Наркоман ”възкръсна” в трамвай №6

Наркоман, който взел свръхдоза, уплаши столичани, като почти изпадна в клинична смърт, а след това дойде в съзнание.

Обратно в новината

Коментари - Наркоман ”възкръсна” в трамвай №6 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се, че не се нуждае от лечение. Той се нуждае от линейка, докато в този момент умира някой идиот, който е внасял цял живот осигуровки и е плащал данъци.

районът между пазара петков и бул. ботев се превърна в едно от най-големите и опасни наркомански гета в софия. кварталът особено западна след като откриха центъра по наркомании на ул. пиротска и държавни чиновници раздават безплатен метадон и дрога на всякакви съмнителни типове, които се събират да продават дрога и се дрогират денонощно около църквата свети никола, пред минувачи от всички възрасти, включително и деца. позволявам си тук да призовава властите да вземат мерки и ако не могат да изгонят наркоманите от градинката свети никола, поне да има някакво полицейско присъствие в района, защото на хората вече ни е писнало да виждаме всеки ден как наркоманите се дрогират и пиянстват!

дън-дъчката едно време тка боцкаше двойки в двениците, а пък другарите и пишеха шестици - гад !

да пази децата ни! Те и без това останаха много малко - повечето напуснаха с еднопосочен билет страната ни!

Над 300 хиляди са официално наркоманите в страната. А неофициално сигурно са двойно повече. И това е само за 25 години демокрация! Един от плюсовете на демокрацията. Да пиша ли за болните от хепатит, хив, проституиращите и още, и още "екстри"...

На кухата ти глава ще каже сшедното: днес в България работят и упавляват хората, възпитани и образовани от комунизма. Едно обшество се гради не с друго, а с хората в социално активна възрааст. Днес тези хора са именно възпитаниците а комунизма. Каквото и да се случи, дай си сметка кой го прави. Това са постиженията на комунизма. Ако някой смиени табелката на твоя дом и вместо Иванови сложи Димитрови, това няма да промени НИЩО в твоя живот. Ако пък смените жилището, пак няма да промени нищо. Защото хората правят семейството и обществото. Ако имаш довод, че някой ти е донесъл дрогата, осъзнай се. Дрогата пътува навсякъде по света и намира желаещите. Ако през социализма не е имало точно такава дрига, то тогава имаше по-страшна - дрогата на пропагандната глупост, тиката в главите на цял народ с десетилетия, та да стигне до там да обвинява демокрацията (нещо, което произтича от самия него) за наркоманията. Ето това е голяма, наистина голяма глупост!

Много силен ник - "Истината". Това в България е псевдо демокрация. Ако на избори отидем само аз и ти и гласуваме за 2 различни партии, какво следва? Следва 120 депутата от едната и 120 от другата. Дали това ще е волята на народа? Съмнявам се. Българската псевдо демокрая ни беше наложена от един държавен апарат с хитро измислен план. Още сърбаме попарата и на по-зле отива. Добре че в света има глад за специалисти в ИТ индустрията и още няколко области, иначе заплати над 1000 лева трудно щеше да има... И т.н. но да не се впускам в повече подробности...

Твоята глава е куха...

Сигурно е от жк.Свобода в 13 блок е пълно с нарко-боклуци,събират се и в 24 ДКЦ зад блока.

Само липсва финала на историята, а той е: " Сметката за всичко това се плаща от всички нас ! "

Стига сте плащали бре! Кой ко праи, те плащали! Големи богаташи еййй! Няма край това ваше мрънкане! Вечно някой за нещо им крив! Живуркайте си в омразата. То за това е и пълно с наркомани.

Добре че не ги е пребил!!!!

Седяхме с приятелка пред едно кафене на тротоара.Изведнъж пред нас се строполи минаващ клошар и взе да повръща.Някой извика спешна помощ,която дойде за 10мин.В това време падналият,който носеше в джоба почти празно шише ракия,изглежда се изпусна-яко!Лекарката клекна до него и започна да му мери пулса и да го разпитва,на което той мучеше и викаше.Погнусени, ние си тръгнахме бързо,обсъждайки колко трябва всеки да уважава лекарите.Признавам,че аз не бих могла да работя тая работа,въпреки че не съм учила по-малко!.

А защо Вие не извикахте спешна помощ, а само наблюдавахте безучастно?

аа, просто една обикновенна Сряда.

При все, че НАВСЯКЪДЕ се тръби колко вредна е дрогата - с какъв акъл започваш да я употребяваш!? Пълно е с малоумници. Че и да плаща после обществото за лечението им.

'Почти клинична смърт'? почти мъртъв? Странен израз.. като 'почти бременна' ....

...каза човекът-лингвист, който не уцели бройката на точките в нито едно от многоточията...

Само за протокола да попитам. Трябва да са 3, нали?

Аха, нямал нужда от лечение а от още дрога???? Един здрав тупаник и да запомни че е на земята не за да се друса а да върши полезни за обществото работи! Дрогата е бич на 20ти век!

Пич, ти още в 20 век ли живееш ?! Муаххаххахха. Докато сбърканото общество е тотално НЕГРАМОТНО на тема наркотици и за него хероин и марихуана са едно и също нещо, нещата ще стават все по-зле ;)

Добре че са успели да реагират адекватно и навреме от бързата помощ, колкото до пациента, наркотиците и всякакви подобни упойващи вещества са истинско зло и не прощава никому...

И кое му е "добре"? Докато спешен екип си е губил времето с това наркотизирано същество, някъде нуждаещ се човечец може и да си е заминал. Поне да си плати за разкарването на линейката.

siaamst@abv.bg

Наркоманите са болни хора, какво не ви е ясно?