Коментари - Полицаи простреляха роми побойници - нападнали ги | dnes.dir.bg
назад

Полицаи простреляха роми побойници - нападнали ги

Двама полицаи от звено "Охрана на обществения ред" при РПУ-Троян са простреляли двама братя роми при опит да спрат битов скандал.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи простреляха роми побойници - нападнали ги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОНЕ В ТОЯ СЛУЧАЙ ОРГАНИТЕ НА РЕДА СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА.ВСЕПАК ВСЕ ОЩЕ ИМА ДОСТОЙНИ ХОРА СРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАЙ.ТОВА МЕ РАДВА. АКО ИЗКОРЕНЯТ КОРУПЦИЯТА И ОТ КАТ И ПОЧНАТ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ЧЕСНО ЩЕ Е ХУБАВО.И НЕ САМО КАТ АМИ ВСИЧКИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ НА МВР. ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА БЕЗ ОГЛЕД ДАЛИ ДЕЙСТВАТ СРЕЩУ ПОЛИТИК,МУТРА ИЛИ ДОБРЕ ОБЛЕЧЕН БИЗНЕСМЕН.

Мангал да си в тая скапана държава. Не ходиш на работа, не плащаш ток, вода, автобус, влак. Не плащаш и данъци. Крадеш, убиваш, изнасилваш - никой не те съди, нападаш полицай - последният е виновен. Те мангалите са тъпанари но не чак толкова че да напуснат България. За тях тук е рай.

След като циганите побеснеят и станат опасни, след като нямат респект от полицията, полицаите да се оставят да ги убият ли? Естествено, че трябва да стрелят по бесните нападатели, трябвало е да ги убият и да бъдат оправдани, а също и дадени за пример на другите за проявена храброст!

Който посяга на полицай изпълняващ служебните си задължения посяга на държавността и държавата.

Bravo lubo , da syberem podpiska v za6tita na policaite ili da spretnem edna peticia. Ne6tata ne moje da prodyljavat taka i samo da si pluem vyv foruma. Vreme e da se usetim i da deistvame.

Все съм знаел, че нямаме държава ,но това е върхът на наглостта...Не, не немога да проумея някои да нападне унуформен полицай и (то от циганин )след като полицая се е защитил ..той е виновен...НЕ,НЕ това не е държава ,това е АБСУРДИСТАН.......

Стрелба - Среден (3)

Как мангалите да напуснат България? Много просто. Държавата трябва да предостави на всеки от тях БЕЗПЛАТЕН еднопосочен билет за Западна Европа. Те ще се възползват от авантата. Те и без това нямат родина. Нека за тях да се погрижат тамошните соросци. Щом Европата си ги обичка, да си ги хрантути. Ние, българите, сме твърде бедни, за да изхранваме и тия грешки на природата. Крайно време е да помислим и за себе си.

мангала е труден за трепане микроб, треа да се трепе бързо и ефтино. мангала го защитава Еуропата. Мангала трепе българи за нищо- ще мре, деба!!! мангала е паразита на обществото, е, ... и политиците са паразити но по висши, деба. мангала е бедствие и тероризъм в България, както и мутрите- бизнесмени. мангала е миризлив и мързелив цирей на гъза на българия- ДА!!! да пратим мангалите у Еуропа- сите, да я окрадът, та , понеже много знаят, ще ги забранът вече и у нас. мангала е приятел на педала и наркомана, на ЦРУ и Мосад... мангала е приятел на Хитлер и Сталин. мангала е създал света. мангала е черен, защото живота му е праздник, а утрото вечер. мангала е циганин, а РОМА се пие. мангала е грешката в хромозома на маймуната. мангала може и да не се превъзпитава, но заради него.. ще ни мислят за мангали!!! така е.

До Тоше Абе глупчо ниеден, зяа какъв расизъм говориш, бе?! Известно ли ти е , че в българия всички местни етноси принадлежат към една и съща раса-ЕВРОПЕИДНАТА! В т.ч. и циганите са европеиди по расов признак. Така , че и дума не може да става за някакъв расим в България. Ама то човек като е глупав , то и такъв си умира. Лек няма!

Да ни наградят че са стреляли точно. Само така! На месо. Огън!!!

Едно от най-големите наказания на хората на земята от страна на т.н. ГОСПОД са циганите. Сигурно никой не се съмнява че всичките работещи БЪЛГАРИ издържат тия гадни мангали-за помощи, безброй деца/детски надбавки/, ток , вода и т.н.И в момента ни е страх да минем през тяхните гета, дори и денем, че ежедневно ни обират мазетата и вилите, колити и апартаментите, а нашите тъпи/по-точно корумпирани българи депутати-дупедавци/у пазят етническия мир.За чия сметка-те са се барикадирали зад свойте дворци с охрана и хабер си нямат от набезите на тия гадове.Ако държавата не може да се справи с тях/а това е очевидно/ призовавам ви ,братя БЪЛГАРИ въоръжавайте се кой с какво може и ги трепете, щом припарят на 5 метра от къщата, вилата , колата , жената и каквото и да е наше, българско.Пожелавам на властта , прокуратурата, президенството и всички други институции, отговорни за това , до изпитат на гърба си мангалската наглост и безнаказаност.БРАВО НА ПОЛИЦАЙТЕ,ИЗПЪЛНИЛИ СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!НЕКА ВСИЧКИ ПОСТЪПВАТ ТАКА-НЕ МОГАТ ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ ДА СЪДЯТ И ВКАРАТ В ЗАТВОРА-КОЙ ЩЕ ПАЗИ ОЯЛИТЕ СЕ СЪДИИ, ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ!!

При всеки разстрел е практика полицаите да бъдар разследвани, дори да са били в правото си. Така че, тая новина не я използвайте да давате воля на расизма си!

Защо бе педали мръсни ще разследвате полицаите които са изпълнявали дългът си? Ако искате тези хора да си гледат работата, цялото общество трябва да ги подкрепи срещу циганорите. Медал за храброст а не разсладване. БРАВО МОМЧЕТА, ГОЛЯМО БРАВО!!!

Evala na takiva policai. Tuk v Amerika, pri napadenie na policai, niama da ima predupreditelni izstreli. Direktno ti praskat mozaka, che i medali shte poluchat posle.

Награда за полицаите!!! Не може полуживотни да посягат безнаказано на държавността.Колкото по-често биват отстрелвани,толкова повече ще разбират какво НЕ трябва да правят!!! И да няма съд за тези момчета (полицаите).Както други във форума отбелязаха , ако това беше се случило в някои други демократични държави, досега тези нарушители на закона щяха да са изстинали отдавна!

само така ами да ги бяха поне убили мамка им циганска , едно време несмееха да излязат по улиците сега нападат полицаи, мангалите на сапун,който ще изнасяме за Турция;

ПОЛИЦИЯТА НА СТАЧКА ЗА ЗДРАВ ЗАКОН И ДОБРА ЗАПЛАТА

НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО СВЕЖИЧКО ДА ЧУЯ СМЪРТ НА ГАДНИТЕ ГНУСНИ МАНГАЛИ

Българи какво става в нашата държава бе ???? Кой ги пази тея мангали? .. Доган ли ги пази? Не отиват на добре нещата ..... :(

ДЪРЖАВАТА НЕ ВЗЕМЕ МЕРКИ СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ-САМА ЩЕ СЕ ВЗРИВИ!ОСВЕН ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО ИМ ЗАНИМАНИЕ Е ДА СЕ ПЛОДЯТ И КРАДАТ, ТЕ СМЯТАТ, ЧЕ НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ!

Браво полицаи! Ние сме с вас! Като се стабилизира здравето на двамата мангала , ако Прокуратурата си е на място , то трябва да образува наказателно производство срещу двамата дегенерати цигански за едро хулиганство , съпроводено със съпротива на органи на властта и отличаващо се с особена дързост и цинизъм...Прокуратур ти си на ход...чакаме да си свършиш работата!!!

Правилно са арестували полицаите, трябва да ги съдят и да ги обесят. Позор за полицаите - пазители на обществения ред. А на циганите да дадат орден Кирил и Методий - първа степен. Хвала на такива мангали !!!

Досега винаги сме били свидетели на цигански тормоз, побоища, дори убийства на настоящи и бивши полицаи във време, когато те са изпълнявали своя служебен и човешкия си дълг. Днес едва ли не за първи път в пресата и ефира гръмна новината, че най-после полицаи се били престрашили да действат спрямо цигани така, както е по закон и както е в белите страни. Това наистина НЕВЕРОЯТНА НОВИНА. Защото, ако полицаи пребият или убият българин, това не е новина, а ежедневие, но ако полицаи се отнесат по същия начин с привилегированите в България циганите, това наистина е новина. Докъде сме стигнали на всички нас прави впечатление, дори не можем да повярваме, че двама полицаи сгрешили и се отнесали към мангалите по нестандартен начин. И тъй като това са мангали, а не българи, те са отстранени от работа и са дадени под съд. ПОЗОР за политическата ни класа, която създаде етническо напрежение, като дава привилегии на циганите, а дискиминира нас, българите.

Страната ни е прекрасна но държавата ни е циганска

Нищо няма да се оправи в тази тъпа държава,докигато всеки може да посегне на полицай,и ако същия има волята и куража да си изпълни задълженията-му се полага отстраняване и затвор! Опомнете се бе хора-иначе всички ще станат /ако не са станали вече/ като онзи мизерен катаджия дето пазеше лабморджинито на онзи бандит.. ДА НАПРАВИМ АНКЕТА ЗА ТАКИВА СМЕЛИ ПОСТЪПКИ и да ги поощряваме и всячески да подкрепяме малкото достойни мъже в полицията. Няма значение цигани,българи,турци каквито и да са по национално самосъзнание- ПОСЕГНАТ ЛИ НА ПОЛИЦАЙ-в болницата и после в ЗАТВОРА!!!

ama za6to sa gi otstranili be-te i predupreditelni izstreli bili dali

тия електропистолети след 2-рия и всеки следващ изстрел директно те повреждат. Аз не бих поверил на тъпи ченгета такива сложни играчки!

тия електропистолети след 2-рия и всеки следващ изстрел директно те повреждат. Аз не бих поверил на тъпи ченгета такива сложни играчки!

хак им е на циганите/рсми били?! - паплач гадна!-готови са с гсли ръце да убиват!ама защо наказват полицаите?! каква е тая поредна простотия? тия кой ще ги научи да не посягат на българи ако не страхът от оръжие!?,

Браво на момчетата! Това май са единствените ИСТИНСКИ ПОЛИЦАИ в БЪЛГАРИЯ! Докога за свършена работа ще се образува следствие ?!?! Може би докато депутатите вземат заплатите за да не си вършат работата?

Това само в БГ може да се случи! В САЩ такива щяха директно да ги отстрелят! Това не са хора, а уроди!

Изпълнават закона! Тексас (02.07.2007 г. 17:06ч.) Това ако беше в Тексас - не двама ами двайсет щяха да бъдат простреляните.

Най-после полицаи да действат адекватно! Нападение срещу полицай е нападение срещу държавата. Няма значение кой го извършва. Ако се оставят престъпниците не неказани, това означава съучастие от от съответните силови органи в престъплението. У нас полицаите допускат да бъдат бити макар, че са въоръжени. това е недопустимо!! Такава нерешителност и мекушавост девалвира респекта към държавата изобщо. Г-н министър Петков, наградете тези полицаи! Те са действали точно по правилата. Нека знаят бъдещите престъпниците, че ги чака същото!

поздравления за полицаите, че са действали твърдо До кога ще ги търпим тези мангали.Като искат уважение да спазват законите Ако се накажат полицаите сме най идиотската държава

Най-после полицаи да действат адекватно! Нападение срещу полицай е нападение срещу държавата. Няма значение кой го извършва. Ако се оставят престъпниците не неказани, това означава съучастие от от съответните силови органи в престъплението. У нас полицаите допускат да бъдат бити макар, че са въоръжени. това е недопустимо!! Такава нерешителност и мекушавост девалвира респекта към държавата изобщо. Г-н министър Петков, наградете тези полицаи! Те са действали точно по правилата. Нека знаят бъдещите престъпниците, че ги чака същото!

абе за какъв етнически мир говорите,рано или късно в българия ще има конфликт както в сърбия.не искам да съм лош пророк но един ден ще се лее много кръв и за съжаление този ден може би наближава.Но пък може да е за хубаво,може би чак тогава ще се разбере че БЪЛГАРИЯ и българите са винаги над всичко и над всеки.

ДА ПОДКРЕПИМ ПОЛИЦАИТЕ И ДА ГИ НАСЪРЧИМ ДА ДЕЙСТВАТ ТОЧНО ТАКА,А ДЪРЖАВА ТО СЕ ВИДЯ ЧЕ НЯМА

ДА СЪБЕРЕМ ПОДПИСКА В ЗАЩИТА НА ПОЛИЦАИТЕ КОИТО СЪМ СИГОРЕН ЧЕ СА РЕАГИРАЛИ ПРАВИЛНО В ЗАЩИТА НА ЖИВОТА СИ В ЛИЦЕТО НА СЛУЖБАТА СИ

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТИЯ КРАДЛИВИ И ЗЛЕПОСТАВЯЩИ СТРАНАТА НИ ЦИГАНИ,РАЗНАСЯЩИ БОЛЕСТИ И МЪРЗЕЛ.СКЪСАХА МИ НЕРВИТЕ КАКВА БЕШЕ ТАЯ ЗАЩИТА И ЗАКОН.ОСЪЗНАИТЕ СЕ СКАЧАИТЕ ДА СКАЧАМЕ СРЕЩУ ТЯХ,ИНАЧЕ ЩЕ СМЕ РОБИ В СТРАНАТА СИ,СРАМОТА.

тия от хелзинкския само това чакат и да глътната големите пари.пак ще осъдят държавата,както и преди са ог правили,ще набедят полицаите,че са ги прострелялаи нарочно.продажници

Забележете, че полицаите са отстранени затова, че са си свършили работата в напечена ситуация! Няма управия с тия цигани докато не почнат пазачите и полицаите да отвръщат на заплахите, както са сторили тия момчета! Браво на полицаите!

Тъпа работа, който си гледа работата както требва се отстранява. Български смехурийки.

Как би реагирала държавата,ако бе убит нйакой от полицаите?За убойство на полицай в САЩ дават и смъртно наказание ако се не лъжа.Стига с тези цигани,че оня с високата кокарда става на все повече хора симпатичен.

КАЖЕТЕ ТОГАВА С КАВО ДА СЕ СПРАВИ ТАЯ ПОЛИЦИЯ ,ДАЖЕ В МОЕТО СЕЛО ОТ СТРАХ ПОЛИЦАЯ Е НА СТРАНАТА НА РОМИТЕ КАКВОТО И ДА СТОРЯТ А ,ТЕ ВСЕКИ ДЕН КРАДАТ И ПРАВЯТ СКАНДАЛИ НЕВЪЗМОЖНИ СА И НЕЗНАЯ КАК ДА СЕ СПАСИМ

СЕГА ЗА ЧИЯ СМЕТКА СА ОПЕРИРАНИ?ДА НЕ БИ ДА СА ЗДРАВНО ОСИГУРЕНИ???

МНОГО ДОБРЕ!НО Е ТРЯБВАЛО ДА ГИ УБИЯТ!ИНАЧЕ СЕГА КОЙ ЩЕ ИМ ПЛАЩА ЛЕЧЕНИЕТО?ПАК БЪЛГАРИТЕ!

Бе как ще ги отстранявате от работа ?! На тия момчета трябва да дадете медал....

Тъпа работа, който си гледа работата както требва се отстранява. Български смехурийки.

Браво на полицаите! Само едно не е ясно - защо срещу тях е образувано дело, след като са били нападнати!? Еййй, тъпа държава сме...Медали трябва да им дадат на тия ченгета, ама нали са стреляли по мангали -сега ше ги съдят! Срам и позор...