Глоба след 15 месеца за вдигната кола с паяк

Бургазлия получи наказателно постановление за глоба, подписано от заместник-кмета Красимир Стойчев, година и три месеца, след като паякът му отнесъл колата.

Обратно в новината

Коментари - Глоба след 15 месеца за вдигната кола с паяк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе хора,не разбрахте ли,виновни или не служителите от УКОРС са ЛЕШОЯДИ. Дебнат отвсякъде-водачи на автомобили или пешеходци. Града е пълен с абсурдни маркирани пешеходни пътеки и цели кръсто- вища без обозначения, но я си преминал на пътека проправена от граждани с години-прошка никаква. Нищо, че Общината не си е мръднала пръста да сложи някакво заграждение или забранителен знак. За това мили Бургаски граждани, моля ВИ,НЕ ПРЕСИЧАЙТЕ на не маркирани пешеходни пътеки, нищо,че може да се наложи да обикаляте с километри. ОПАСНО Е ЗА ДЖОБА ВИ!!!

Тези от Общинска полиция да охраняват точно маркираните пешеходни пътеки, инцидентите се случват именно на тях!

Системата с паяците издиша яко. В нашият случай трябва да се зачисли по един обходен полицай на всяка една улица, който има право да слага фишчета под чистачките. Въпросните фишчета се отразяват в една обща система и набъбват с геометрична прогресия при следващо нарушение. Но това ще се случи толкова, колкото паркинга под "Кирил и Методий" ще го направят безплатен....

Тия от общината да си купят свещи с тези 20 лв за най близък човек.

просто и кухо парче си мимче.

За вдигната кола с паяк платих 43лв. на паркинга за освобождаването и.Две седмици по късно получих писмо с глоба от 50 лв.за общината .Дали е редно или не платих два пъти за неправилно паркиране.

едната глоба е глобата за принудителен престой на наказателен паркинг. другата е глобата за извършеното нарушение. моето желание е да се отнемат и точки от талона за неправилно паркиране. въобще не ви съчувствам в нарушението

Как звучи по-добре ? Глоба след 15 месеца за вдигната кола с паяк Или Глоба след 15 месеца за вдигната от паяк кола. А може и така : Петнадесет месеца по-късно шофьор получи глоба за за неправилно паркиране.

Лихвите започват да текат от този момент, а не досега", обясни шефът на общинска дирекция УКОРС Веселин Василев. Василев ....Марински....Върху ккаво ще начисляваш лихви?!?!

Много редовно и нагло се спира на велоалеята по цялата улица. Паяка май забрави да минава по тая улица....

Има нещо гнило при паяците. За едно нарушение плащаш две глоби.

Какво е това лихва върху глоба? Тия са си пренаписали законите как си искат. Тоя шеф на нещо си не го ли е срам да приказва глупости.

Няма лошо в глобите - стига да се налагат на ВСИЧКИ! В тази връзка - всяка вечер се прибирам по ремонтираната ал. Стамболийски! И всяка вечер , без изключение, около 17,30 - 18.00 на вело алеята, от северната страна на ДНА-то, до кафенето има паркирано един джип - бяло Ауди! Та не е ли време да си вземетее глобата и от джипчето?!

Обади се и подай сигнал. Ако няма реакция тогава се оплаквай.

Хммм... ами подадох - направо на паяка, който вдигаше една кола на Шейново;о) Направо го попитах кой е в по-голямо нарушение - този, дето го вдига сега или онзи , дето се е паркирал на велоалеята;о)

По наказателно постановление не се дължат лихви.

Потърпевшия да си провери давностните срокове по ЗАНН и да действа смело, ако някой от тях е изтекъл!!! Обжалване до дупка и никаква гуша за тия кожодери!!!