Коментари - Стартира sms-паркирането в София | dnes.dir.bg
назад

Стартира sms-паркирането в София

Столичният кмет Бойко Борисов представи пред журналисти на пл. "Александър Невски" новата услуга с sms паркиране, от която гражданите и гостите на столицата могат да се възползват от днес.

Обратно в новината

Коментари - Стартира sms-паркирането в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак недовършена работа.. Поне трябваше да сложат някакъв знак на тези зони, където е разрешено плащането с СМС. Не вярвам някой да ги помни, нищо че са само 3 улици :)))

Хубава работа, изгодна, ама направена ПО БЪЛГАРСКИ! От една страна по-удобно, от друга по-скъпо. От една страна по-лесно, от друга само за Мобилтел, а Глобул и Вивател по-късно. От една страна по-гъвкаво, от друга страна не можело за 30 минути, а най-малко за 1 час. (Апропо в други европейски градове може и за 15 мин.!!!!!) От една страна по-модерно, от друга страна важи само за три улици в центъра. Правено - недоправено! Клатен - недоклатено! А тъпия бай Ганьо вика на САПУНЯ - ПЕНИШ СЕ НЕ ПЕНИШ, ЧЕ ТЕ РУЧАМ ОТИ ПАРИ СЪМ ДАВАЛ! На това в София вече му викаме - Хубава работа ама ........ общинска!

Хубава работа, изгодна, ама направена ПО БЪЛГАРСКИ! От една страна по-удобно, от друга по-скъпо. От една страна по-лесно, от друга само за Мобилтел, а Глобул и Вивател по-късно. От една страна по-гъвкаво, от друга страна не можело за 30 минути, а най-малко за 1 час. (Апропо в други европейски градове може и за 15 мин.!!!!!) От една страна по-модерно, от друга страна важи само за три улици в центъра. Правено - недоправено! Клатен - недоклатено! А тъпия бай Ганьо вика на САПУНЯ - ПЕНИШ СЕ НЕ ПЕНИШ, ЧЕ ТЕ РУЧАМ ОТИ ПАРИ СЪМ ДАВАЛ! Балканско- простотия!

Абе Г-н Борисов, защо няма алеи за велосипеди по софийските улици, защо не са направени тротуарите така че да може да се ползват от велосипедисти, за да не товарим трафика? Или това не ВИ интересува защото не носи пари!!! София е град на абсурда - има GPS по фиксирани линии на градски транспорт и SMS известяване за синя зона по улиците. По останалия свят има паркинги на 2,3,4,5 и т.н. етажа и желязно разписание на градския транспорт.

Тия паркинги и гаражи защо изобщо събират пари за паркиране по улиците? Къде са им паркингите и гаражите? Къде потъват парите,които събират ежедневно толкова години? Нищо не се прави за паркирането, но ако проследим имотното състояние на ОБЩИНАРИТЕ....

Да бе да и аз бях в Белград преди 10 дена и си пуснахме sms и чак половин час след като изтече времето ни забиха на стъклото талон с глоба за 17 евро :-)

Зорлем се наливат пари за услугата на телекомите. 20% от разходите отиват за безсмислена услуга. Що не го направят и по банков път. Там таксите ще са 200% за услугата Нали пари за глупости.

ne moje da e istina obkrujenieto na mutrata kmet da izmisli takova dobro ne6to....????

Balgarskata mutra e tehnicheski nai gramotnata mutra v sveta, vsiaka mutra e potencialen razionalizator, privatizator i arendator, vseki bg kradec - golemec. Da postroim v sakrateni srikove razvitoto sockapitalistichesko mutro-obshestvo, za da stignem do zrelia mutrokapitalizam. Na krak o mutrii prezreni, na krak o robi na strastta. Balgaria sega vazi gleda i vas predstavia po sveta.

Поредната показна акция на Бат Бойко. Той много обича да се :изтъпани пред всички и да каже Аз направих..... Бат Бойко, ако оправиш шофирането на маршрутките и такситата в София, ще си свършил нещо много полезно. А и много хора ще забележат. И ти доволен - и те доволни.

Според заместник-кмета по транспорта Велизар Стоилов, София е една от първите столици, които предлагат услугата плащане на такса за паркиране с sms Подобно плащане е въведено в Белград преди поне година и половина.... и там навсякъде е така...

Otnovo s HandHeld devices. ;-) Abe mani, pylna ekipirovka.

А копоите около така наречените всички тротоари в СофияСИНЯ ЗОНАще разбират кой еплатил по електронен начин?

До колкото разбрах ще имат специални устройства с които ще проверяват по номера на колата дали му е изтекло времето

служителите на паркинги и гаражи ще проверяват с апарат дали колата е редовна.

звъннат на теб.Или ще ти пратят смс.

точно така те заплатите в телекомите ще станат много пъти над депутатските , и аз искам всяко българче да ми даде по 1 лв само 1 лв и ще стана богат.

Абе хубава работа, но недомислена. Вместо да се заемат улиците от паркирали коли и да се чудиш къде да минесх да бяха построили три четири многоетажни паркинги и тях да направят синя зона. А хората ще могат да си вървят спокойно по тротоарите. Така биха се намалили и задръстванията. Но все пак така е много по-добре отколкото да си играете на жмичка със служителите на паркинги и гаражи.

Ще може ли да се местя в рамките на този 1 ч. на друго място което е също с тази услуга.

направиха централните булеварди на София в паркинзи. Уж заради задръстванията. Поредния бълвоч.

Ще може ли да се местя в рамките на този 1 ч. на друго място което е също с тази услуга.