докато тъпият български народ залита по поредният кандидат да го оправи за повече или по-малко време комунистите и ченгетата си целенасочено придобиха/даже не са плащали за това/ държавата-по точно страната България.Ето върху това трябва да се разсъждава ,а не да блеем и да се хващаме на поредните подхвърлени скандалчета и теми за отвличане на вниманието като сафрид на червен конец

Като стана въпрос за избори, все ми се иска да кажа, с риск да е банално, ами не виждате ли толкова, че кандидатите от всички български партии се назначават от ДС, а от нас нищо не зависи - това е за мене главното в целия ни политически живот. Така наречените мутри, ченгета, турски мекерета - всичко е следствие от това.

Сега стана ли ви ясно защо сме под комунистическо робство вече толкова години?Човек на каквото си постеле на това ще легне!Заради промити мозъци цял народ се мъчи!Затова на изборите мислете с главите си/тия на раменете/и не чакайте пак някой друг да ви чисти л...та!

Кво точно ти открадна Костов, петре от съдрания задник с 5 долара заплата, че нещо не ми е ясно, всички сте вперили поглед в клеветите на същата тази ДС за пет хиляди лева, за които така и не осъдиха костова, а за седем и половина милиона ЕВРО по сигнал отвън кражба от сапард не помните, тъпи говеда, е като едно си знаете и едно си баете, че костов е крадеца плуйте си още 500 години в червеното смърдящо и лайняно робство по руски путинов модел, много поставени бетонирани личица, трябва неистово да се напомня при всичките скандали след 6 години, че само костов е виновен, страх ви е комунистически говеда случайно да не изпуснете властта, но много ми е интересно след 3-4 години кво ще краднете от мангасарците в булгаристан, че те не плащат нищо. Много яка пропаганда и вЕрващи глупаци. Например според вас наглеците като нищо не е направил в здравеопазването /то и не можеше с магическа пръчка за 4 години да се извади държавата от лайната и всички реформи да са приключили/ ЦАРЧЕТО от КГБ дойде след костов именно вече след кризата да прави реформи 4 години и що е закъсало здравеопазването, защо не направи като по- умен и с екип от млади комунистечески юпита реформата , четири години гъзо ли си драпаха или кво имаха време и възможности за промените, които обещаха да извършат ръка за ръка с БКП-БСП и ДПС, после сергейчо 2 години и той нищо, може би во век и веков костов ще ни е виновен, мухали

АБЕ ДЕМОКРАТИЗАЩО ДС НЕ ВЕРБУВАШЕ МЕН, МОЙТИЕ РОДИТЕЛИ И ЛИ ХОРА ,КОИТО НЕ СА ИСКАЛИ ТЕ СЕ НАТИСКАХА ДА БЪДАТ ХОРА НА ВЛАСТА.ДА СА ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ, А ПЪК СЕГА НЯКОИ НАСИЛА ГИЕ ПРАВИ ХАЙДЕ ДЕ .ДОНИСНИЦИ НА ВСДЯКА ВЛАСТ .КАКВО СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ В МОМЕНТА НЯМА ТАКИВА ,КОИТО ДОНАСЯТ НА НЯКОГО ЗА ВСЕКИ .ПОГЛЕДНЕТЕ КЪДЕ СА ПОВЕЧЕ ДОНОСНИЦИТЕ ЕСТЕСТВЕНО ПРИ ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ НАГАЖДАЧИ .ТЕ СА СЛУГИ НА ВСЯКА ВЛАСТ САМО И САМО ДА СЕ ДОМОГНАТ ДО БЛАГИНКИТЕ ,ДА ДОЯТ КОЛКОТООЖЕ ПОВЕЧЕ ОВЦИТЕ.

УБИВАЙТЕ СЕ НЕГОДЯИ..УБИВАЙТЕ СЕ САМИ ...ОЧАКВАМЕ ГО С РАДОСТ МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЧЕРВЕИ..

ДС е виновно за всичките нещастия на България. Докато не се разправим с това раково образувание - нито за демокрация можем да говорим, нито за пазарна икономика.

AMA TOIA MRASNIK STE SE ISKARA I REPRESIRAN: TOGAVA KAKVO PRAVI V KOMUNISI4ESKO PRAVITELSTVO.TO BIVA BESO4iE AMA TAKOVA MOJE SAMO KOMUNIST DA IMA

точно така - ЛУСТРАЦИЯ му е майката.

Е ,ТО ТАКА Е БРАТЯ. КАТ СТУДЕНТИ НИЕ СЕ СВИРАХМЕ ПО ОБЩЕЖИТИЯ , ПЪК ДРУГИ КОЛЕГИ -ВСЕ В ЦЕНТЪРА, В СТАРИ КООПЕРАЦИИ КВАРТИРИ ДЪРЖАХА! ДЖОБОВЕТЕ ИМ ВСЕ С ПАРИ ПЪЛНИ. ЧАТ -ПАТ ОСТАВАХА ПРИ НАС ДО СУТРШНИТЕ НИ КУПОНИ. СИГУРНО ИМ Е БИЛО ГОТ , НО ПОСЛЕ СА ПИСАЛИ ЩО СА ВИДЕЛИ И ЧУЛИ. И ТЕ ТИ ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ПЪРВИ ТЕ ЩУКНАХА- КОЙ В АМЕРИКАТА -КОЙ В ЕВРОПАТА ДА БАЧКАТ.

Ей, тия доблестни ченгета всички са работели на ползу роду! Илия Павлов, лека му пръст, направи мръсните си пари с протекцията на ген. Чергиланов и др. доблестни чекисти, Кюлев, и на него лека му пръст, и той потомствено ченге. Абе където видите национален капитал, все е в ръцете на другарите-чекисти или техните марионетки БСП, СДС, НДСВ и ДПС. Това е цената на преврата, с който отговорни другари свалиха бай Тошо, за да не им се бърка в бъдещите далавери. Бъдете горди, имали сме действително силни и можещи служби. Силата и моженете си го доказаха и по времето на прехода, когато съсипаха България и продължават да го правят. Поклон, доблестни чекисти, народът няма да ви забрави!

Да той Костов ви виновен. Дето ви изкара от кочината дето не натикаха вашите честни ченгета. Как не разбрахте, че държавата се притежава изцяло от точно тези ченгета, те управляват всичко зад кулисите и не бъдат ли разкарани, българия няма никакъв шанс!!! Пак Костов ви виновен, еййй я си спомни какво беше преди него и какво след!?

съдържател на явочна квартира... Сега като се замисля върху спомените от детството си, явно и баща ми е бил такъв. Не е между живите за да го питам.... Спомням си че идваше (1-2 пъти годишно най много) един чичко, казваше нящо на баща ми, после цялото семейство излизахме на разходка. А зимата се затваряхме в най вътртешната стая, вратата се заключваше, стояхме докато не ни почукат отново. През това време идваха и си отиваха хора, съдя по отварянето на външната врата...

И сега какво ли? И сега нищо разбира се! Това е целта на тая комисия, да отваря от време на време по малко досиенца, така лъжичка по лъжичка, та да свикнеме с новината и да не ни пука. Абе, а вие какви мислите, че са работещите в комисията? Там всички са ченгета, сценария е разработен и върви по план.

Mrasni komunisti takiva...

А,бе,аланкоолу.Избро ми точно какво е крал Костов.Крадоха и крадат ченгетата от службите и команоидите като тебе, червен боклук.

КАКВО ЗНАЧИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ? ТОВА ЗНАЧИ , ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО СА СЛУЖИЛИ В НЕЯ И ЧРЕЗ СИЛОВИ МЕХАНИЗМИ СА ПРИНУЖДАВАЛИ ХОРАТА ДА ДОНАСЯТ ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ЗАМИСЛИ И ДЕЙСТВИЯ ЗА РАЗРУШАВАНЕ НА СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА. НЯМА НИКЪКВА ЛОГИКА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХОРА ДА СЛУЖАТ НА НОВАТА ДЪРЖАВА -ПРЕДИ ТОТАЛИТАРНА СЕГА ДЕМОКРАТИЧНА. НЕ СЪМ ПРОТИВ ТОВА , ЧЕ СА СЛУЖИЛИ ТАМ. ПРОТИВ СЪМ ДА СЛУЖАТ НА НОВАТА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА. АКО ТОТАЛИТАРНАТА ДЪРЖАВА Е БИЛА ПО ПРОГРЕСИВНА ТЯ ЩЕШЕ ДА ОЦЕЛЕ. ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ХОРА СА ИЗГРАЖДАЛИ ТОТАЛИТАРНАТА ДЪРЖАВА .ТЕ ГЕНЕТИЧЕСКИ НЕ СА ИЗГРАДЕНИ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.

i sega kakvo?????

Защото самият ти си изрод, ewalata! И със сигурност не си от добрите.

Ала бала е и тая комисия.По добре да се разрови в досиетата на репресираните и новите демократи ,вместо да ни замазват очите с хора работещи в системата на МВР,Следствие и тям подобни служби ,които така или иначе са били управлявани от ДС.Я да видим народните избранници в кои служби още работят ?!

Това не е новина. Като виждаме какъв е министъра? Но защо медиите не се занимават с повишените цени на газта, горивата и тока, покрай което БГ става най-скъпата страна на Балканите?

Abe ne moga da razbera kak Izpalnitelniq Direktor na darjavno predpriqtie ; Fond Zatvorno Delo ; SVILEN 4I4EV e direktor kato e regulirov4ik i si kupi diplom za vise obrazovanie. Milicioner s limba.

И какво от това? Това каво ще промени? Костов и сие като не са били от ДС дали по-малко краднаха и разрушаваха? Проблемът е че българите са разделени и само единство може да им помогне. Това за комунизма и ДС е бомбон за народа да не гледа управляващите какво правят (по научно му умствено маструбиране).

ЛУСТРАЦИЯ !!!

Oxooo.....

И в общината колко агенти работеха, ама оставиха Софиянски да раздаде успешно общинската собственост. Пълно със сътрудници, а оправията нулева.

ВСИЧКИ СМЕ ЧЕНГЕТА

Този светъл образ повече ми прилича на зачислен на щат към някоя квартална кръчма алкохолендер.А тия палаври с агентите са пак за оклоняване на вниманието от актуабните проблеми.И какво,че им извадили досиетата-щом няма лустрация,това е едно голямо нищо.

Бре..ама,че различна мерилка имала ДС за разказвачите на политически вицове..аз съм си бил щастливец само с обърсаните няколко шамара..хората ги наказвали с вербовка!:))

Dobre, che se mahnah ...

Това че зам-министър от системата на МВР е сътрудничил на съответните служби не е болка за умиране. Човека е бил в системата на МВР под някаква форма е служил на държавата и нейните интереси, каквито са се разбирали тогава. По-гадно е да разбереш че съседа ти-даскал, или братчед ти-лекар или съученика ти-инженер са писали за тебе всяка седмица или месец без това да им е работата. Просто когато сегашния зам.министър е сътрудничил, то по него време като се има впредвид професията му си е било в реда на нещата

Ако бяха отворили всички досиета преди 18 години колко червени задници щяха да лъснат. Народното представителство щеше да бъде съвсем друго. Живота на българите щеше да бъде друг.

Честно казано, сега повече ме вълнува, защо сиренето е с консерванти и защо го правят от сухо млеко. Ние доносниците си ги познавахме тогава. Целта е вече да ни се отклонява вниманието от проблемите и да се поставят в шише непослушните. Вижте как избирателно набеденият за министър посочва рибките. А не отговаря на въпрос за собствения си морал - пикал ли е на костницата на героите в Плевен ?

да се правим ,че не ги виждаме , да спрем да ги коментираме-така дигаме реитинга им, ДА ГИ УБИЕМ С МЪЛЧАНИЕ ,--друго остова ли ни ????Лично спирам да виждам каквато и да е информация за ДС-протежета. Кой от родените 10г преди 10 ноември не е бил пионерче. Да се готвят скоро ще дават обяснения-за пионерскити си досиета . Я се опитаите да обясните на 10г. дете какво е чавдарче или пионерче????? Успех!!!

От Българските Овце по-кротки по-послушни и по-дойни няма никъде по света. Когато и да решиш да ги издоиш все ще пуснат:))) Ако започнат да блеят твърде много, щот то само с ядене и пиенье на пърцуца ни стаа, требе и да се почива. Веднага се потупват с големата Държавна пръчка, а кученцата от МВР ги озаптяват бърже, да не земат да изпуснат тая тучна Българска паша, то скоро както е тръгнало и бетон ще почнат да хрупат милите овчи създания. Всяко стадо си заслужава Пастира:)))

Моля?..... Отрядите /ДОТ/ ,нямали нищо общо със службите ли????.....Хайде,бе?

Всичките следователи от ВСС са ченгета от ДС.Очевидно е защо главния прокурор толкова се е загрижил за висококвалифициранит следователи,останали без работа.Очевидно и кой му го внушава.Кой знае колко като Асен Арсов и Любомир Божков/Володя/ се спотайват край него във реформираните ВКП и ВАП

Добро утро откриватели! То всички са от ДС към където и да погледнеш,ама си посочваме с пръст явно непослушковците дето колкото и да се статаят не може да не стъпят на криво когато се мине границата и се размият интересите! А то става рано или късно, защото човекът е алчно съшество!

След като човек е работил в МВР с какво очаквата да се е занимавал? Да не искате да продава домати!

намериха му цаката - вместо да търсиме кой натрупа 13 милиарда $ външен дълг, кой източи банките и т. н. дайте да ловим враговете на народа, които с бой заплахи биваха вербувани от ДС.

Pak ste si gi izberem,zastoto takiva sme si nie balgarite-lajna.